Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشحوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛به نقل از روابط عمومی سازمان اوقاف وامور خیریه حجت الاسلام والمسلمین محمدی پیش از ظهر امروز در نشست هم‌اندیشی مدیران روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی ونهادها وسازمانها ی فرهنگی ونظامی کشور،با تأکید بر اینکه وقف برای تولید علم و فناوری با توجه به نیازهای روز جامعه یکی از الزامات امروز کشور است از همه مدیران دستگاه‌های اجرایی کشور خواست ضمن هم‌اندیشی با نخبگان جامعه گام‌های اساسی و جدی در این مسیر بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حجت‌الاسلام و المسلمین علی محمدی با بیان اینکه هدف از برگزاری این نشست این است که در جهت تبلیغ و ترویج وقف در جامعه هم‌اندیشی لازم با این دستگاه‌ها صورت گیرد.


نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف افزود : مأموریت‌های اصلی سازمان اوقاف و امور خیریه در سه حوزه قرآن، عترت و وقف تقسیم‌بندی شده است به طوریکه قرآن به عنوان کتاب الهی، بقاع متبرکه و امامزادگان که ذریه پیامبر و ائمه (ع) محسوب می‌شوند در بخش عترت و وقف به عنوان حکم الهی این سه مأموریت به حساب می‌آیند که هر سه این اینها نیاز به اطلاع‌رسانی بیشتر به مردم با توجه به نیازمندی‌های روزمره آنها است.


رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه تصریح کرد: این سه اصل و مأموریت وجوه مشترک همه مردم ما در جامعه به حساب می‌آید.
وی در توضیح بیشتر این موضوع گفت:‌قرآن کتابی الهی است و هر دستگاه و نهادی که خدماتی را به مردم ارائه می‌دهد تبلیغ و ترویج قرآن را مدنظر خود دارد.
حجت‌الاسلام محمدی ادامه داد : یکی از برنامه‌های اصلی مسئولین کشور باید تبلیغ و ترویج قرآن باشد که در این مسیر با ارائه راهکارهای جدید گام‌های بیشتری برداریم.


رئیس سازمان اوقاف افزود: امامزادگان و بقاع متبرکه متعلق به فرد خاصی نیست و این نعمات بزرگ از آن همگان است و برای مثال بقعه متبرکه امام رضا (ع) مثل خورشیدی تابان به عنوان مرکز کشور و ماه منیر ایران اسلامی به حساب می‌آید ضمن اینکه امامزادگان هم ستارگان درخشان این مرز و بوم هستند. وبرخی افراد دسترسی به خانه خدا و قبر مطهر پیامبر گرامی اسلام ندارند، امامزادگان و بقاع متبرکه به عنوان ستارگان این کشور می‌تواند مورد رجوع همگان باشد.


وی گفت: سنت وقف هم مختص به اسلام نیست بلکه قبل از آن در آئین‌های دیگر هم وجود داشته است ولی پیغمبر این حکم را امضاء و تأیید کرد و ایشان این حکم الهی را توسعه، گسترش و تکمیل کردند ضمن اینکه در سنت و سیره ائمه (ع)هم وقف وجود داشته است.
حجت‌الاسلام محمدی با بیان اینکه انقلاب اسلامی هم از مراکز علمی ودینی کشور که موقوفه بودند آغاز شد اظهار داشت: پایگاه و سرآغاز انقلاب اسلامی از موقوفات کشور بوده است به طوریکه سخنرانی حضرت امام (ره) در مدرسه فیضیه که موقوفه است آغازگر انقلاب اسلامی بوده است .


وی گفت: وقف در تمامی شئوون زندگی مردم از ولادت تا پس از مرگ همراه آنان است به طوریکه برخی کودکان در بیمارستان وقفی به دنیا آمده‌‌اند ضمن اینکه قبرستان‌ها که محل دفن اموات هم است وقفی هستند.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به خدمات وقف به جامعه گفت: مردم ایران نسبت به حکم الهی وقف در ادوار مختلف ارادت ویژه‌ای داشته‌‌اند البته وقف هم خدماتی داشته که همگان از آن استفاده کرده‌اند. هم اکنون 70 هزار مسجد در کشور وجود دارد که وقفی هستند ضمن اینکه حسینیه‌ها و تکایای مذهبی فراوانی در ایران مورد استفاده مردم در مناسبت‌های مختلف است که تمامی این وقف‌ها سرمایه و ارزش بسیار بالایی د ارند
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با توجه به لزوم وقف علم و فناوری و تأکید مقام معظم رهبری در این مسیر گفت:‌چه کسی باید خیرین و واقفین را به سمت علم و فناوری به عنوان نیاز امروز کشور هدایت کند جزء دستگاه‌های اجرایی ؟


وی با بیان اینکه تولید علم و فناوری در سند جامع علمی کشور به صراحت مشخص دیده شده و بر روی آن تأکید فراوانی شده است، گفت: اگر می‌خواهیم منابع پایدار مالی در کشور داشته باشیم باید در این مسیر گام برداریم چرا که تولید علم و فناوری نیاز امروز کشور است و به همین دلیل استکبار جهانی می‌کوشد مبارزه بسیار جدی با جمهوری اسلامی ایران در این مسیر داشته باشد.


رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه دنیای غرب با سرمایه‌گذاری لازم در حال حاضر از علم و فناوری بهره می‌برد از مدیران حاضر خواست با سرمایه‌گذاری در تولید علم و فناوری و وقف در این مسیر کشور را رو به جلو برده و دارای قدرت علمی برتر در دنیا کنیم.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه تصریح کرد: وقف دستگاهی مردم‌نهاد است که به حکومت‌ها تعلق ندارد.
وی در پایان تصریح کرد: در وقف مشارکتی تعداد زیادی از مردم می‌توانند با سرمایه‌گذاری هر چند کم ،وقف عمده‌ای انجام دهند به طوریکه هم اکنون یک بیمارستان تخصصی بسیار بزرگ در شیراز در حال احداث است ضمن اینکه وقف مشارکتی هم به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده است.


رئیس سازمان اوقاف تصریح کرد : سرمایه گذاری در حوزه ترویج فرهنگ وقف و احیاء موقوفات نوعی سرمایه گذاری بین بخشی به شمار می رود وهمه نسل ها وآیندگان از این سرمایه بهره مند می شوند .

انتهای پیام/

همه دستگاه ها در تبلیغ فرهنگ وقف مسئولند

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۸۸۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اظهارنظر مهران رجبی درباره فرهنگ و اقتصاد

مهران رجبی درباره شعار امسال (جهش تولید با مشارکت مردم) و تاثیرات آن در حوزه فرهنگ و هنر اظهار داشت: در بعد فرهنگی، معتقدم امسال سال شکوفاتری نسبت به گذشته خواهیم داشت و این را در همه ابعاد و عرصه‌های فرهنگی شاهد خواهیم بود، امسال با توجه به شعاری که از سوی رهبر معظم انقلاب تعیین و نام‌گذاری شد، سال شکوفایی فرهنگ و هنر است.

به گزارش ایرنا، وی ادامه داد: فرهنگ در تمامی کشور‌ها اساس و زیربنای توسعه است و در کشور ما هم تا زمانی که فرهنگ چیزی جا نیفتد، شاهد اتفاق مطلوبی نخواهیم بود؛ فرهنگ است که مسیر را برای ارتقا در همه حوزه‌ها فراهم می‌کند و بدون فرهنگ هیچ چیزی در جامعه پدیدار نمی‌شود.

فرهنگ و اقتصاد باید مردم‌پایه باشد

رجبی گفت: کشوری که می‌خواهد رشد اقتصاد داشته باشد اقتصاد و تجارتش نباید دولت‌محور باشد، چون اقتصاد‌های دولت‌محور شکست خورده‌اند.

بازیگر سینما و تلویزیون درباره ارتباط «فرهنگ و اقتصاد» و «اقتصاد فرهنگ و هنر» تصریح کرد: همه چیز در ارتباط با هم است. ما کشور‌های بسیاری دیدیم که اقتصادی دولت‌محور داشتند؛ خیلی از این کشور‌ها که از آن‌ها در قالب کشور‌های کمونیستی در شرق اروپا یاد می‌کنیم همگی شکست خورده همین نوع اقتصاد هستند. در این میان حوزه فرهنگ هم در کنار دیگر حوزه‌ها تا زمانی که اقتصاد دولت‌محور داشته باشیم ترقی نخواهد کرد.

این پیشکسوت سینما و تلویزیون گفت: فرهنگ و اقتصاد باید بر مردم‌پایه باشد و دولت و دستگاه نظارتی باید نظارت تام داشته باشد، اما دخالت تام در امور اقتصادی نباید صورت بگیرد، زیرا منجر به جابه‌جایی و رانت و موارد دیگر، چون اختلاس می‌شود.

دیگر خبرها

  • ارتقای رتبه علمی اعضای هیئت علمی تغییر می‌کند
  • ویزای زیارتی یا گردشگری برای کشورهای عضو شانگهای برقرار شود
  • ویزای زیارتی یا گردشگری برای کشور‌های عضو شانگهای برقرار شود
  • مدیریت شهری اصفهان از مشارکت شهروندان در پروژه‌ها استقبال می‌کند
  • حذف پذیره از قرارداد اجاره ای اماکن موقوفه ای مازندران
  • اظهارنظر مهران رجبی درباره فرهنگ و اقتصاد
  • رئیسی: شهر جهانی نوآوری و فناوری‌های نرم تاسیس شود
  • سرمایه‌گذاری مسکن در موقوفات زنجان ۲,۰۰۰ میلیارد تومان درآمد دارد
  • پیام تبریک سازمان اوقاف به مناسبت حمله به اهداف رژیم صهیونیستی
  • درهای سازمان بسیج هنرمندان به روی همه باز است