Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید محمد احمدی عصر چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از دوشنبه تاکنون در شهر لاهیجان 150 میلیمتر باران باریده و این بارندگی با شدتی که از شب گذشته داشت؛ موجب بالاآمدن سطح آب در برخی خیابان ها و معابر عمومی و طغیان برخی رودخانه های این شهرستان شده است .
وی اظهار داشت: با شدت گرفتن بارندگی از شب گذشته، ستاد بحران شهرستان در اولین ساعات کاری امروز ، تشکیل جلسه داد و نیروهای این ستاد با استقرار در مناطق بحرانی همچون روستاهای دیزبن و کمربندی لاهیجان، نسبت به مدیریت اوضاع و رفع موانع آبگرفتگی اقدام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


احمدی تصریح کرد: بر اساس پیش بینی های چند روز قبل هواشناسی اعضای ستاد بحران شهرستان لاهیجان از قبل آماده باش بودند و نیروهای امدادی ، شهرداری های لاهیجان و رودبنه و امکانات و دستگاه های بخش خصوصی در خدمت مردم و شهروندان هستند و به محض ایجاد مشکل ، مسئولان نیز با حضور در مناطق نسبت به رفع موانع اقدام می کنند.
وی یادآور شد: برغم بالا آمدن آب و گرفتگی برخی از معابر در شهر لاهیجان و ایجاد مشکل در رفت و آمد شهروندان، تاکنون خسارت عمده ای به این شهرستان گزارش نشده و برخی موانع جزئی نیز درحال رفع شدن است .
رئیس اداره هواشناسی لاهیجان نیز اعلام کرد: از ابتدای شروع سامانه بارشی از روز دوشنبه تاکنون در شهر لاهیجان 150میلیمتر باران باریده که حدود 90میلیمتر آن از ساعت 21و 30دقیقه دیشب تا ساعت 15و 30دقیقه بعد از ظهر امروز (چهارشنبه ) بوده است.
رضا موید ناصری افزود: دمای هوا در شهر لاهیجان نیز تغییرات چندانی نداشته که از دیروز تا عصر امروز بین 14 تا 15درجه سلسیوس در نوسان است .
وی یادآور شد: این وضعیت تا صبح فردا (پنجشنبه) ادامه دارد و فردا کاهش یافته و هنگام عصر ، قطع بارندگی خواهیم داشت و روز جمعه نیز افزایش نسبی دما پیش بینی می شود.
شهرستان لاهیجان در 40 کیلومتری شرق مرکز استان گیلان واقع است.
خبرنگار: فرهاد نظرپور **انتشاردهنده: کبیری
6029 / 2007

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۵۶۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۵۰ درصد گندم خوزستان/میزان خسارت بارندگی به اراضی اعلام می‌شود

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مجید نبی‌پور گفت: هنگام برداشت محصول گندم با جبهه بارندگی مواجه شدیم که با اطلاع‌رسانی هواشناسی، نشست‌های بحران با همکاری استانداری برگزار و تمهیدات لازم در این خصوص اندیشیده شد.   وی با بیان اینکه تاکنون ۵۰ درصد محصول گندم از مزارع خوزستان برداشت، ۸۶۰ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان استان خوزستان خریداری و در ۳۱ سیلو، ۱۲ کارخانه و ۷۱ مرکز خرید روباز نگهداری می‌شوند، افزود: ۵۸ هزار تن گندم در فضای باز نگهداری می‌شد که در صورت بارندگی دچار مشکل می‌شدند و خسارت زیادی می‌دیدند.   نبی پور ادامه داد: گندم‌هایی که در فضای باز نگهداری می‌شد با همکاری استانداری و سایر دستگاه‌های اجرایی مراکز روباز با کاورکشی پوشانده و به طور کامل محافظت شد، از این رو در بارش‌های اخیر هیچگونه خسارتی ندیدند.   رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با اشاره به انتقال بیش از ۵۱۰ هزار تن گندم به مراکز مسقف، اضافه کرد: فقط ۷ درصد گندم‌های موجود در فضای باز مورد مراقبت قرار گرفت که عملیات تخلیه و انتقال آنها به سیلوها، فضا‌های استاندارد و کارخانجات آرد در دشت آزادگان، حمیدیه، هویزه و اهواز در حال انجام است.   وی با بیان اینکه بیشترین میزان بارندگی روز‌های اخیر در دزفول، اندیمشک و شوش ثبت شده است، گفت: نگرانی‌هایی در خصوص خسارت به مزارع برداشت نشده شهر‌های دزفول، شوش، اندیمشک، مسجدسلیمان، ایذه و دزپارت وجود دارد که در حال رصد و پایش مزارع این شهر‌ها هستیم.   مجید نبی پور با بیان اینکه خسارت‌های وارده به مزارع گندم در نقاط مختلف پس از پایش و بررسی کارشناسی اعلام خواهد شد، افزود: هر کشت با بیمه محصولات همراه است که خسارت‌ها به بانک کشاورزی اعلام خواهد شد تا حق کشاورزان ضایع نشود.   وی در خصوص بسته‌های حمایتی در صورت تداوم بارندگی، می‌گوید: امروز نشستی در این خصوص برگزار و تمهیدات لازم برای حمایت از بهره‌برداران اندیشیده خواهد شد.      

دیگر خبرها

  • تدابیر لازم برای جلوگیری از خسارت به عشایر اندیشیده شود
  • تلف شدن ۳۰ راس گوسفنددر پی بارش‌های سیل آسا در خوزستان
  • برداشت ۵۰ درصد گندم خوزستان/میزان خسارت بارندگی به اراضی اعلام می‌شود
  • جلوگیری از خسارت سیل با تجهیزات بسیج سازندگی در مختاران
  • تشکیل کارگروه رفع موانع سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری ساوجبلاغ
  • جلوگیری از درج آگهی جعلی مسکن/ کنترل بازار با مالیات
  • دریافت نشدن خسارت از بارندگی‌های اخیر در خوزستان
  • نظارت میدانی بر اجرای عملیات حفاظتی قنوات شهرستان یزد
  • بسیج تمامی امکانات برای جلوگیری ازخسارت احتمالی بارندگی درخوزستان
  • مجهز شدن ۳۰ درصد چاه‌های لرستان به دستگاه کنترل هوشمند