Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، رامتین حدیقی رئیس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت اعلام کرد: شورای انتقال دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در خارج از کشور طی سه مرحله نشست با حضور اعضای شورا برگزار شد.

حدیقی با بیان جزئیات بررسی پرونده های مربوطه در جلسات مذکور، گفت: پرونده های درخواست انتقال در این شورا بر اساس ضوابط آیین نامه مربوطه بررسی و در صورت احراز شرایط، با انتقال دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلی به پردیس های خودگردان و ظرفیت مازاد دانشگاه های داخل کشور و نیز دانشگاه های آزاد اسلامی موافقت می گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت گفت: آیین نامه مربوطه مورد بازنگری قرار گرفته و بر اساس آیین نامه جدید، شرایط انتقال دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در خارج ازکشور برای ورودیهای 2017 به بعد تعیین شده است.

حدیقی گفت: شرط اصلی برای بررسی پرونده افراد متقاضی انتقال اشتغال به تحصیل در یکی از دانشگاه های معتبر در خارج از کشور است و افراد پیش از ثبت نام در دانشگاه می بایست به فهرست دانشگاههای مورد تایید وزارت بهداشت که در پایگاه الکترونیک مرکز به آدرس edd.behdasht.gov.ir درج شده توجه نمایند.

وی گذراندن دو سال تحصیلی در نظام سالیانه و یا 72 واحد درسی در نظام واحدی دروس مرتبط با رشته تحصیلی بامیانگین نمره 15 از 20 را از دیگر شرایط انتقال دانشجو از خارج به داخل ذکر کرد و خاطرنشان کرد: معدل کتبی دیپلم متوسطه با حداقل نمره 16 و همچنین معدل کل دیپلم متوسطه و دوره پیش دانشگاهی باحداقل نمره 17 نیز در انتقال فرد ملاک می باشد.
رئیس مرکز خدمات آموزشی اضافه کرد: در صورت عدم دارا بودن میانگین نمرات کل دیپلم متوسطه و دوره پیش دانشگاهی ، چنانچه میانگین نمرات دیپلم متوسطه و دوره پیش دانشگاهی حداقل نمره 17 باشد نیز پرونده انتقال بررسی می شود.

وی کمیته نظارت بر حسن اجرای مقررات آموزشی را از دیگر مراجع تصمیم گیری در خصوص امور آموزشی دانشجویان برشمرد و گفت: کمیته مذکور با حضور دبیران کمیته های منطقه ای ده کلان منطقه آمایش دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار می شود.

رئیس مرکز خدمات آموزشی خاطرنشان کرد: پرونده دانشجویانی که دارای مشکلات خاص آموزشی بوده و در کمیسیون های موارد خاص دانشگاه ها و نیز در کمیته های کلان مناطق قابل تصمیم گیری نبودند در این کمیته مطرح و در ارتباط با مسائل گوناگون آموزشی آنان تصمیم های لازم اخذ و نتایج جهت اجرا به دانشگاه های مربوطه ابلاغ می شود.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۹۹۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت همکاری انجمن‌های علمی با کمیته تحقیقات دانشجویی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مفدا، اسماعیل عجم با بیان این خبر گفت: انجمن‌های علمی و کمیته تحقیقات دانشجویی همواره می‌بایست در تعامل با یکدیگر و دوشادوش هم در مسیر گسترش فعالیت‌های علمی و پژوهشی در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی حرکت کنند.

وی افزود: در راستای نقش آفرینی علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم و ضرورت جهش علمی و تحقیقاتی کشور و ظرفیت توسعه انجمن‌های علمی دانشجویی در تأمین این هدف با توجه به تقویت اعتبارات کمیته‌های تحقیقات دانشجویی در دولت مردمی، طی تفاهم‌نامه ای میان معاونت تحقیقات و فناوری و معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت مقرر شد از این پس از اعتبارات کمیته‌های تحقیقات در حمایت مالی برنامه‌ها و فعالیت‌های انجمن‌های علمی استفاده حداکثری شود.

این مقام مسؤول افزود: از آنجایی که جهش تولید از طریق توسعه تولیدات علمی امکانپذیر خواهد بود، از معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی خواسته شده شورای مرکزی انجمن‌های علمی را در زمینه نگارش مقالات علمی و پژوهشی راهبری کنند.

مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت اظهار کرد: از عرصه‌های پنجگانه فعالیت‌های انجمن‌های علمی دانشجویی می‌توان به فعالیت‌های علمی و پژوهشی از یک سو و فعالیت‌های نوآورانه از سوی دیگر اشاره کرد لذا دانشجویان علاقه مند می‌توانند از این فرصت بی سابقه نهایت حسن بهره برداری را در جهت ارتقای علمی خود و دیگر عزیزان داشته باشند.

ضمناً در این طرح مشترک اولویت استفاده از دانشجویان به عنوان همکار پژوهشی، بر اساس یکی از مشخصات ذیل است: دانشجویان نخبه، دانشجویان مقطع دکتری و دانشجویان متأهل

عجم ابراز امیدواری کرد، با عنایت خداوند متعال، مشارکت وسیع دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و اهتمام همکاران دو معاونت در دانشگاه‌ها، اتفاقات مثمر و بی سابقه‌ای را در ارتقای دانش و پژوهش جامعه شاهد باشیم.

کد خبر 6085169

دیگر خبرها

  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • ضرورت توجه به افزایش معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان
  • تشکیل کمیته اقتصادی با تمرکز بر درآمدزایی غیرشهریه‌ای استان تهران
  • وزیر علوم: تشکل‌ها باید برای محیط دانشگاه برنامه داشته باشند / انتظارات رهبری از تشکل‌های دانشجویی چیست؟ +فیلم
  • وزیر علوم: تشکل‌ها باید برای محیط دانشگاه برنامه داشته باشند / انتظارات رهبری از تشکل‌های دانشجویی+فیلم
  • وزیر علوم: انتظارات رهبر انقلاب از تشکل‌های دانشجویی / تشکل‌ها باید برای محیط دانشگاه برنامه داشته باشند+فیلم
  • ارتقای سطح کیفی آموزش به دانشجویان با تبیین اهمیت یادگیری عمیق
  • از جان گذشتگی در عمق چاه
  • ما نخبه نیستیم، عدالت آموزشی در اغماست! / سهم ثروت برای قبولی در رشته‌های پرطرفدار چقدر است؟ +فیلم
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی با کمیته تحقیقات دانشجویی