Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ سید علی محمدی تمرکز تحقیقاتی خود را در حوزه نانو فناوری و کامپاندهای پلیمری با استفاده از فناوری نانو دانست و گفت: در این مطالعات نانوکامپوزیتی با یکسری خواص ویژه تولید کردیم که در دسته پلیمرهای هوشمند (Smart Material) قرار می‌گیرند و به دلیل خواص منحصر به فردی که دارند می‌توان در کاربردهای خاص از آن‌ها بهره‌برداری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با تاکید بر اینکه از این پلیمرها در تولید "برچسب‌های امنیتی اصالت کالا" استفاده شد، اظهار کرد: آرم، لوگو و یا هر طرحی که مد نظر باشد، در این برچسب به صورت نهفته باقی می‌ماند؛ به گونه‌ای که مصرف کننده نهایی چیزی از آرم یا طرح را نمی‌بیند ولی با اعمال محرکی مانند حرارت یک فندک طرح درون برچسب، به صورت برجسته نمایان می‌شود.

محمدی با بیان اینکه با برجسته شدن طرح، از طریق لمس می‌توان لوگو را تشخیص داد، یادآور شد: برجسته شدن برچسب با استفاده از یک محرک می‌تواند نشان‌دهنده اصالت کالا و برچسب نصب شده بر روی آن باشد.

وی با بیان اینکه این برچسب حاوی مواد پلیمری و فناوری نانو است، خاطرنشان کرد: زمانی که محصول دارای برچسب در انبار نگهداشته می‌شود، خواص پلیمری مورد نظر را در آن تقویت می‌کند، ضمن آنکه سرعت پاسخ‌دهی پلیمر نسبت به حرارت افزایش می‌یابد.

محمدی این ویژگی را به دلیل استفاده از فناوری نانو دانست و یادآور شد:‌ علاوه بر آن این فناوری موجب افزایش درصد دقت برچسب شده است.

مجری طرح با بیان اینکه در حال حاضر این برچسب در دو رنگ نقره‌ای و طلایی تولید شده است، افزود: رنگ این برچسب بر اساس درخواست مشتری قابل تغییر است.

وی با تاکید بر اینکه امکان کپی‌برداری از این برچسب وجود ندارد، توضیح داد: جعل و کپی‌برداری از این برچسب به دلیل پیچیدگی در فرمولاسیون و نحوه تولید آن دشوار و زمان‌بر است، ضمن آنکه کپی‌برداری از آن نیازمند دانش فنی بوده و هزینه زیادی را می‌طلبد؛ از این رو افراد سودجو چنین ریسکی را نمی‌پذیرند.

مجری طرح ابراز امیدواری کرد که با همکاری دولت و سایر دستگاه‌ها این محصول توسعه داده شود.

محمدی کاربرد این برچسب را بر روی محصولات صادراتی، وارداتی و تولید داخل دانست و افزود: این محصول می‌تواند در گمرکات کشور بر روی هر بسته‌ای که به کشور وارد می‌شود، نصب شود و از این طریق می‌تواند از قاچاق کالا جلوگیری کند؛ چراکه این برچسب تنها در اختیار گمرک است و مشتری متوجه می‌شود جنس دریافت شده قاچاق است و یا از مبادی قانونی وارد کشور شده است.

محمدی با اشاره به برخی بداخلاقی‌ها در حوزه صادرات، گفت: فرش ایرانی از سوی کشور چین کپی‌برداری شده و با نام ایران در کشورهای دیگر به فروش می‌رسد و این در حالی است که می‌توان با استفاده از این برچسب از کالا و برند ایرانی صیانت کرد.

به گفته وی، می‌توان برچسبی با پرچم ایران تهیه و بر روی کالای ایرانی نصب کرد تا مشتریان نهایی بدانند که کالا از ایران صادر شده است.

مجری طرح با اشاره به چالش‌های بخش صنعتی در زمینه کپی‌برداری از محصولات تولید شده، یادآور شد: با استفاده از این برچسب به راحتی می‌توان جلوی این اقدامات را گرفت.

محمدی، قیمت این برچسب را 2 هزار ریال ذکر کرد و ادامه داد: نمونه اولیه این برچسب تولید شده و موفق به جذب سرمایه‌گذار شدیم؛ ولی نیاز به حمایت دولت داریم تا این طرح همانند طرح "شبنم" در وسعت زیادی اجرایی شود؛ چراکه این طرح باید در تیراژ بالایی تولید شود تا توجیه اقتصادی داشته باشد.



منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۸۱۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز در آذربایجان‌ غربی

ایسنا/آذربایجان غربی معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی از افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های تعزیراتی در حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز در استان طی فروردین سال جاری خبر داد.

ایرج مرندی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد:  ۲۹۴ مورد بازرسی در حوزه کشف کالای قاچاق  انجام و منجر به  تشکیل ۶۴ فقره پرونده تعزیراتی به ارزش یک‌هزار و ۴۲۴ میلیارد ریال در فروردین ماه امسال شده است. 

وی افزود: در تشکیل پرونده‌های تعزیراتی حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز در اولین ماه از سال جاری در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته شاهد رشد ۱۴۶ درصدی هستیم. 

معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان اداره کل صمت استان خاطرنشان کرد: دخانیات، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم خانگی، لوازم یدکی خودرو، پارچه و مواد خوراکی و غذایی از عمده کالاهای کشفی بود.

مرندی اظهار کرد: در حوزه ارزی ۳۶ مورد سابقه ارسالی از بانک‌های عامل در خصوص عدم ایفای تعهدات ارزی شرکت‌های دریافت‌کننده ارز منجر به تشکیل ۳۶ پرونده تعزیراتی به ارزش ریالی یک‌هزار و ۴۱۵ میلیارد ریال که شامل ۲میلیون و ۷۷۴ هزار و ۹۲۹ یورو و همچنین ۱۳۷ هزار و ۸۵۰ درهم بود، شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قاچاقچی سیگار در اردبیل جریمه شد
  • جریمه قاچاقچی سیگار در اردبیل
  • یوتیوب از سازندگان ویدیوها می‌خواهد که محتوای تولید شده با هوش مصنوعی را فاش کنند
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز در آذربایجان‌ غربی
  • فروش نان بدون برچسب تولید و قیمت جریمه به دنبال دارد
  • کشف ۴ تن روغن قاچاق
  • خبر وزیر کشاورزی درباره شکر؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • ۴ تن روغن نباتی قاچاق در لرستان کشف و ضبط شد
  • فشار آمریکا و متحدانش به امارات برای جلوگیری از دور زدن تحریم‌های روسیه
  • گزارشی از نمایشگاه یک قرن اصالت و ماندگاری سنندج‌ + فیلم