Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایشگاه افلاکیان خاکی یک کار خودجوش فرهنگی است که به همت جانباز زفره ای اجرا شده و جوانان زیادی را به سوی خود کشانده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اصفهان شرق جابر قادری جانباز ۵۰ درصد از روستای زفره از توابع بخش کوهپایه در گفتگو با خبرنگارما گفت: مدت ها بود سعی داشتم به صورت خودجوش کاری برای زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا انجام بدهم تا اینکه طرح احداث نمایشگاه در ذهنم کلید خورد و عزم خود را برای برپایی آن جزم کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: زفره ۴۴ شهید و بیش از ده ها تن جانباز و ایثار گر در خود دارد و اگر کسی به خاطرات و دست نوشته های این عزیزان بها ندهد، قطع به یقین همه این خاطرات که دنیای درس و تجربه است، به فراموشی سپرده می شود.

قادری با اشاره به اهداف برگزاری این نمایشگاه افزود: ایثارگران و جانبازان باید برای شناساندن دفاع و ایثار جوانان ایرانی، آنچه در توان دارند به اجرا گذارند و من به عنوان آزاده زفره ای وظیفه خودم می دانستم که این کار رابه صورت خودجوش عملی کنم.

وی از پیگیری های هشت ساله خود برای جمع آوری اسامی ایثارگران روستای مادری اش این چنین عنوان کرد: حدود هشت سال است که پیگیر جمع آوری اسامی رزمندگان روستا هستم و با تهیه فرمی با این محور درصددم گنجینه ای از دفاع مقدس را نگهداری و به معرض دید همگان قرار دهم.

آزاده زفره ای با بیان اینکه کار دل به دل می نشیند، خاطرنشان کرد: این نمایشگاه را در منزل پدری خود که زادگاه دو شهید، دو جانباز و آزاده بود برپا کردم و با استقبال بالایی از سوی مردم مواجه شد و سعی دارم تا هر ساله این نمایشگاه را ادامه دهم.

*این نمایشگاه تداعی کننده دوران دفاع مقدس است

غلامحسین قادری از بازدیدکنندگان این نمایشگاه اذعان کرد: این نمایشگاه را کاری تمیز پیرو فرمان آتش به اختیار رهبر معظم انقلاب دیدم و هر صحنه این نمایشگاه تداعی دوران دفاع مقدس برای من بود.

محمد، جوان دیگری از زفره در حاشیه بازدید از نمایشگاه به خبرنگار ما گفت: به نظرم نظیر این اقدام باید سال ها قبل تر در زفره اجرا می شد و جوانان جای خالی این گونه برنامه های فرهنگی را در روستا احساس می کردند.

وی تاکید کرد: فضای خانه پدر شهید به معنویت حاضر در نمایشگاه کمک کرد و جدای از آن کارگزاری تصاویر و پوسترها به صورت هماهنگ؛ تصویری جذاب از دوران دفاع مقدس تا ایثارگری رزمندگان را در ذهن بازدید کنندگان حک کرد.




انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۷۰۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگه‌داشت یاد شهداست

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان با بیان اینکه گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگهداشت یاد شهداست، گفت: تاکنون ۴۰ اثر دفاع مقدس در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده و ۱۰ پرونده دیگر از دوران دفاع مقدس نیز در حال آماده سازی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، محمدحسین ارسطوزاده، امروز  در نشست خبری «ششمین نشست تخصصی گردشگری مقاومت با محوریت استان خوزستان» ضمن ادای احترام به یاد و خاطره شهدای گلگون کفن دفاع مقدس مقاومت، شهدای امنیت و مدافع حرم اظهار داشت: امروز آسایش و امنیت کشور، حاصل جان‌فشانی این شهیدان عزیز است. 

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان با بیان اینکه گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگهداشت یاد و خاطره شهدا است، گفت: یاد و خاطره عزیزانی که در راه مقاومت جان سپرده‌اند، راهبردی برای ادامه مسیر این شهدا را در حوزه گردشگری مقاومت است.

وی اظهار داشت: قریب به 200 هزار شهید در جنگ تحمیلی در دفاع از کشور جان خود را از دست دادند و حدود 127 شهر در معرض حملات هوایی و موشکی قرار گرفته‌اند و 42 درصد از این حملات به شهرهای خوزستان بود و 40 درصد از شهدا و مجروحان جنگ خوزستانی بودند.

ارسطوزاده در ادامه افزود: خوزستان نقش مهمی در جنگ دفاع مقدس داشته است به صورتی که کوچکترین شهید، با 12 روز سن و مسن‌ترین شهید آن صد سال سن است. در حال حاضر، در این استان 22 یادمان برای گرامیداشت شهدا وجود دارد.

وی در خصوص توسعه یادمان‌ها و آثار دفاع مقدس در استان خوزستان، تأکید کرد: در حال حاضر 22 یادمان مرتبط با دوران دفاع مقدس در استان خوزستان وجود دارد. هر یک از این یادمان‌ها به مناطق مشخصی از استان مرتبط و برای ماندگاری و یادآوری این رویدادها برای عموم مردم است.

ارسطوزاده تصریح کرد: نقطه به نقطه شهر آبادان و خرمشهر همچنین مناطق اطراف آن روایتگر رویدادها و عملیات دوران دفاع مقدس است و پتانسیل این را دارد که در هر کدام از این نقاط یادمان‌های متعددی ساخته شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان افزود: برنامه‌‌ دقیقی برای ثبت و نگاشت یادمان‌ها در دست تهیه است، این اقدامات بعد از تکمیل پرونده‌های مربوطه رونمایی و معرفی می‌شود.

 ارسطو زاده در ادامه گفت: تاکنون 40 اثر دفاع مقدس در فهرست آثار ملی استان خوزستان به ثبت رسیده است و 10 پرونده دیگر از دوران دفاع مقدس نیز در حال آماده‌سازی است.

وی همچنین اشاره کرد: در کنار برنامه‌های وسیع فرهنگی کاروان‌های راهیان نور و ستاد اربعین، یکی از محورهای اصلی این رویدادهای فرهنگی نقش و اهمیت استان خوزستان در گردشگری مقاومت است.

دیگر خبرها

  • برگزاری محفل انس با قرآن کریم در منزل شهیدان خلیل سلیمی و محمدباقر سلیمی + تصاویر
  • کنگره‌های شهدا باید جریان‌ساز و هنرمندانه برگزار شود
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است
  • برای شناخت شهدا باید سرگذشت پژوهی کنیم
  • گیلان، مهد شهیدان و سرداران دفاع مقدس است
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگه‌داشت یاد شهداست
  • مهلت ارسال آثار برای جشنواره ملی فانوس تا ۱۵ خرداد
  • حریق منزل مسکونی در بولوار شهید چراغچی مشهد مقدس اطفا شد 
  • همایش «شن‌ها مامور خدا بودند» برگزار شد
  • همایش "شن‌ها مامور خدا بودند" در تهران برگزار می‌شود