Web Analytics Made Easy - Statcounter

روستایتنباکو کار یکی از روستاهای ایذه است که دانش آموزان آن بدون کلاس درس و فقط با یک میز و نیمکت زیر آسمان آبی این روستای نفت‌خیز به تحصیل می‌پردازند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایذه، بیش از 15 روز از سال تحصیلی جدید می‌گذرد اما همچنان دانش آموزانی در برخی از روستاهای خوزستان هستند که هنوز کلاس درسی برای ادامه تحصیلش ندارند و یا اینکه اگر برای آنها موجود است به صورت نامتعارفی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با نگاهی به برخی از روستاهای شهرستان ایذه به دانش آموزانی می‌رسیم که سقف کلاس درس آنها، آسمان و آفتاب سوزان خوزستان است. روستایتنباکو کار یکی از روستاهای ایذه است که دانش آموزان آن بدون کلاس درس و فقط با یک میز و نیمکت زیر آسمان آبی این روستای نفت‌خیز به تحصیل می‌پردازند البته از گرمای سوزان آفتاب و گذران روز دانش‌آموزان در این گرما هم نمی‌توان غافل شد.

دانش آموزان روستای تنباکو کار در حالی بدون کلاس در حال تحصیل هستند که زمستان سرد و بارانی را پیش رو دارند و باید این بچه‌ها درس خواندن را نیز در زیر باران و سرما همانند هر سال تجربه کنند البته مردم این روستا از لحاظ امکانات رفاهی اعم از جاده، آنتن دهی تلفن و دیگر مشکلات که از اولویت‌های هر زندگی به شمار می‌رود نیز رنج می‌برند.

در ماه های اخیر استاندار خوزستان و مدیر کل آموزش و پرورش از ریشه کن کردن مدارس کانکسی و خشت و گلی در سطح استان خبر دادند در صورتی که دانش آموزان برخی از روستاهای ایذه آروزی تحصیل در کانکس را دارند.

اهالی روستای تنباکو کار امیدوار هستند که مسئولان چاره‌ای برای رفع مشکلات این روستا به ویژه رفع مشکل تحصیل این دانش آموزان بیاندیشند تا اینکه شاید روزی این بچه‌ها بتوانند با ادامه تحصیل در مقاطع مختلف در آینده‌ای نه چندان دور به انسانی مفید و موثر برای جامعه خویش مبدل شوند.

در همین زمینه محمد مرادی مسئول نوسازی مدارس شهرستان ایذه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ایذه، اظهار داشت: روستای تنباکو کار1 چهار دانش آموز دارد که در حال تحصیل هستند و امسال نیز آموزش و پرورش به آنها مجوز داده چرا که در سال‌های گذشته به دلیل تعداد کم دانش‌آموزان در این نقطه مدرسه‌ای وجود نداشت.

وی در ادامه افزود: روستای تنباکوکار 2 نیز در حال حاضر 8 دانش آموز دارد و در واقع کلنگ احداث یک مدرسه یک کلاسه در آنجا به زمین زده شد و مقرر شده که آموزش و پرورش شهرستان ایذه یک خانه به عنوان مدرسه برای تحصیل آن دانش آموزان فعلا اجاره کند و کانکسی که در روستای تنباکو کار 2 وجود دارد را نیز به روستای تنباکوکار یک برای تحصیل دانش آموزان فرستاده شود.

مسئول نوسازی مدارس شهرستان ایذه در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چه زمانی این کانکس برای این دانش آموزان فرستاده می‌شود عنوان کرد: در هفته جاری این کانکس به روستای تنباکو کار یک فرستاده می‌شود.

در همین خصوص یکی از اهالی روستا در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در ایذه اظهار داشت: در روستای تنباکو کار1 چهار دانش آموزش در مقطع ابتدایی در حال تحصیل هستند،2 نفر از این دانش آموزان دختر و 2نفر دیگر نیز پسر هستند.

وی در ادامه افزود:2 دانش آموز دیگر که دختر هستند و در رده راهنمایی تحصیل می‌کنند نیز باید چند کیلومتر راه را به سبب نداشتن مدرسه بپی‌مایند در حقیقت تعداد دانش آموزانی که در سال آینده به دوره ابتدایی وارد می‌شوند 4 نفر دیگر هستند که مجموع آنها به 8 نفر می‌رسد و باید آموزش و پرورش برای ایجاد مدرسه در این روستا فکری کند.

این فرد گفت: دانش آموزان این روستا معلم و تعدادی میز و صندلی دارند اما کلاس درس ندارند و درواقع زیرآفتاب درس می‌خوانند؛ناگفته نماند آموزش و پرورش شهرستان ایذه بیان کرده وضعیت کلاس درس را مشخص می‌کنیم اما تاکنون انجام نشده و مشخص نیست که چه زمانی انجام شود.

وی بیان کرد: این روستاها مشکلات زیادی دارند و از مسئولان در خواس ت می‌کنیم که نسبت به رفع این مشکلات تلاش کنند.

به گزارش تسنیم، برخی از روستاهای شهر دهدز از قبیل بنه ارون، بردزرد، لارم و پاموله نیز فاقد کلاس درس مناسب هستند که در سال گذشته تعدادی کانکس برای این روستاها فرستاده شد اما پس از گذشته یکسال همچنان این کانکس‌ها در شهر دهدز درحال خاک خوردن هستند و دانش آموزان نیز چشم انتظار این کانکس‌ها هستند.

گزارش از حمید اسکندری

انتهای پیام/

R41468/P1361/S6,57/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۷۹۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است

ایسنا/مازندران استاد دانشگاه فرهنگیان گفت: همزمانی کنکور فرهنگیان با نوبت اول کنکور نقطه قوت است.

اسفندیار نظری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به برگزاری مرحله اول کنکور انسانی که روز پنج شنبه ۶ اریبهشت برگزار شد و کنکور تجربی که فردا جمعه ۷ اردیبهشت انجام می‌شود، اظهار کرد: داوطلبان آزمون دانشگاه فرهنگیان را همزمان با کنکور سراسری پاسخ می‌دهند و ۳ دفترچه دریافت می‌کنند اما آزمون فرهنگیان یک مرحله‌ای و فقط در اردیبهشت برگزار می‌شود. 

این استاد دانشگاه گفت: دانش آموزان برای قبولی در کنکور اختصاصی دانشگاه فرهنگیان باید مجموعه ای از عوامل و امتیازات را دریافت کنند تا داوطلب به عنوان قبول نهایی معرفی شود و در این راستا تاثیر آزمون سراسری، ۱۵ درصد، آزمون اختصاصی تربیت معلم ۱۰ درصد، سوابق تحصیلی ۵۰ درصد و ارزیابی شایسته معلمی ۲۵ درصد است.

نظری در پاسخ به این سوال که همزمانی کنکور فرهنگیان با نوبت اول کنکور نقطه قوت است یا ضعف اظهار کرد: چون جذب در دانشگاه فرهنگیان ازمون تخصصی، عمومی و گزینش دارد کارخوبی است که تکلیف دانش اموز مشخص شود و تا خردادماه نتیجه به دانش اموز اعلام شده تا در تیر ماه تعیین تکلیف شوند.

وی افزود: دو مرحله‌ای بودن کنکور فرصت خوبی است و پس از اعلام نمرات خام و درصدها فرصت دوباره‌ای برای داوطلبان ایجاد می‌شود.

مدرس دوره‌های ضمن خدمت نومعلمان در دانشگاه فرهنگیان، با اشاره به اینکه تراز نمرات در قبولی تاثیر مهمی دارد، ادامه داد: تراز برای انتخاب رشته نباید زیر ۶ هزار باشد؛ تراز بر اساس نمرات معدل و سوالات کنکور است که پس از آن تراز نهایی برای قبولی اعلام می‌شود.

نظری در پاسخ به این سوال که دلیل سخت بودن ازمون شبه نهایی چه بود، گفت: دانش آموزی که در سوالات مفهومی دچار مشکل است در تست زدن هم با مشکل مواجه می‌شود، پس لازم است معلمان مهارت پاسخ دادن به سوالات تشریحی را به دانش آموزان بیاموزند.

وی به دانش‌آموزان توصیه کرد، فرصت طلایی امتحان نهایی را از دست ندهند و معلمان باید سبک تدریس را تغییر داده و دانش‌اموزان به جای کتاب تست، کتاب کار بخوانند.

مدرس دوره‌های ضمن خدمت نومعلمان در دانشگاه فرهنگیان، ادامه داد: کنکوری‌ها انتخاب رشته را بر اساس میزان استعداد، علاقه، توانایی و آینده شغلی انجام دهند.

نظری در پاسخ به این سوال، آیا علت عدم حضور دانش آموزان پایه دوازدهم در مدارس کاهش کیفیت آموزشی است؟ اظهار کرد: بزرگترین عامل افت تحصیلی حضور نیافتن دانش آموز در کلاس‌های درس است. در این راستا مدیران مدارس می‌توانند این مهم را مدیریت کنند به طور مثال، کلاس‌های ورودی پایه دوازدهم از ۱۵ اردیبهشت انجام شود، همچنین مدیران برای تابستان دانش‌اموزان نیز می‌توانند برنامه داشته و درس‌های سال‌های گذشته را تکمیل کنند نه اینکه تدریس سال دوازدهم تحصیلی را در تابستان آغاز کنند که این آسیب زننده است.

ضعف مدیران مدارس در برنامه ریزی

وی با تاکید بر اهمیت حضور دانش اموزان در کلاس درس افزود: غیبت دانش اموزان در پایه دوازدهم بیشتر در مدارس استعدادهای درخشان و نمونه دولتی به چشم می‌خورد؛ دانش آموزان پایه دوازدهم مدارس دولتی و شاهد بیشتر در کلاس‌ها شرکت می‌کنند و این تبعیض است.

این استاد دانشگاه گفت: وقتی برنامه‌ای اصولی برای دانش‌آموز وجود ندارد دانش آموز کلاس را ترک‌ می‌کند و این ضعف مدیران مدارس در برنامه ریزی است. همچنین معلمان می‌توانند به علت عدم حضور دانش اموز در مدرسه طبق مقررات عمل کرده و درس مورد نظر را حذف کنند و دانش آموزان باید این مسئله را جدی بگیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است
  • ۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد