Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بولتن نیوز»
2024-05-09@02:15:04 GMT

پایان سلطه اندروید بر بازار تبلت‌ها

تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۶۷۶۹۹

گروه فناوری _ سرانجام سرمایه‌گذاری‌ مایکروسافت روی ویندوز ۱۰ به‌عنوان یک پلتفرم مخصوص تبلت در حال نتیجه دادن است و این شرکت به‌زودی موفق به کنار زدن اندروید خواهد شد.

به گزارش بولتن نیوز وبه نقل از زومیت ، بر اساس آخرین تحقیق صورت‌گرفته توسط مؤسسه‌ی تلسایت، ویندوز در بازار تبلت‌ها رشد قابل توجهی را تجربه کرده و بیش از همیشه به اندروید نزدیک شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مطالعه منحصرا در بازار استرالیا انجام گرفته؛ اما نشان‌دهنده‌ی رشد ویندوز در یک سطح جهانی است. بر طبق برآورد این مؤسسه‌، سیستم‌عامل مایکروسافت تا پایان سال جاری می‌تواند سلطه‌ی اندروید را در بخش تبلت‌ها به زیر بکشد. در این صورت، ویندوز با قرار گرفتن پشت سر آی‌اواس، به دومین پلتفرم محبوب در بازار تبلت‌ها تبدیل خواهد شد.

بر اساس نتایج این مطالعه، در حال حاضر سهم ویندوز از بازار تبلت در استرالیا ۲۲ درصد است. در طرف دیگر، آی‌اواس با ۴۹ درصد و اندروید با ۲۹ درصد به ترتیب جایگاه‌های اول و دوم را در اختیار دارند.

اگر روند فعلی حفظ شود، با کاهش محبوبیت اندروید و افزایش سهم ویندوز، تغییر جایگاه این دو پلتفرم تا پایان امسال محقق خواهد شد. در حال حاضر، اپل، سامسونگ، مایکروسافت و لنوو برترین سازندگان تبلت در نیمه‌ی اول امسال هستند و ۸۰ درصد از مجموع تبلت‌های به فروش رفته در استرالیا متعلق به آن‌ها بوده است.

اپل همچنان حاکم بلامنازع بازار تبلت‌ها است

با وجود گسترش نفوذ ویندوز در سال‌های اخیر، آیپدهای اپل همچنان صاحب ۵۰ درصد از سهم بازار استرالیا هستند. این موضوع نشان‌دهنده‌ی این است که ویندوز مایکروسافت برای تصاحب جایگاه آی‌اواس، مسیر بسیار دشواری پیش رو دارد.

اما از طرف دیگر، این تحقیق نشان می‌دهد که افزایش محبوبیت سیستم‌عامل مایکروسافت تا حد زیادی ناشی از بهبود‌های صورت‌گرفته در رابط کاربری لمسی و روی آوردن بیشتر سازندگان به ساخت دستگاه‌های هیبریدی با کاربرد دوگانه‌ی لپ‌تاپ و تبلت است که به کاربران امکان می‌دهد در مواقع دلخواه از مزایای هرکدام بهره‌مند شوند.

در این تحقیق آمده است:

تلسایت برآورد می‌کند فروش تبلت‌ها در نیمه‌ی دوم امسال، با رشدی ۷ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته، حدود ۱.۷ میلیون دستگاه افزایش داشته باشد. انتظار می‌رود بازار تبلت‌ها به‌واسطه‌ی جایگزینی دستگاه‌های از رده خارج و قدیمی یا ارتقاء به دستگاه‌های هیبریدی توسط مصرف‌کنندگان، مجددا رشد جدیدی تجربه خواهد کرد.

افزون بر این، به نظر می‌رسد بخش اعظم مصرف‌کنندگان استرالیایی علاقه‌مند به تبلت‌های مجهز به شبکه‌ی نسل چهارم موبایل هستند. در حال حاضر، مایکروسافت در حال ساخت نسخه‌های جدیدی از سرفیس با قابلیت پشتیبانی از شبکه‌ی نسل چهارم موبایل است. انتظار می‌رود این سرفیس‌های جدید تا پایان سال جاری آماده‌ی عرضه به بازار شوند.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۶۷۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ رشد پایه پولی با ۱۶٫۹ درصد کاهش به ۲۸٫۱ درصد در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ رسید

امتداد - با اجرا و پیگیری دقیق سیاست‌های پولی در بانک مرکزی، نرخ رشد پایه پولی در سال 1402 روند نزولی قابل توجهی را تجربه کرد بطوریکه نرخ این شاخص مهم پولی و تاثیرگذار در تورم نسبت به رقم فروردین سال 1402 که 45 درصد بود با 16.9 واحد درصد کاهش، در پايان اسفندماه 1402 به 28.1 درصد رسید. رشد پول (بخش سیال نقدینگی) نیز از 65.2 درصد در پایان سال 1401 به 17.5 درصد در پایان اسفندماه سال گذشته کاهش یافت. بنابراین با کنترل شاخص های پولی اثرگذار بر تورم  انتظار می‌رود شاخص نرخ تورم نیز در ماه‌های آتی ارقام پایین‌تری را ثبت نماید.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، کاهش قابل توجه رشد پایه پولی در سال ۱۴۰۲ همراه با کاهش رشد نقدینگی در این سال، بخوبی حاکی از توفیق بانک مرکزی در کنترل کل‌های پولی و ایجاد شرایط لازم برای کاهش نرخ تورم در سال جاری و سال‌های آتی می‌باشد. بر اساس آمارهای مقدماتی، حجم پایه پولی در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ به رقم ۱۱۰۷۷٫۰ هزار میلیارد ریال رسید.

 
تداوم کاهش نرخ رشد نقدینگی و دستیابی به اهداف پیش بینی شده
بر اساس این گزارش، نرخ رشد نقدینگی نیز طی یک روند نزولی از ۴۰٫۶ درصد در پایان سال ۱۳۹۹ و ۴۲٫۸ درصد در پایان مهرماه سال ۱۴۰۰ به ۳۱٫۱ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ و ۲۴٫۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۲ رسید که این امر، بیانگر توفیق کامل بانک مرکزی در کنترل رشد نقدینگی و حصول اهداف تعیین شده می‌باشد.

بر اساس آمارهای مقدماتی، حجم نقدینگی در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ به رقم ۷۸۸۰۸٫۹ هزار میلیارد ریال رسید. لازم به اشاره که دستیابی به رقم رشد نقدینگی ۲۴٫۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۲، در شرایطی حاصل شده است که رقم رشد نقدینگی سالانه زیر ۲۵ درصد آخرین بار در سال ۱۳۹۷ (۲۳٫۱ درصد) محقق شده بود.

بدیهی است که کاهش رشد نقدینگی به عنوان یکی از عوامل اصلی شکل‌دهی به تورم، نقش مهمی را در کاهش نرخ تورم در سال جاری و سال‌های آتی ایفا خواهد نمود. 
 


کاهش قابل توجه شاخص های پول و شبه پول و انتظار کاهش تورم در ماه‎های آتی
مروری بر عملکرد اجزای نقدینگی حاکی از آن است که رشد پول (بخش سیال نقدینگی) در سال ۱۴۰۲ نیز بطور قابل توجهی کاهش یافته و از ۶۵٫۲ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ به ۱۷٫۵ درصد در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ رسیده است.
در مجموع، روند نزولی قابل توجه رشد نقدینگی و رشد پول، مؤید آن است که در سایه ثبات ایجاد شده در سال ۱۴۰۲، از شدت انتظارات تورمی فعالین اقتصادی کاسته شده و در نتیجه انتظار می‌رود که نرخ تورم در ماه‌های آتی ارقام پایین‌تری را ثبت نماید.  
 
لازم به اشاره است ضریب فزاینده نقدینگی نیز در پایان اسفند‌ماه ۱۴۰۲ نسبت به پایان اسفندماه ۱۴۰۱، معادل ۲٫۹ درصد کاهش یافته و به رقم ۷٫۱۱۲ رسیده است.

در مجموع کاهش رشد نقدینگی، کاهش رشد پایه پولی، کاهش رشد پول و نیز تنزل ضریب فزاینده نقدینگی همگی دلالت بر اثربخشی سیاست های پولی بانک مرکزی مبتنی بر استفاده ترکیبی از کلیه ابزارهای سیاست های پولی دارد که این موضوع نه تنها در سال گذشته بلکه به صورت موثرتری می‌تواند تاثیر منجر به تداوم پایدار روند نزولی نرخ تورم در دوره های زمانی آتی داشته باشد.  

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • قصه ناتمـام رکود در بورس
  • از رویداد هفته آینده گوگل چه انتظاری داشته باشیم؟
  • بهره‌برداری از ۴ بازار میوه در اصفهان تا پایان تابستان ۱۴۰۳
  • توقف بازار مسکن در فروردین
  • افتتاح ۴۰ بازار جدید میوه و تره‌بار تا پایان سال
  • آخرین آپدیت امنیتی ویندوز ممکن است VPN را مختل کند
  • نرخ رشد پایه پولی با ۱۶٫۹ درصد کاهش به ۲۸٫۱ درصد در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ رسید
  • نرخ رشد پایه پولی ۱۶.۹ درصد کاهش یافت
  • نرخ رشد پایه پولی به ۱۶.۹ درصد رسید
  • صادرات مرغ تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن می‌رسد