Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری تقریب از گلستان، معاون فرهنگی و امور روحانیون مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور در این مراسم، اظهار کرد: دشمنان اسلام از طرق مختلف سعی در مخدوش کردن چهره پاک اسلام و پیامبر عظیم الشان اسلام (ص) دارند.

«حجت الاسلام نورعلی دیلم» افزود: امروز استکبار جهانی در صدد معرفی چهره ای خشن و جنگ طلب از دین مبین اسلام و پیامبر رحمت (ص) هستند تا مانع گسترش این دین نورانی در جهان شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گفته وی؛ وظیفه همگان مخصوصا علما در راستای معرفی چهره واقعی اسلام به جهانیان بسیار ضروری است.

معاون فرهنگی و امور روحانیون مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور، مبارزه با بدعت ها و آموزه های ناصحیح در جامعه را از وظایف خطیر علما دانست و گفت: گروه های تکفیری از جمله وهابیت و داعش بدعت ها و خرافاتی را وارد دین کرده اند که باید با رجوع به قرآن، سنت و احادیث نبوی و صحابه کرام آنها را رد کرد.

وی، ادامه داد: امام گروه های تکفیری از جمله وهابیت و داعش بدعت ها و خرافاتی را وارد دین کرده اند که باید با رجوع به قرآن، سنت و احادیث نبوی و صحابه کرام آنها را رد کرد حسین (ع) نیز برای مقابله با بدعت های روزگار و احیاء سیره پاک رسول الله (ص) و امر به معروف و نهی از منکر به شهادت رسید.

به گفته وی؛ آن امام بزرگوار خودش، یارانش و فرزندانش را فدا کرد تا اسلام واقعی به فراموشی سپرده نشود.

حجت الاسلام دیلم با اشاره به جایگاه ممتاز روحانیت در جامعه اسلامی، تصریح کرد: پيامبر خدا (ص) فرموده است:« علما چراغ هاى روى زمین و جانشينان پيامبران و وارثان من و وارثان پيامبران هستند».

وی، افزود: نبی مکرم اسلام (ص) در حدیثی دیگر می فرمایند: « ملائکه بال های خودشان را زیر پای دانش پژوهان و زحمت کشان دین می گسترانند».

به گفته وی؛ بر طلاب و روحانیون است تا با فراگرفتن علم و دانش علاوه بر ارتقاء سطح علمی خود، در مسیر حراست از قرآن و سنت پیامبر اسلام (ص) حرکت کنند.

معاون فرهنگی و امور روحانیون مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور با یادآوری اینکه انسان ابتدا باید هدف از زندگی را برای خودش ترسیم کند، ابراز کرد: گروهی که به دنیای فانی و زندگی پوچ دلبسته اند به دنبال اهداف بی ارزش مادی هستند.

وی، ادامه داد: فرد مومن مسلمان معتقد است که بیهوده خلق نشده و خداوند متعال اهداف متعالی از خلقت انسان ها دارد.

به گفته وی؛ انسان از بهشت قدم به کره خاکی گذاشته است، خداوند انبیاء را برای هدایت بشر فرستاد تا دوباره به آن حیات طیبه وارد شود.

گفتنی است؛ در پایان این مراسم عمامه آخوندی 11 نفر از طلاب حوزه علمیه سیدی کریم ایشان توسط مدیر حوزه و گواهینامه فراعت از تحصیل از سوی معاون فرهنگی و امور روحانیون مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور به آنها اعطاء شد.

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۶۹۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفره یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری

به گزارش خبرنگار مهر، علی صالحی صبح پنج شنبه به خبرنگاران بیان کرد: جمعی از طلاب خواهر حوزه‌های علمیه بیرجند و خوسف از ظرفیت‌های گردشگری خوسف بازدید کردند.

رئیس میراث فرهنگی خوسف گفت: این کاروان ۷۵ نفره در سفر یک روزه به این شهرستان از منظر و بافت ۵۰۰ هکتاری فرهنگی تاریخی خوسف، آرامگاه ابن حسام، مزارع کشاورزی، خانه‌های تاریخی دکتر شکوهی و میرزا جعفر، مسجد جامع و دریاچه طبیعی گواب این شهر دیدن کردند.

مسئول میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خوسف افزود: تبیین شاخص‌های مختلف معماری اسلامی، انتقال فرهنگ و هنر منطقه، اهمیت میراث تاریخی و کهن و حفظ و نگهداشت آن از جمله اهداف تورهای گردشگری یک روزه است.

وی گفت: شهر خوسف در ۳۶ کیلومتری غرب بیرجند و در حاشیه کویر لوت قرار گرفته است و به دلیل وجود کتیبه‌های تاریخی کال جنگال در نزدیکی خوسف و وجود محوطه‌های قبل از اسلامی، نشان از قدمت این شهرستان در این دوران دارد.

صالحی افزود: در دوران اسلامی، اوّل بار جیهَانی در اَشکال العالم از خوسف نام برده و می‌نویسد: «شهری خُرد است و در آن بُستان‌های بسیار و زراعت همراه است و عمارت فراوان و آب‌های بسیار.»

وی گفت: حمدالله مستوفی اولین کسی است که در سال ۷۴۰ ه. ق در نُزهه القلوب نام کنونی خوسف را آورده و درباره آن چنین می‌گوید: «خوسف شهر کوچکی است و چند موضع توابع دارد و آب آن از رودخانه باشد و دیه‌ها را آب از کاریز باشد و در آنجا همه نوع محصولی حاصل آید.»

مسئول میراث فرهنگی خوسف گفت: حافظ اَبرو در مورد تعداد دهات، مزارع و موقعیت شهر خوسف چنین نوشته: «بیست قریه و صد مزرعه از توابع خوسف است که بر کنار بیابان است و بر آن طرف بیابان، حدود کرمان است. خَبیص از نواحی آن است و آن را بیابان لوت خوانند و در تابستان از آن موضع نمی‌توان گذشت.

صالحی یادآور شد: بافت تاریخی خوسف که از دوران صفویه به بعد شکل گرفته، نشان از پیشینه عظیم معماری در این شهر دارد. بیشتر آثار معماری فعلی شهر متعلق به دوره صفوی تا قاجار است.

کد خبر 6094885

دیگر خبرها

  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • تحصیل پنجاه هزار طلبه خواهر در مدارس علمیه کشور
  • انقلاب اسلامی پایگاه حفظ دین اسلام است
  • گشایش بزرگترین نمایشگاه ملی قرآن کریم در افغانستان
  • مراسم تقدیر از استادان برتر حوزه علمیه اصفهان
  • تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است
  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی
  • سفر یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری
  • سفره یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری