Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست خبری رئیس اداره راهداری آزادشهر با خبرنگاران آزادشهری به مناسبت آغاز فصل سرما در اداره راهداری و حمل و نقل آزادشهر برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیترآزاد، سیدحبیب اله حسینی رئیس اداره راهداری آزادشهر درجمع خبرنگاران آزادشهری بابیان اینکه اداره راهداری آزادشهر از سال ۹۵ از راهداری گنبد تفکیک و مستقل شد است، اظهار کرد: حوزه راهداری آزادشهر با ۱۰۶ کیلومتر راه ارتباطی شامل ۹۷ کیلومتر راه اصلی، ۳کیلومتر راه شوسه و ۶ کیلومتر راه خاکی می باشد و بدلیل برخورداری از ۶۵ کیلومتر محور ترانزیتی کوهستانی از محورهای حساس و استراتژیکی استان گلستان است که نقش مهمی در تبادل کالا و تردد مسافر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی ادامه داد: محور آزادشهر- خوش ییلاق در ۶ الی ۷ ماه از سال با برف و بوران همراه است و در فصل های بهار و تابستان نیز با بارش باران و جاری شدن سیلابها نگهداری ۳۶۵ روزه ای را نیاز دارد .

رئیس راهداری آزادشهر افزود: تمام تلاش همکاران بنده این بوده و می باشد تا این محور بسته نشود و محوله های ترانزیتی خسارت مالی نبینند.

وی در ادامه تصریح کرد: ادورات و ماشین آلات راهداری کامل اما فرسوده می باشد و هزینه نگهداری آنها به صرفه نیست و مسئولین باید برای جایگزین کردن آنها تدبیری بیندیشند. مثلا جدیدترین ماشین راهداری ساخت ۱۳۷۱ می باشد.

حسینی ادامه داد: با سیلابهای امسال حدود ۶ تا ۷ میلیارد تومان خسارت به جاده ها و پلهای شهرستان آزادشهر وارد شد.اما بودجه شهرستانی ما ۳۲۰ میلیون تومان درنظر گرفته شده است.

رئیس اداره اداره راهداری آزادشهر ادامه داد:البته بودجه کشوری هم هر ساله به ما تخصیص می یابد اما نگهداری جاده هزینه های زیاد به همراه دارد، از قبیل هزینه های ایمن سازی جاده با استفاده از نصب تابلوها ، گارد ریل و ... ، مرمت آسفالت، خرید شن و ماسه برای فصل سرما، تمیز کردن شانه خاکی و .... .

وی افزود: با وجود این بودجه های محدود، متاسفانه شاهد سرقت گارد ریل، چراغهای سولار و تابلوهای هشداری توسط افراد سودجو نیز می باشیم و این موضع باعث می شود تا بودجه ایمن سازی جاده در جایگزین کردن موارد سرقتی هزینه شود و ما نتوانیم شرایط را بهبود ببخشیم.

حسینی در خصوص معضلاتی که اداره راهداری آزادشهر با آن مواجه است اعلام کرد: سرقت، تجاوز به حریم جاده، اضافه بار ماشین های باری و فرسودگی ادوات راهداری چهار معضل بزرگی است که راهداری آزادشهر با ان مواجه است.

رئیس اداره اداره راهداری آزادشهر در ادامه گفت: ما همواره شاهد ان هستیم که رانندگان ماشین های ترانزیتی که از کشورهای دیگر وارد ایران شده اند، وقتی می بینند که جاده برفی است، بدون درخواست ما در شانه خاکی جاده توقف می کنند تا جاده ایمن شود و بعد به حرکت خود ادامه می دهند.

وی ادامه داد: اما متاسفانه رانندگان هموطن، بدون داشتن زنجیر چرج و بی توجه به هشدارهای ما به مسیر خود ادامه می دهند و این موضوع همواره باعث ایجاد حادثه و مسدود شدن جاده برای ساعت ها شده است.

حسینی افزود: یکی از دلایلی که امداد رسانی طولانی می شود بی توجهی هموطنان به اعلام بسته بودن جاده است. مردم ما با وجود هشدار ما به هر طریقی به راه خود ادامه می دهند و وقتی به محل حادثه می رسند، مجبور می شوند توقف کنند و متاسفانه در یک خط قرار نمی گیرند و تمام لاین ها را می بندند و ادوات کمک رسان ما برای رسیدن به محل حادثه زمان خیلی زیادی را صرف عبور از بین این ماشینها می کند.

رئیس اداره اداره راهداری آزادشهر در پایان از هموطنان عزیز درخواست کرد: وقتی اعلام می شود سیل و یا برف شدید در راه است از سفر های غیر ضروری خودداری کنید و در مواجه بسته شدن جاده صبر داشته باشید زیرا یک ساعت توقف بهتراز ۴ ساعت در ترافیک ماندن است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۸۳۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه

سید شهرام کهریزی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در سال گذشته ۱۰ نقطه پرحادثه مصوب کمیسیون ایمنی راه‌های کشور ایمن سازی شده است و ۳۱ نقطه پرحادثه مازاد رفع شده است.

وی گفت: ۹ نقطه مصوب کمیسیون ایمنی راه‌های کشور نیز در محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه در حال انجام است و پیشرفت فیزیکی بین ۲۰ تا ۸۰ درصدی دارد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه بیان کرد: اکیپ‌های امانی، راهداری در حال رفع و ایمن سازی نقاط پرحادثه در راه‌های فرعی، روستایی و سایر نقاط با احتمال وقوع حادثه‌، هستند که طی ۱۲ ماهه سال گذشته ۳۱ نقطه پرحادثه مازاد بر مصوبات در شهرستان‌ها به شرح ایمن سازی انجام شده؛ در شهرستان پاوه ۱۰ نقطه، اسلام آبادغرب ۴ نقطه، دالاهو ۳ نقطه، روانسر ۱ نقطه، ثلاث باباجانی ۳ نقطه، جوانرود ۳ نقطه، سرپل ذهاب ۳، هرسین ۲ و شهرسنان کرمانشاه ۲ نقطه ایمن سازی شده است.

وی خاطر نشان کرد: شناسایی نقاط پرحادثه در محورهای مواصلاتی اهمیت بالایی دارد و امروزه معیارهای استاندارد سازی محورها تغییر کرده است، لذا باید نقاط خطرساز در محورهای مواصلاتی بصورت مستمر شناسایی و برنامه ریزی برای رفع و اصلاح آنها در اولویت قرار دارد زیرا این مهم علاوه بر افزایش ضریب ایمنی راه‌ها، در کاهش تصادفات جاده‌ای نقش بسزایی دارد.

کهریزی در پایان افزود، سامانه ۱۴۱ مرکز مدیریت راه‌ها پل ارتباطی کاربران جاده با اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه است و بصورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به سوالات، دریافت شکایات می‌باشد.

کد خبر 6091012

دیگر خبرها

  • ۶ خطه شدن دو آزادراه در اصفهان/ ایمنی در همه کارها اولویت دارد
  • وضعیت ترافیک شهرستان همدان بهتر شده است
  • افزایش شاخص راه‌های روستایی بیجار در دستورکار است
  • ایمن سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • بزرگداشت روز ملی ایمنی حمل و نقل در لرستان
  • خط کشی ۳هزار و ۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • تشدید گشت کنترل و نظارت بر ناوگان حمل و نقل عمومی استان همدان
  • راه ارتباطی ۳۵۰ روستای خراسان جنوبی بازگشایی شد
  • بازگشایی جاده‌های سیلابی ۶ روستا در خراسان رضوی
  • خط‌کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲