Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-27@19:41:51 GMT

۱۰۱ روستای شهرستان الیگودرز جاده دسترسی ندارند

تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۶۴۲۲۳

۱۰۱ روستای شهرستان الیگودرز جاده دسترسی ندارند

نماینده مردم الیگودرز در مجلس به محرومیت استان لرستان اشاره کرد و گفت:۱۰۱ روستای شهرستان الیگودرز جاده دسترسی ندارند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، محمد خدا بخشی صبح امروز در نشست مشترک شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی لرستان و شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان که با حضور هیئت رئیسه، اعضای کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی و استاندار لرستان در سالن کنفرانس اتاق لرستان در حال برگزاری است اظهارداشت: هدف ما از دعوت کمیسیون برنامه و بودجه به استان به خاطر توجه بیشتر به لرستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ماحصل همه خدماتی که در تمامی دولت‌های گذشته ارائه شده این بوده که در حال حاضر استان لرستان در شاخص‌های زیر ساختی اعم از حمل و نقل، انرژی، برق رسانی، گاز رسانی، فناوری اطلاعات و ارتباطات از بین 31 استان کشور رتبه 27 را دارد.

نماینده مردم الیگودرز در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: این همه منت سر استان لرستان گذاشتند که مردم لرستان غیور و سلحشور هستند اما ماحصل خدمات این بوده که لرستان در نرخ اشتغال ناقص رتبه اول کشور را دارد یعنی بیشترین درصد افرادی که جویای کار هستند و شغل ناپایداری دارند در استان لرستان‌اند.

وی بیان کرد: در شاخص مربوط به حوزه آب میانگین اراضی آبی کشور 46 درصد است در حالی که استان لرستان با وجود منابع غنی آبی که دارد 23 درصد زمین های آن آبی است.

خدا بخشی با بیان اینکه بخش خصوصی ما دچار بروکراسی اداری است، گفت: سقف تسهیلاتی که به واحدهای تولیدی استان پرداخت می‌شود چهار میلیارد تومان است و برای بیش از چهار میلیارد تومان باید از مرکز مجوز بگیرند.

وی تصریح کرد: ستاد تسهیلی بنا است واحدها را حمایت کند آنها را نقره داغ می‌کند یعنی در بحث پرداخت تسهیلات 12 درصد می‌شود 22 درصد این حمایتی است که از بخش خصوصی می‌شود!

نماینده مردم الیگودرز در مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: اعضای کمیسیون برنامه و بودجه سهمی براساس شاخص‌های زیر ساختی، توسعه، شاخص متوسط درآمد خانوار و سرانه درآمد برای استان‌هایی مانند لرستان در نظر بگیرند.

وی افزود: نگاه توسعه باید یک نگاه توسعه متوازن به کل کشور باشد، خوشحال هستیم از اینکه برخی از استان‌ها فرایند توسعه را به خوبی طی کرده‌اند ولی نگاه برنامه‌ای که باید به توسعه کشور داشته باشیم باید نگاه متوازن باشد، این ضعف برنامه‌ریزی ما را در کل کشور می‌رساند که برخی از مناطق مانند لرستان رشد و توسعه پیدا نکرده‌اند که این از نظر شرعی نیز حق الناس است چون ما اعتقاد به حق برخورداری برابر داریم.

خدا بخشی عنوان کرد: واقعا در نظام جمهوری اسلامی شایسه نیست که یک عده‌ای از مردم مانند مردم لرستان در شرایطی که بشر به دنبال تسخیر کرات است راه دسترسی نداشته باشند.

وی به نبود راه دسترسی روستایی در برخی از شهرستان‌های استان مانند سلسله، دلفان و الیگودرز اشاره کرد و گفت: در شهرستان الیگودرز 101 روستا جاده دسترسی ندارند، وقتی جاده دسترسی نداشته باشد یعنی برق رسانی و گازرسانی نمی‌توانیم داشته باشیم از طرفی در بخش آموزش و بهداشت نیز خدمات به خوبی ارائه نمیشود و مردم از تمامی این خدمات محروم‌اند.

نماینده مردم الیگودرز در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: از اعضای کمسیون برنامه که جایگاه ویژه و اثرگذاری در مجلس دارد توقع داریم در برنامه‌هایی که برای کشور تدوین می‌شود نگاه ویژه‌ای به تمامی استان‌ها از جمله استان محروم لرستان داشته باشند.

وی با بیان اینکه استان‌هایی مانند لرستان واقعا محروم و عقب نگه داشته شده‌اند، تصریح کرد: هدف از این برنامه این است که توجه بیشتری به استان لرستان شود و برای تامین اعتبارت، تخصیص بیشتر و حمایت کمیسیون از تحقق پیشنهاداتی که ما در استان لرستان ارائه می‌دهیم برای بودجه 97 حمایت لازم را داشته باشند.

انتهای پیام/

R41450/P1336/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۶۴۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور

معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد گفت: متاسفانه تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود و بر همین اساس باید در اجرای برنامه هفتم توسعه اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی سازمان برنامه و بودجه استان یزد، جعفر رحمانی در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور که با حضور معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور و جمعی از معاونان برنامه و بودجه (طرح و برنامه) دستگاه‌های اجرایی در محل سالن اندیشه این سازمان برگزار شد؛ از نتایج اجرایی نشدن کامل برنامه ششم توسعه مانند عدم تحقق رشد اقتصادی در دهه ۹۰ شمسی سخن گفت.

رحمانی با تاکید بر اینکه اجرای کامل این برنامه و به ویژه استقرار نظام درآمد- هزینه استانی می‌تواند جهش تولید با مشارکت مردم را تسریع کند، گفت: متأسفانه تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود و بر همین اساس باید در اجرای برنامه هفتم توسعه اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم.

وی با بیان اینکه برنامه ششم توسعه کشور از برنامه‌های توسعه‌ای ناموفق کشور بود و تنها فقط ۳۰ درصد از آن محقق شده است، افزود: اگر برنامه‌ای را به نحو احسن تدوین، اما درست اجرا نکنیم، نتیجه آن کاهش سرمایه‌های اجتماعی و عدم اعتماد مردم نسبت به برنامه‌ریزی میان مدت و بلند مدت در کشور خواهد شد.

رحمانی ناترازی‌های انرژی و مالی در کشور را جدی خواند و گفت: برنامه هفتم توسعه با تغییر نگرش و به صورت مساله محور و با تاکید بر رشد فراگیر تدوین شده و دو اصل اولویت‌بندی درست و سازوکار انگیزشی کارا و اثربخش در آن دیده شده است.

وی با تاکید بر اینکه همه مدیران استانی و مقامات کشوری در مقابل نسل آینده کشور مسئولیت دارند تا در پنج سال آینده ایرانی آبادتر بسازند، گفت: برنامه هفتم توسعه کشور متفاوت‌تر از سایر برنامه‌های توسعه‌ای قبلی در کشور است چرا که ضمن ایجاد انگیزه در افراد می‌تواند تحول در نظام اداری ایجاد کند و به تبع آن بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های مردم در پایان اجرای این برنامه مرتفع خواهد شد.

معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با اشاره به شعار سال و تحقق آن، جهش تولید با مشارکت مردم را تنها از مسیر پایبندی به اصول برنامه هفتم توسعه کشور امکان پذیر دانست و بیان داشت: نیاز داریم برای نقش دادن به مردم در رسیدن به رشد اقتصاد و جهش تولید، بار دیگر اعتماد را به آنان بگردانیم که این امر مستلزم تلاش جدی همگان است و استقرار جدی نظام درآمد- هزینه استانی می‌تواند نقش موثرتری به استان‌ها در ۵ سال آینده بدهد.

رحمانی با بیان اینکه رشد اقتصادی در کشور کیک اقتصاد را بزرگ‌تر کرده و موجب آن می‌شود که مردم بیشتری از آن منفعت ببرند، اظهار داشت: خوشبختانه دولت سیزدهم در ابتدا با نگاه ویژه به برنامه محوری در صدد اداره کشور به صورت عقلانی است و پیشران‌ها، مسائل بحران‌ساز و بسترها در برنامه هفتم توسعه به درستی دیده شده است.

وی با یادآوری اینکه استان یزد در برنامه محوری در کشور پیشرو بوده و تاکنون برنامه‌های تحولی زیادی همچون یزدِنوین، یزدِ بهره‌ور و یزدِ نوآور را تدوین و به مرحله اجرا گذاشته است، تاکید کرد: راهی جز اینکه طبق برنامه اصولی و عقلانی در کشور و به تبع آن در استان شروع کنیم به اصلاح ساختارها و رفع ناترازی‌های موجود بپردازیم وجود ندارد.

در ادامه این نشست افشین کسالائی، معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور به تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه پرداخت و با بیان اینکه برای تحقق اهداف در استان‌ها باید به سمت برنامه‌محوری حرکت کرد، اظهار داشت: برنامه‌های عملیاتی ستون فقرات نظام برنامه‌ریزی است.

به گفته معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور، اجرایی شدن برنامه هفتم توسعه تنها بر منابع عمومی متکی نیست و خلق و تجهیز منابع جدید، باید توسط مدیران در نظر گرفته شود.

کسلائیی با اشاره به اینکه برنامه هفتم توسعه علاوه بر ترسیم وضع موجود، آینده اقتصاد و توسعه کشور در سطوح متعدد را مورد توجه قرار داده است، بیان داشت: برنامه هفتم توسعه ناگزیر به برنامه محور بودن است و برای اولین بار این برنامه با پارادایم رشد فراگیر و مبتنی بر سه سطح اصلی‌ترین پیشران‌ها، رد مهمترین بحران‌ها و خلق مهمترین بسترهای پیشرفت کشور ترسیم شده است.

در پایان این نشست حاضرین به طرح سوالات و ابهامات خود در خصوص این برنامه پرداختند و نظرات و دیدگاه‌هایشان را نیز بیان کردند.

کد خبر 747957

دیگر خبرها

  • بزرگداشت روز ملی ایمنی حمل و نقل در لرستان
  • جاده پُر دست انداز یکی از روستا‌های فومن
  • افتتاح پل روستای نوخاله در شهرستان صومعه سرا
  • افتتاح پل روستای نوخاله شهرستان صومعه سرا
  • ۳ خدمت اصلی اپراتور هوش مصنوعی/ دسترسی به چند صد GPU در سال ۱۴۰۳
  • روستای نظرلو در شهرستان شبستر به شهر تبدیل شد
  • بهسازی و آسفالت جاده روستایی تنگ بابا احمد اندیکا+فیلم
  • ۲۳۲ روستای بالای بیست خانوار لرستان به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا کردند
  • اجرای برنامه ملی بازآفرینی/ مردم مشارکت کنند
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور