Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا ضیاءالدین مظهری، متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی در خصوص فرق بین روغن‌های مایع گفت: روغن‌های مایع، به چند دسته تقسیم می شوند. روغن های مایعی که فقط باید برای سالاد و سس به کار گرفته شوند و نباید حرارت ببینند؛ و روغن هایی که برای پخت و پز، مناسب هستند.

وی ادامه داد: این روغن ها در حالت پخت و پز، نود و پنج تا صد درجه سانتی گراد نیاز به حرارت دارند تا جوش آیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای سرخ کردن مواد غذایی باید از روغن‌هایی استفاده کرد که نقطه دودشان بالا باشد.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی افزود: اگر برای سرخ کردن مواد غذایی از روغنی استفاده کنیم که نقطه دود کمتری داشته باشد با افزایش حرارت، از روغن دود آبی رنگ با بوی زننده متصاعد می شود. اینجاست که معلوم می شود روغن برای سرخ کردن مناسب نبوده است.

مظهری در ادامه بیان کرد: یکی از روغن هایی که برای سرخ کردن مناسب است روغن کنجد است که مقاومت بیشتری دارد. روغن زیتون نیز حرارت ٢٥٠یا ٢٧٠درجه سانتی گراد را میتواند تحمل کند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی به رادیو سلامت گفت: توصیه ما این است هر قدر غذاها را به صورت آب پز و بخار پز و فر پز بخوریم بهتر است زیرا سرخ کردن، کیفیت مواد غذایی را پایین می آورد و آنها را سمی می کند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۹۳۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معدوم سازی سه تن انواع موادغذایی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، رئیس مرکز بهداشت زاهدان گفت: سه تن انواع مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته از یک انبار در زیرزمینی که به طور ناشناس انبار شده بود توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت زاهدان کشف و معدوم شد.

دکتر فریبرز راشدی افزود: اقلام غذایی کشف شده در این انبار شامل انواع آبمیوه و آبلیمو به وزن تقریبی سه تن است که چهار تا پنج ماه از تاریخ انقضای آنها گذشته بود.
رئیس مرکز بهداشت زاهدان تصریح کرد: روز گذشته حدود ۱۹ تن مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی غیر قابل توزیع معدوم شد.
دکتر راشدی بیان کرد: این میزان مواد غیرقابل مصرف توسط بازرسان بهداشت محیط از انبار‌ها و مراکز تهیه و توزیع سطح شهر زاهدان جمع آوری شده است.
وی تاکید کرد: پس از انجام مراحل قانونی و کسب مجوز‌های لازم در محل سایت زباله شهرداری زاهدان و با حضور نماینده قوه قضائیه معدوم شد.

دیگر خبرها

  • منیزیم را چه زمانی از روز مصرف کنیم؟
  • این غذاها را با هم نخورید!
  • این مواد غذایی را با نوشابه نخورید
  • با این مواد غذایی درد را فراموش کنید
  • معدوم سازی سه تن انواع موادغذایی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان
  • روایتی از حذف قند و عوارضش، جزو پربازدیدترین‌های توییتر شد/ عکس
  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟
  • سه تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان معدوم شد
  • ۲۰ دلیل برای این‌که تخم‌مرغ و پنیر را باهم نخورید
  • لاغری در یک هفته ؛ نکات مهم برای کاهش وزن در یک هفته