Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران – ايرنا – خبرگزاري فرانسه روز دوشنبه گزارش داد؛ يک هيات‌ زير مجموعه شوراي امنيت سازمان ملل متحد چهار کشتي را به جرم نقض قطعنامه‌هاي تحريمي صادر شده عليه کره شمالي از لنگر انداختن در تمامي بنادر جهان منع کرد.

به گزارش ايرنا، «هيو گريفيتز» مسئول هماهنگي اين هيات روز دوشنبه در پايان نشست نمايندگان کشورهاي عضو سازمان ملل متحد، اين تصميم را «ناگهاني» و «بي‌سابقه» خواند و گفت: اين به معني منع ورود اشخاص يا انسداد اموال آن‌ها نيست، بلکه کشتي‌هاي آن‌ها از لنگر انداختن منع شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خبرگزاري فرانسه به نقل از يک منبع آگاه مي‌نويسد که کشتي‌هاي جريمه شده حامل زغال سنگ، غذاي دريايي و سنگ آهن بودند؛ محصولاتي که واردات آن‌ها از کره شمالي ممنوع شده است.
براساس فهرست ارائه شده از سوي اين رسانه، سه کشتي با پرچم کشورهاي سنت کيتس و نويس، کومور و کره شمالي فعاليت داشته‌اند. مليت آخرين کشتي مشخص نيست.
دامنه تحريم‌هاي پيونگ يانگ در آخرين قطعنامه شوراي امنيت به منع واردات منسوجات از کره شمالي و بکارگيري کارگران اين کشور رسيده و سقفي هم براي صادرات نفت به آن در نظر گرفته شده بود.
پيونگ يانگ اخيرا ششمين آزمايش هسته‌اي خود را با انفجار يک بمب هيدروژني انجام داد. گفته مي‌شود که قدرت تخريبي اين بمب از بمب‌هايي که آمريکا در جنگ جهاني دوم بر روي ژاپن انداخت، بيشتر است.
کره شمالي به فاصله زماني کوتاهي از اين آزمايش هسته‌اي، نخستين موشک‌هاي قاره‌پيماي خود را آزمايش کرد؛ موشک‌هايي که مدعي است مي‌تواند بر روي آن‌ها کلاهک هسته‌اي سوار کند.
اين کشور ساليان طولاني است که هدف تحريم‌هاي کشورهاي غربي و نهادهاي بين‌المللي قرار گرفته است.
شبس ** 9386 *1613* مترجم: مهران معيني جم*انتشار دهنده: عبدالله غفاري
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۸۰۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کره شمالی: ما یک قدرت نظامی فوق العاده می‌سازیم

خواهر رئیس کره شمالی یک روز پس از اولین آزمایش ضد حمله هسته‌ای این کشور، اظهار کرد ما یک قدرت نظامی فوق العاده می‌سازیم. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، کیم یو جونگ خواهر قدرتمند رئیس کره شمالی اظهار کرد ما به ایجاد قویترین قدرت نظامی فوق العاده برای حفاظت از حاکمیت خود و صلح منطقه ای ادامه می دهیم.

براساس گزارش خبرگزاری دولتی کره شمالی، خانم کیم افزود: مجموعه‌ای از تمرین های نظامی ارتش آمریکا در منطقه در سال جاری که با مانورهایی با پرتاب آتش همراه بوده و با مشارکت گانگسترها و تبهکاران ارتش کره جنوبی، انجام شده، وضعیت امنیتی منطقه را به سمت خطرناکی پیش برده است.

وی تصرح کرد ما به ایجاد یک قدرت نظامی فراگیر و قویترین قدرت نظامی برای حفاظت از حاکمیت خود، امنیت و صلح منطقه‌ای ادامه می دهیم.

خواهر رئیس کره شمالی در حالی این اظهارات را بیان کرد که روز گذشته پیونگ یانگ نخستین رزمایش ضد حمله هسته‌ای خود را برای شبیه سازی سیستم مدیریت ماشه هسته‌ای برگزار کرد.

ارتش کره جنوبی اعلام کرد همزمان با این رزمایش، پیونگ یانگ چند فروند موشک بالستیک کوتاه برد را از سواحل شرقی خود به سمت دریا پرتاب کرد.     

این در حالی است که به نظر می رسد کره شمالی در حال آماده شدن برای پرتاب یک ماهواره جاسوسی دیگر به فضاست. این کشور پیشتر در ماه نوامبر یک فروند ماهواره شناسایی را با موفقیت در مدار زمین قرار داد.

در همین حال، ارتش های آمریکا و کره جنوبی در ماه های اخیر رزمایش هایی را در مقیاس های گسترده و شدید و تحت تعهد سران هر دو کشور برای ارتقای آمادگی نظامی خود علیه تهدیدات نظامی کره شمالی برگزار کرده اند.

همچنین ارتش کره جنوبی اعلام کرد حدود 100 هوایپمای نظامی، رزمایش های هوایی گسترده‌ای را به مدت دو هفته در ماه جاری برگزار کردند.

کره شمالی نیز گفت: تمرین های نظامی ارتش آمریکا برای آماده شدن آنها به منظور یک جنگ هسته‌ای علیه پیونگ یانگ است. واشنگتن و سئول اظهار کردند این مانورها ماهیت دفاعی دارند و به طور منظم برای حفظ آمادگی نظامی کشورها انجام می شود.

هفته گذشته نیز کره شمالی یک فروند موشک کروز استراتژیک را برای آزمایش یک کلاهک هسته‌ای بزرگ و یک موشک جدید ضد هواپیما آزمایش کرد.

براساس گزارش سازمان موشکی کره شمالی، آزمایش قدرت یک کلاهک جنگی فوق العاده بزرگ که برای موشک کروز استراتژیک «هواسال-1 آر ای-3» طراحی شده و پرتاب آزمایشی یک فروند موشک جدید ضد هواپیمای «پیولجی -1-2» انجام شد.

چند روز پیش سه منبع آگاه اعلام کردند آمریکا، کره جنوبی و ژاپن در تلاش برای راه اندازی هیئتی جدید از کارشناسان چند ملیتی خارج از سازمان ملل، به منظور ارزیابی و اجرای تحریم ها علیه کره شمالی هستند.

این تلاش پس از آن انجام می شود که روسیه از تمدید سالانه ماموریت کارشناسان سازمان ملل خودداری کرد. کارشناسانی که طی 15 سال گذشته روند اجرای تحریم هایی را ارزیابی می کردند که با هدف تعدیل برنامه های موشکی و اتمی کره شمالی وضع شده بود.

این در حالی است که مسکو و پکن خواستار کاهش تحریم ها علیه کره شمالی شدند تا بدین ترتیب روند مذاکرات دیپلماتیک با پیونگ یانگ آغاز شده و از درد و رنج انسانی در این کشور فقیر کاسته شود.

کره شمالی از سال 2006 تاکنون، به‌دلیل برنامه اتمی و موشک‌های بالستیک خود، تحت تحریم‌های متعدد سازمان ملل قرار دارد، این تحریم‌ها شامل ممنوعیت توسعه و گسترش موشک‌های بالستیک است. این تکنولوژی برای پرتاب نخستین ماهواره جاسوسی پیونگ یانگ به مدار زمین بکار گرفته شد و برای آزمایش ده‌ها موشک بالستیک طی 20 ماه گذشته استفاده شده است. آمریکا بارها هشدار داده که پیونگ یانگ آماده انجام هفتمین آزمایش اتمی خود است.

اولین آزمایش ضد حمله هسته‌ای کره شمالی

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مانورهای فضایی مشترک آمریکا و کره جنوبی
  • امدادرسانی به خدمه کشتی تانزانیایی در خلیج‌ فارس
  • کره شمالی: ما یک قدرت نظامی فوق العاده می‌سازیم
  • آمریکا 4 فرد و 2 شرکت مرتبط با ایران را تحریم کرد
  • آمریکا دو شرکت و چهار فرد ایرانی را تحریم کرد
  • آمریکا دو شرکت و چهار فرد را به اتهام فعالیت‌های سایبری از سوی سپاه تحریم کرد
  • آمریکا دو شرکت و چهار فرد را به اتهام فعالیتهای سایبری از سوی سپاه تحریم کرد
  • امضای قرارداد عملیات راهنمایی و یدک کشی کشتی‌ها در حوزه شمال کشور
  • اولین آزمایش ضد حمله هسته‌ای کره شمالی
  • امضای قرارداد عملیات راهنمایی و یدک کشی کشتی ها در حوزه شمال کشور​