Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا-همبستگي شهري شدن با توسعه و شکوفايي مهم است که کمک مي‌کند سياست‌هاي مسکن به سوي ساخت خانه‌هاي متناسب با درآمد حرکت کند.
به گزارش خبرگزاري آريا، هر سال سازمان ملل متحد، اولين دوشنبه ماه اکتبر را به عنوان روز جهاني اسکان بشر گرامي‌ مي‌دارد، که با آن " اکتبر شهري" ماه بزرگداشت ها و حضور و مشارکت شهروندان در اين رويدادها در سرتاسر جهان آغاز مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جان کلاس ، مدير اجرايي برنامه اسکان سازمان ملل متحد در پيامي تاکيد کرده است : بزرگداشت‌هاي امسال به دليل همزماني با اولين سالگرد تصويب دستور کار جديد شهري در کنفرانس هبيتات 3 در کيتو اکوادور ، از اهميت ويژه‌اي برخوردار هستند .
دستور کار جديد شهري ، ديدگاهي جديد از شهري شدن را به عنوان يک موتور اجتناب ناپذير توسعه و يک پيش نياز براي شکوفايي و رشد ، ارج مي نهد .
نگاه جديد به علت تغيير انگاره اي اتفاق افتاده است که در آن شهري شدن و توسعه به طور جدايي ناپذير با يکديگر مرتبط هستند.
براي دستيابي به درک درست و اجراي موثر اين ديدگاه، بايد به سرعت به جنبه هاي پر اهميت استطاعت خريد مسکن بپردازيم .
به همين دليل است که " سياست هاي مسکن : خانه هاي متناسب با درآمد " به عنوان روز جهاني اسکان بشر سال 2017 ميلادي برگزيده شده است .
تجزيه و تحليل توانمندي مسکن در بيست سال گذشته نشان مي دهد که با وجود افزايش تقاضا ، بخش بزرگي از مسکن و به ويژه مسکن استيجاري تامين شده در توان مالي بيشتر جمعيت جهان نبوده است.
همچنين واگذاري مسکن به بازار نشان دهنده تجربه تلخ شکست در تامين مسکن متناسب با درآمد و مناسب براي همگان بوده است.
همه ما به خوبي به ياد داريم که در سال 2008 ميلادي ، مسکن به جاي آنکه در قلب سياست شهري باشد ، مرکز بروز بحران جهاني اقتصادي بود .
امروزه 1.6 ميليارد نفر از مردم در مسکن نامناسب سکونت دارند که يک ميليارد از آنها در سکونتگاههاي غير رسمي و زاغه ها زندگي مي کنند.
اين در حالي است که ميليون ها نفر از خانه هاي مناسي بي بهره هستند ، انباشت خانه هاي بدون سکنه ، به تدريج رو به فزوني است . از اين رو مسئله پيچيده دستيابي به توان مالي براي تامين مسکن از اهميت استرتژيکي در توسعه ، صلح اجتماعي و برابري برخوردار است.
توجه به نيازهاي مسکن فقيرترين و آسيب پذيرترين اقشار ، به ويژه زنان و جوانان و آنان که در زاغه ها زنددگي مي کنند ؛ بايد به عنوان يک اولويت در دستور کار برنامه هاي توسعه اي در نظر گرفته شود.
ترويج سياست هاي مسکن مناسب ، از منظر تغييرات اقليمي ، تاب آوري ، جابه جايي و مصرف انرژي نيز حياتي است.
به همين دليل است که مي خواهيم در اين روز اهميت استقرار مسکن را در مرکز فيزيکي شهرهايمان
با نگاهي جامع يادآوري کنيم.
به منظور آنکه مسکن به توسعه اقتصادي -اجتماعي ملي و دستيابي به اهداف توسعه پايدار کمک کند ، دستور کار جديد شهري خواستار استقرار مسکن در کانون سياست هاي ملي شهري در کنار راهبردهاي مبارزه با فقر ، بهبود سلامت و اشتغال است.
همگام با تلاش براي ساخت شهرهايي براي همگان ، اقدام فوري در دستيابي به خانه هاي متناسب با درآمد ، نيازمند تعهدي جهاني به سياست هاي مسکن موثر و فراگير است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۶۴۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان

ایسنا/خراسان رضوی مدیر جهاد کشاورزی خوشاب، خام فروشی محصولات را یکی از عوامل اصلی پایین بودن درآمد کشاورزان در این شهرستان عنوان کرد.

ابراهیم رودسرابی در گفت و گو با ایسنا، حمایت از سرمایه‌گذاری در صنایع جانبی محصولات کشاورزی در خوشاب را ضروری دانست و افزود: ایجاد ارزش افزوده برای محصولات کشاورزی و دامی نقش مؤثری بر اقتصادی کردن تولید محصولات در این بخش دارد.

وی خام فروشی محصولات را یکی از عوامل اصلی پایین بودن درآمد کشاورزان دانست و افزود: ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی محصولات کشاورزی در مقیاس‌های مختلف تأثیر بسزایی در ارزش افزوده محصولات خواهند داشت و به این منظور حمایت‌های همه جانبه از سرمایه‌گذاران در این حوزه صورت می‌پذیرد.

رودسرابی با اشاره به تولید هزاران تن انواع محصول کشاورزی و دامی ازجمله پسته، تخمه هندوانه آجیلی، انگور، زیره، زعفران و سایر محصولات کشاورزی در شهرستان افزود: ایجاد، توسعه و تکمیل واحدهای فرآوری و بسته‌بندی محصولات کشاورزی باعث رونق اقتصادی در بخش کشاورزی شهرستان خواهد شد.

وی در همین خصوص به اهمیت ویژه کارگاه‌های کوچک روستایی در فرآوری محصولات تولیدی اشاره کرد و بر حمایت جهاد کشاورزی از ایجاد کارگاه‌های مذکور در قالب مشاغل خرد و خانگی تأکید کرد.

مدیر جهاد کشاورزی خوشاب خام فروشی را آفت محصولات کشاورزی دانست و گفت: بدون شک از طریق پایدارسازی درآمدهای کشاورزی می‌توان شاهد توسعه کشاورزی پایدار در شهرستان خوشاب بود.

وی در ادامه به اهمیت گسترش کشت گلخانه‌ای اشاره کرد و افزود: با پیگیری‌های انجام شده توسط جهاد کشاورزی شهرستان تاکنون ۴ مورد پروانه تأسیس واحد گلخانه‌ای به مساحت ۱۲ هزار متر مربع صادر شده است.

رودسرابی با بیان اینکه در سال جدید ۶۰۰۰ متر مربع گلخانه به بهره‌برداری رسیده و به کشت سبزی و صیفی‌جات اختصاص یافته است، عنوان کرد: توسعه کشت گلخانه‌ای بستری برای افزایش تولید محصولات کشاورزی است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خوشاب با اشاره به اینکه با بهره‌برداری از واحدهای جدید گلخانه در شهرستان زمینه اشتغال برای ۱۵ نفر فراهم شده است، توسعه کشت‌های گلخانه‌ای را بستری برای افزایش تولید محصولات و رونق کشاورزی در منطقه و همچنین افزایش بهره‌وری آب دانست و افزود: یکی از اولویت‌های مدیریت جهاد کشاورزی خوشاب در زیر بخش باغبانی توسعه گلخانه‌ها و کشت در محیط‌های کنترل شده است.

رودسرابی ادامه داد: راه‌اندازی واحدهای گلخانه‌ای در راستای استفاده بهینه از آب، تولید محصولات کشاورزی با کیفیت و استفاده مناسب از انرژی و کاهش هزینه‌های کاشت، داشت و برداشت محصولات است.

وی با بیان اینکه برنامه توسعه گلخانه‌ها در سال‌های آتی، همچنان از اولویت کاری واحد باغبانی شهرستان است، اذعان کرد: با توجه به محدودیت‌های منابع آبی، احداث و توسعه گلخانه‌ها باید با سرعت بیشتری گسترش یافته و توسعه کشت محصولاتی چون سبزی و صیفی به دلیل صرفه اقتصادی و بازار فروش در اولویت قرار گیرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خوشاب ترویج و توسعه گلخانه‌ها را در راستای کاهش مصرف آب در بین کشاورزان بسیار مثمر ثمر دانست و گفت: با توجه به اینکه پرورش محصولات در فضای بسته و گلخانه‌ای علاوه بر آب‌بری کم باعث ایجاد اشتغال و درآمد پایدار می‌شود از تمامی سرمایه‌گذارانی که در این بخش سرمایه‌گذاری می‌کنند حمایت می‌کنیم.

وی همچنین به وضعیت نوغانداری در شهرستان اشاره کرد و افزود: برای رونق این صنعت تاکنون جلسات بسیاری در شهرستان برگزار شده و به نتایج خوبی نیز رسیده‌ایم.

رودسرابی خاطرنشان کرد: پیرو انعقاد تفاهم‌نامه مدیریت جهاد کشاورزی و کمیته امداد شهرستان، در راستای اجرای هرچه بهتر تفاهم‌نامه، با هدف شناسایی متقاضیان پرورش کرم ابریشم، جذب حداکثری تخم نوغان و برنامه‌ریزی ارائه آموزش‌های لازم در راستای مدیریت پرورش کرم ابریشم در شهرستان جلساتی برگزار شده است.

وی ادامه داد: سال گذشته تعداد ۹۵ نوغاندار، آموزش‌های لازم را در قالب کلاس‌های آموزشی دریافت کردند و تعداد ۲۴۲ جعبه تخم نوغان در شهرستان توزیع شد که منتج به تولید بالغ‌بر ۸ تن پیله تر در شهرستان شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خوشاب با بیان اینکه می‌توان متوسط تولید پیله تر از هر جعبه در سال گذشته را معادل ۳۵ کیلو در نظر گرفت، افزود: در سال جدید تعهد شهرستان در جذب تخم نوغان، تعداد ۲۷۰ جعبه است که برنامه‌ریزی‌های لازم برای جذب حداکثری انجام شده است.

شهرستان خوشاب با ۳۶ هزار هکتار کشتزار و باغ، ۲۲۵ حلقه چاه عمیق و نیمه عمیق، ۲۶۵ رشته قنات و ۲ رودخانه دائمی، یکی از قطب‌های کشاورزی غرب خراسان رضوی است.

سلطان‌آباد، مرکز شهرستان ۳۸ هزار نفری خوشاب در ۱۷۵ کیلومتری غرب مشهد واقع است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • رقم زدن حرکات توسعه‌ای با جذب سرمایه گذار
  • ◄ رویکرد ترافیک‌ زای شهرداری تهران در زمینه توسعه پارکینگ
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از مطالبات جدی خانه کارگر است
  • درآمد ۱۵۰میلیونی مالخری وسوسه‌کننده است
  • احیای خانه های تاریخی با هدف جذب گردشگری در تبریز
  • نورپردازی المان‌های شهری شیراز با رنگ آبی در روز جهانی اتیسم
  • شرایط دریافت وام‌ها و تسهیلات فرزندآوری باید تسهیل شود
  • مرکز رصد فرهنگی کشور: ۶۵ درصد از مردم در خانه دیوان حافظ دارند
  • تبریز گردشگرپذیر می شود/ احیای خانه های تاریخی در دل شهر