Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-30@02:10:08 GMT

۱۰ قلعه‌ی بزرگ دنیا/ عکس

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۹۶۸۴۵

۱۰ قلعه‌ی بزرگ دنیا/ عکس

10.قلعه ادینبرگ با 35,737 متر مربع/ ادینبرگ بر روی یک کوه آتشفشانی خاموش در شهر قدیمی ادینبرگ قرار گرفته است و از نظر ارتفاع به قدری بالا است که از هر نقطه‌ی اسکاتلند می‌توانید آن را ببینید. زمان دقیقی از ساخت این بنا مشخص نیست اما می‌دانیم حداقل از قرن 12 میلادی این بنا وجود داشته است. 9. قلعه حلب با 39,804 متر مربع/ قلعه شهر حلب در سوریه از قدیمی‌ترین قلعه‌های جهان محسوب می‌شود و در بالای تپه‌ای به ارتفاع 50 متری در مرکز شهر واقع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
زمان ساخت آن نیز به هزاره سوم پیش از میلاد برمی‌گردد. 8. قلعه هیمجیبا 41,468 متر مربع/ این قلعه همانطور که از اسم‌اش مشخص است، در شهر هیمجی قرار دارد و یکی از زیباترین قلعه‌های این کشور است. با این وجود یکی از خوش شانس‌ترین قلعه‌ها نیز می‌باشد چرا که با وجود جنگ جهانی دوم، بمب اتمی و زمین لرزه‌های متنوع جان سالم بدر برده است. در قرن 14 میلادی این بنا ساخته شد اما به این بزرگی نبود و طی قرن‌‌ها گسترش یافت و نمونه‌ای که امروزه ما می‌بینیم حاصل تغیرات سال 1609 میلادی می‌باشد. 7. قلعه بودابا 44,674 متر مربع/ قلعه بودا در قسمت جنوبی منطقه Castle Hill مجارستان واقع شده است که این قلعه جز اولین قلعه‌هایی با دیوارهای حفاظتی بلند در قرن 13 میلادی بوده و مختص به افراد درباری نبوده است و مردمان عادی نیز در این قلعه زندگی‌ می‌کردند. 6. قلعه اسپیش با 49,485 متر مربع/ قلعه اسپیش در شرق اسلواکی یکی از بزرگترین قلعه‌های قرون وسطایی است که بدنه و ساختار بیرونی آن تماما از تخته سنگ‌های عظیم در اوایل قرن 13 میلادی ساخته شده است. اما قسمت جلویی و حیاط این مجموعه در قرن‌ 15 میلادی ساخته شد. 5. قلعه هوهنسالبرگ با 54,523 متر مربع/ این قلعه حیرت انگیز در شهر زالتسبورگ کشور اتریش بنا شده که یکی از بهترین و بزرگترین قلعه‌های محافظت شده با دیوارهای حفاظتی به طول 250 متر و عرض 150 متر است. در سال 1077 میلادی که برای اولین بار این بنا ایجاد شد، همه‌ی دیوارها چوبی بوده‌اند اما بین سال‌های 1495 تا 1519 تغیر یافت و به شکل امروزی درآمد. 4. قلعه ویندسور با 54,835 متر مربع/ ویندسور که اغلب به عنوان بزرگترین قلعه جهان شناخته می‌شود، بی تردید بزرگترین قلعه در انگلستان و در منطقه یورکشیر می‌باشد. این قلعه یکی از قلعه‌هایی است که بصورت رسمی محل سکون شاهزاده الیزابت دوم از خانواده سلطنتی بریتانیا در اواخر هفته بوده است. 3. قلعه پراگبا 66,761 متر مربع/ قلعه‌ای که در قرن 9 میلادی ساخته و تا قرن 18 میلادی به مرور گسترش یافته است. این قلعه مجموعه‌ای بزرگ است و علاوه بر خانه‌ها شامل کلیساهای معروفی مانند کلیسای ویتوس (Vitus Cathedral) و کلیسای جورج (George’s Basilica) می‌باشد. 2. قلعه مهرانگاه با 81,227 متر مربع/ این قلعه با نام فورت (Fort) نیز شناخته می‌شود. در نگاه اول متوجه معماری خاص که مربوط به هندی‌ها می‌باشد، می‌شویم. فورت در ارتفاع 122 متری بر روی تپه‌ای واقع شده است با دیوارهایی به طول 36 متر و عرض 21 متر. هنگام ورود به این قلعه می‌بایست 7 ورودی را طی کنید تا به محوطه‌ی اصلی برسید.

1. قلعه مالبورک با 143,591 متر مربع/ قلعه مالبورک، یعنی بزرگترین قلعه جهان، در کشور لهستان واقع شده است. در سال 1274 توسط شوالیه‌های تتونیک (Teutonic Knights) این قلعه ساخته شد. قلعه‌ای که تتونیک‌‌ها از آن به عنوان مرکز فرماندهی و کمک به مسیحیان‌ استفاده می‌کردند. این گروه مداوم قلعه را گسترش می‌دادند تا اینکه در سال 1466 به کُنیگزبرگ (Königsburg) نقل مکان دادند. اما متاسفانه در طی جنگ جهانی دوم قسمت اعظم این قلعه تخریب شده است.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۹۶۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اضافه شدن ۱۰۴ بوستان طی ۸ سال در قم

مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری قم گفت: در راستای افزایش و توسعه فضای سبز از سال ۹۴، ۱۰۴ بوستان به سطح شهر اضافه شده است.

سید محسن میرهادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با بیان اینکه سال ۹۴ مساحت فضای سبز شهر قم ۱۶ میلیون متر مربع بوده است، اظهار کرد: از سال ۹۴ توسعه فضای سبز یکی از دغدغه‌های مجموعه مدیریت شهری تبدیل شد و اکنون فضای سبز شهری و جنگلی در قم به ۲۷ میلیون متر مربع رسیده است.

وی افزود: سرانه فضای سبز در سال‌های گذشته به ازای هر شهروند ۱۲.۵ متر مربع بوده که در سال جاری این مقدار به ۲۱ متر مربع به ازای هر شهروند رسیده است.

مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری قم با بیان اینکه استفاده از پساب شهری با توجه به کمبود آب در شهر قم یکی از مباحث مهم مجموعه مدیریت شهری است، تصریح کرد: سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری قم به صورت جدی پیگیر استفاده از پساب است.

میرهادی با بیان اینکه توسعه فضای سبز با توجه به نیاز شهر قم در حال انجام است، اضافه کرد: در سال ۹۴، ۲۵۰ بوستان در شهر وجود داشت که در سال جاری به ۳۹۵ بوستان شهری افزایش یافته و این مقدار قابل توجهی است.

وی تاکید کرد: کمبود فضای سبز در مناطق شهری نیازمند اجرای برنامه‌های جدی است تا در این مناطق باغاتی تملک و تبدیل به فضای سبز شهری شود.

مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری قم از احداث ۱۰ بوستان بانوان و خانواده در سطح شهر خبر داد و گفت: توسعه فضای سبز و ایجاد بوستان‌های شهری با برنامه‌های مدون در دستور کار مجموعه مدیریت شهری، معاونت خدمات شهری و محیط زیست، و سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری قرار گرفته است.

میرهادی عنوان کرد: کمبود فضای سبز پیرامون حرم مطهر در هسته مرکزی شهر یکی از موضوعاتی است که چاره اندیشی شده تا با آزاد سازی و تملک مغازه‌ای قبرستان نو، فضای سبز مناسبی در پیرامون حرم مطهر ایجاد شود.

وی با اشاره به دست‌فروشان هسته مرکزی شهر اضافه کرد: برنامه‌هایی پیش‌بینی شده است تا به زودی دست‌فروشان بلوار یادگار امام در منطقه دو و منطقه شش ساماندهی شوند.

کد خبر 748833

دیگر خبرها

  • شمسایی: کار سخت آدم‌های بزرگ، مدیریت و پشتیبانی می‌طلبد
  • روز پسر سال ۱۴۰۳ چه روزی است؟
  • فتح خلیج فارس در قرن ۱۶ میلادی مانند فتح خرمشهر دارای اهمیت است
  • ۱۰ اردیبهشت روز ملی خلیج فارس + فیلم
  • اضافه شدن ۱۰۴ بوستان طی ۸ سال در قم
  • آیرودینامیکی ترین خودروی تولیدی جهان معرفی شد
  • بزرگ‌ترین شهرهای جهان ۲۰۲۴ بر اساس جمعیت و مساحت
  • آیا صدام حسین واقعا «دیوانه خاورمیانه» بود؟
  • حراج پشته‌های علف مشهور «مونه»
  • شهید آمریکایی راه مشروطه کیست؟! + فیلم