Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی ربیعی در همایش یادبود قربانیان سوانح رانندگی اظهارداشت: من در مطالعاتی که انجام داده‌ام به این رسیده‌ام که عامل انسانی مهمترین عامل تصادف است، البته همه جا عامل انسانی موثر است، اما ضریب‌های مختلفی دارد و باید گفت در کشور ما ضریب بروز حوادث به واسطه عامل انسانی بالاتر است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: رنجی که جامعه ما می‌برد از بی‌کیفیتی است و خیلی از کارها بی‌کیفیت صورت می‌گیرد؛ خودرو را که برای تعمیر می‌بریم مطمئن نیستیم که درست تعمیر شود، درس که می‌دهیم و درس که می‌گیریم و کسی را که می‌آوریم که کاری انجام دهد و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. رانندگی هم همینگونه است. راننده یک مفهوم است و یک پدر، یک مادر و یک فرزند هم می‌تواند راننده باشد.

ربیعی، خود رانندگی را به مفهوم رانندگی مستقل دانست و گفت: ما در مورد کیفیت راننده دچار مشکل هستیم، چه در خصوص فرهنگ، اخلاق و مهارت آن، باید آن کسی که رانندگی می‌کند صلاحیت رانندگی داشته باشد و باید قواعد صنفی قوی برای آنها که شغل رانندگی دارند قرار دهیم و نیروی انتظامی و راهور سخت‌گیری بیشتری برای رانندگان داشته باشند.

وی به ذکر مثالی در این زمینه پرداخت و افزود: آیا اگر امروز کسی از زندان آزاد شود می‌تواند به سر کار برود، این فرد باید اول برای کار خود گواهی سوء پیشینه ببرد، حالا شما بگویید آیا ما برای کسانی که می‌خواهند راننده شوند نیز قواعد داریم؟ برای افرادی که می‌خواهند گواهینامه بگیرند حداقل ۲-۳ سال قبل باید یکسری آموزش داشته باشیم و پیش از دادن گواهینامه باید برنامه‌ریزی کنیم برای پیشارانندگی چرا که افراد زیادی در جامعه تمایل به دریافت گواهینامه دارند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه سخنان خود به کیفیت راننده پرداخت و گفت: باید راننده را با کیفیت‌تر کنیم و در دادن صلاحیت رانندگی به یک فرد در یک بسته سیاستی مناسب بیشتر کار کنیم.ربیعی به ساختار حمل و نقل پرداخت و گفت: ما خط‌کشی داریم، شبکه حمل و نقل داریم، چراغ‌های راهنمایی و رانندگی داریم که یک روز کار می‌کند و یک روز کار نمی‌کند، یک روز پلیس هست و یک روز پلیس نیست و ساختار حمل و نقل ما سیگنال بی‌نظمی می‌دهد که باید در این زمینه مطالعات و کارهای لازم انجام شود.

این مقام ارشد تصریح کرد: بعد اجتماعی تصادفات مسئله دیگری است و پیشنهاد می‌کنم که حدود ۵۰ هزار تصادف را به جامعه شناسان بدهند تا آن را بررسی کنند تا ببینیم که چه آدم‌هایی با چه آموزش‌هایی تصادف کرده‌اند، چه گروه سنی با چه سابقه‌ای در بروز تصادفات نقش داشته‌اند و چه عواملی منجر به تصادف شده‌اند؛ تحلیل اجتماعی در مورد رفتار رانندگی برای پیشگیری از تصادفات نیاز است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام این مطلب که میزان مسافرت‌ها ۵ برابر شده و تصادفات کاهش داشته و این نشان از زحمات پلیس راهور در این زمینه است، گفت: ما نیاز به دانش بیشتر در خصوص تصادفات داریم که بخشی از آن در مورد راننده و صلاحیت آن است.

وی با بیان این مطلب که تصادفات پیامد اجتماعی دارد، اعلام کرد: ۲۳ درصد متوفیان تصادفات زن و ۷۷ درصد مرد هستند؛ میانگین سنی ۳۸ سال است و باید گفت بخشی از زنان سرپرست خانوار ما به واسطه تصادفات سرپرست خود را از دست داده‌اند.ربیعی تصریح کرد: ۲۱ هزار و ۴۴۶ معلول ضایعه نخاعی تحت پوشش بهزیستی است که ۴۳ درصد آنها ناشی از تصادفات رانندگی هستند.

وی در ادامه صحبت‌های خود به هزینه و پیامد اجتماعی وجود زنان سرپرست خانوار، فرزندان یتیم و مصدومان و معلولان ضایعه نخاعی پرداخت و گفت: ما ناگزیر هستیم که رابطه معناداری بین بیمه و خودرو برقرار کنیم، ما بدنه خودرو را بیمه می‌کنیم در حالیکه باید رابطه‌ای بین رانندگی پرریسک برقرار شود و سختگیری لازم در این زمینه برقرار شود و در تمدید گواهینامه رانندگان پُر ریسک محرومیت اساسی اعمال کنیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی توصیه کرد که در مورد بحث‌های امروز باید بیشتر گفتمان کنیم، باید برای داشته‌هایمان بهتر رانندگی کنیم و در رسانه‌ها در خصوص تصادف و پیامدهای آن بیشتر بنویسیم.ربیعی با اعلام این مطلب که خود من قربانی تصادف رانندگی هستم، خاطرنشان کرد: داغ تصادف همواره با من حرکت می‌کند، وقتی صدای آژیر می‌آید اول صلوات می‌فرستم و بعد دعا می‌کنم که برای کسی اتفاق بدی نیفتد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: فرزند ۱۴ ساله من قربانی تصادف شد و راننده‌ای به وی زد و فرار کرد و فرزندم ۳ ساعت کنار خیابان ماند و جان خود را از دست داد. (در این لحظه اشک ربیعی ریخت).

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۶۹۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کارگروه مشترک پلیس و شهرداری، برای رفع نواقص نقاط پرتصادف تهران

سرهنگ سیدابوالفضل موسوی پور رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: بر اساس پایش و رصد انجام شده ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ آمار تصادفات شهر تهران در 
۵۹ درصد این تصادفات در بزرگراه‌های پایتخت به وقوع پیوسته است.

وی تصریح کرد: بر اساس انجام تفکیک کروکی‌های موجود مناطق ۴ و ۱۲ شهر تهران در صدر آمار تصادفات در پایتخت قرار گرفته‌اند.

 رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ همچنین اضافه کرد: در منطقه ۱۲ پایتخت بزرگراهی وجود ندارد اما به دلیل وجود معابر متعدد، شلوغی و حجم قابل توجه تردد در این منطقه جزو یکی از مناطق پر تصادف شهر تهران به شمار می‌آید.

سرهنگ موسوی‌پور در ادامه خاطرنشان کرد: منطقه ۴ با چند بزرگراه مثل بزرگراه شهید بابایی، بزرگراه شهید زین‌الدین و بخشی از بزرگراه شهید یاسینی راه مواصلاتی دارد و بخش عمده وقوع تصادفات مربوط بزرگراه‌های این منطقه است.

وی عمده‌ترین دلیل وقوع تصادفات و حوادث رانندگی در شهر تهران، را سرعت غیرمجاز برشمرد و تاکید کرد: بخش قابل توجهی از این سوانح در زمان خلوتی معابر و تخطی از سرعت مطمئنه رخ می‌دهد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ اضافه کرد: کم حادثه‌ترین منطقه شهر تهران در وقوع تصادفات هنوز مشخص نشده است و در صورت احراز اعلام خواهد شد.

سرهنگ موسوی‌پور یادآور شد: برای کاهش حجم تصادفات رانندگی به ویژه در مناطق پر تصادف و پر سانحه پایتخت، کارگروه مشترکی بین پلیس و شهرداری تشکیل شده است و در جلسات این کارگروه علل حوادث رانندگی در مناطق مختلف شناسایی می‌شوند.

وی از صدور دستورات لازم پس از شناسایی علل وقوع تصادفات برای کاهش این حوادث خبر داد و گفت: اقدامات لازم برای کاهش حجم تصادفات و رفع نواقص در محل‌های مدنظر بلافاصله پس از شناسایی عوامل حوادث رانندگی، اجرایی خواهند شد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ تصریح کرد: تخلفات حادثه ساز مثل سرعت غیرمجاز از مهمترین دلایل وقوع حوادث رانندگی محسوب می‌شوند و هم جان عابرین پیاده در معابر و هم جان سایر رانندگان را تهدید می‌کنند. 

سرهنگ موسوی‌پور اضافه کرد: با رانندگان متخلفی که هر یک از تخلفات رانندگی مثل سبقت و سرعت غیرمجاز را مرتکب شوند برابر مقررات برخورد می‌شود. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشکیل کارگروه مشترک پلیس و شهرداری، برای رفع نواقص نقاط پرتصادف تهران
  • مصدومیت ۱۷۴ نفر در تصادفات رانندگی کهگیلویه و بویراحمد
  • بارندگی در همدان تصادفات را ۴۰ درصد افزایش داد
  • تصادفات نیازمند کروکی/ آنچه رانندگان باید بدانند
  • تصادف مرگبار رونیز و پژو ۲۰۶ در این بزرگراه تهران/ برخورد خونین کامیونت‌ها
  • جان‌باختن ۷۸۸ نفر بر اثر تصادفات رانندگی در آذربایجان‌غربی
  • اعلام جرم پلیس علیه کوتاهی مدیران درباره تصادفات
  • استفاده از تلفن همراه با ۴۶ درصد بالاترین علت بروز تصادف است
  • عاقبت کار با موبایل هنگام رانندگی (فیلم)
  • پایان تحقیقات درباره اتوپایلوت تسلا پس از 13 تصادف مرگبار