Web Analytics Made Easy - Statcounter


مسئول دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری امور استان های حوزه هنری:  خاطرات انقلاب و دفاع مقدس، باید استخراج و با قالب های هنری و ادبی ثبت و نگهداری شود
مسئول دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری امور استان های حوزه هنری گفت: خاطرات انقلاب و دفاع مقدس، گنجینه ملی است که باید با همت همگانی نشر و ترویج شود. 
به گزارش خبرگزاری ایسنا،  محمد قاسمی پور با بیان این مطلب در مراسم افتتاحیه نشست تخصصی «اصول مصاحبه در تاریخ شفاهی» در سالن اجتماعات حوزه هنری استان اردبیل برگزار شد افزود: این گنجینه نیاز به پنهان کردن ندارد بلکه باید استخراج و با قالب های هنری و ادبی ثبت و نگهداری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی وظیفه نویسندگان و محققان تاریخ شفاهی را برای تبیین و تدوین این خاطرات را مهم و سنگین خواند و تصریح کرد: حاصل گفتگوی تاریخ شفاهی گنجینه‌ای است که می توان از آن برای انتقال فرهنگ و ارزش ها  استفاده کرد . مسئول دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری امور استان های حوزه هنری، مصاحبه را رکن و ستون اصلی تاریخ شفاهی اعلام و خاطرنشان کرد: این مصاحبه، گفتگوی تعاملی و هدفداری است که بین محقق و فردی دارای تجربه و خاطره از موضوعی رخ می دهد به همین خاطر در طول یک پروژه تاریخ شفاهی بایستی با سماجت و پایمردی در پی انجام مصاحبه باشید، حسن نیت خود را اثبات کرده و با ثابت قدم بودن، سوژه را راضی به انجام مصاحبه کنید.
در این مراسم مدیرکل حوزه هنری استان اردبیل هدف از برگزاری نشست تخصصی اصول مصاحبه در تاریخ شفاهی را توانمندسازی فعالان ادبیات پایداری استان عنوان و اضافه کرد: شالوده کتاب خوب با انجام گفتگوی کامل ریخته می شود لذا محققان این عرصه باید در این مرحله اهتمام ویژه ای داشته باشند.
امیر رجبی، این نشست را دومین نشست برگزار شده در سالجاری عنوان کرد  و اظهار داشت: تا پایان سال نیز برگزاری این نشست ها ادامه خواهد داشت.  وی برقراری ارتباط صمیمی با راوی را در انجام گفتگوی موفق مهم خواند و افزود: برای تدوین یک کتاب تاثیرگذار در جامعه، باید گفتگوی هدف دار و و ریز شونده داشته باشیم.
گفتنی است نشست تخصصی دو روزه «اصول مصاحبه در تاریخ شفاهی» به  همت ادارات کل حوزه هنری و حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس اردبیل و مرکز حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس سپا حضرت عباس (ع) استان برگزار می شود.
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۵۵۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاوردهای ایران، همرده با کشورهای پیشگام در حوزه‌ جنگ‌افزارسازی است

امیر سرتیپ دادرس، گفت: آنچه امروز در دستان نظام اسلامی وجود دارد، همرده با آخرین دستاوردهای فنی - مهندسی کشورهای پیشگام در حوزه‌ جنگ‌افزارسازی بوده و لازم است تا این برتری در حوزه‌ جنگ سخت را با بهره‌گیری از مهارت‌های نیروهای انسانی و قدرت نرم جوانان کشور، به موفقیت دوچندان بدل کرد.

به گزارش ایسنا،‌ امیر سرتیپ محمدحسین دادرس جانشین فرمانده کل ارتش، با حضور در آیین افتتاحیه بیست و ششمین دوره‌ هیات معارف جنگ شهید سپهبد علی صیاد شیرازی، ضمن ابراز مسرت از حضور دانشجویان دانشگاه‌های افسری در این دوره‌ هیات معارف جنگ، گفت: همان‌طور که امام خمینی (ره) فرمودند «دوران هشت سال دفاع مقدس، دانشگاه انسان‌سازی بود»؛ بدین معنا که تمامی آحاد جامعه، با هر رنگ و جنسیتی، از هر قومیت و گویشی، برای پاسداری از آب و خاک میهن اسلامی خود به پا خاسته و با وجود تمام تفاوت‌های رفتاری و زیستی، از انقلاب و نظام اسلامی دفاع کردند.

وی افزود: تبدیل شدن به انسان‌هایی وارسته و متعالی برای حراست از آب و خاک کشور و عبور از کسوت‌ها و تعلقات دنیوی و دست یافتن به صفات و نشانه‌های الهی بر روی زمین، رسیدن به تجرد معنوی که افراد را به اصل خود نزدیک‌تر کرده تا به پاسداشت ارزش‌ها و هنجارهای ناب انقلاب اسلامی پرداخته و از این رهگذر بتوان در مقابل هر دشمنی از شرق تا غرب عالم ایستادگی کرد، همان مراد و منظوری است که امام خمینی (ره) از دانشگاه بودن جنگ و دوران هشت سال دفاع مقدس مد نظر داشتند.

امیر سرتیپ دادرس با تأکید بر توأمانی شناخت گذشته برای نیل به موفقیت در آینده، اظهار کرد: همکاری و تعامل میان تمام افراد دست‌اندرکار و نیز ایستادگی به پای ارزش‌ها و اصول بنیادین نظام اسلامی، با وجود انواع هجمه‌های فرهنگی، سیاسی و اقتصادی، اصلی است که می‌تواند نظام مقدس جمهوری اسلامی را در مقابل هرگونه توطئه، تحمیل یا تغییر ارزش‌های غیرمرتبط با اسلام ناب محمدی رهایی بخشد.

وی حضور مؤثر در فضای مجازی را برای انتقال ارزش‌های دفاع مقدس و تقویت بنیه‌های انقلابی ضروری دانسته و تصریح کرد: با حضور در عرصه‌ فضای مجازی می‌توان ضمن برخورداری از آخرین اطلاعات، در راه دفاع و حفاظت از ارزش‌های والای هشت سال دفاع مقدس نیز کوشش کرد تا بدین ترتیب بتوان با تقویت اعتقادات و تکیه بر ارزش‌هایی که در دوران جنگ تحمیلی، سبب برتری ما بر دشمنان شده‌اند، برای روزها و حوادث آتی نیز آمادگی و بصیرت خود را حفظ کنیم.

امیر سرتیپ دادرس در پایان خاطرنشان کرد: آنچه که امروز در دستان نظام اسلامی وجود دارد، همرده با آخرین دستاوردهای فنی- مهندسی کشورهای پیشگام در حوزه‌ جنگ‌افزارسازی بوده و لازم است تا این برتری در حوزه‌ جنگ سخت را با بهره‌گیری از مهارت‌های نیروهای انسانی و قدرت نرم جوانان کشور، به موفقیت دوچندان بدل کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲۱ عنوان کتاب در حوزه هنری انقلاب اسلامی خراسان رونمایی می‌شود
  • بازدید استاندار گیلان از حوزه هنری انقلاب اسلامی استان
  • مردم در زمینه خودکفایی محصولات کشاورزی تلاش کنند
  • «سروان شوذب مشکینی» زیر تیغ نقد
  • کتاب‌هایی که اگر فیلم شوند، پرفروش می‌شوند
  • حضور نشر سرو با بیش از ۱۱۳ عنوان اثر در نمایشگاه کتاب تهران
  • دستاوردهای ایران، همرده با کشورهای پیشگام در حوزه‌ جنگ‌افزارسازی است
  • ساخت ۱۸۰۰ مسکن محرومین در استان مرکزی
  • ساخت ۱۸۰۰ واحد مسکونی برای محرومان استان مرکزی
  • کنگره شهدای مرکزی به یک جریان عظیم فرهنگی در کشور تبدیل شده است