Web Analytics Made Easy - Statcounter

برگی دیگر از خصوصی سازی های اشتباه شرکت بلبرینگ سازی تبریز است که پس از واگذاری سهام، ضمن کاهش شدید تولید، تعدیل گسترده نیروی انسانی هم داشته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سایت خبری کار ایرانی طی گزارشی به یکی از مصادیق خصوصی سازی های اشتباه پرداخت. متن این گزارش از نظرتان می گذرد:

نماینده روسا و سرپرستان شرکت بلبرینگ سازی تبریز با اشاره به اینکه بلبرینگ سازی تبریز قربانی واگذاری‌ نادرست به بخش خصوصی شده است، گفت: کارخانه بلبرینگ سازی تبریز در صورت تولید با ظرفیت کامل خود توانایی این را دارد که ۶ تا ۷ درصد از نیاز سالانه کشور به بلبرینگ را تامین کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش سایت خبری کار ایرانی، طبق اصل ۴۴ قانون اساسی دولت باید از دخالت مستقیم در فعالیت‌های اقتصادی و تولیدی کلان خودداری کند و آن را با شرایط تعیین شده‌ و کارشناسی شده‌ای به بخش خصوصی واگذار کند تا منجر به رشد و اعتلای اقتصادی کشور شود.

اما متاسفانه به دلیل صحیح اجرایی نشدن این قانون نه تنها کارخانجات تولیدی ما با واگذاری به بخش خصوصی رشد و ارتقایی نداشتند بلکه بخاطر واگذاری‌های نا مناسب به افرادی که صلاحیت لازم برای اداره چنین کارخانجاتی را نداشته اند بسیاری از این کارخانجات به سمت تعطیلی و ورشکستگی کشیده شده‌اند.

کارخانه بلبرینگ سازی تبریز هم مدت‌هاست که درگیر مشکلات ناشی از واگذاری‌های نادرست کارخانجات به بخش خصوصی شده است طوری که تا قبل از واگذاری این کارخانه با ظرفیت کامل و حدود ۴۰۰ نفر کارگر مشغول به فعالیت بوده اما با واگذاری آن به بخش خصوصی در سال ۹۱ رفته رفته ظرفیت تولید آن کاهش یافته و به تدریج تعداد نیروهای خود را به حدود ۲۳۰ نفر کاهش داده است.

متاسفانه طی ۷ ماه اخیر کارگران این کارخانه حقوقی دریافت نکرده‌اند و به همین منظور هفته گذشته کارگران بلبرینگ سازی تبریز اعتراضات صنفی خود را آغاز کردند.

مهران رفیق اسکویی نماینده روسا و سرپرستان شرکت بلبرینگ سازی تبریز با اشاره به اینکه چندین سال است که این کارخانه با مشکلات سوء مدیریتی خود دست و پنجه نرم می‌کند، اظهار داشت: سال ۹۱ کارخانه بلبرینگ سازی تبریز در راستای اجرایی کردن اصل ۴۴ قانون اساسی بدون در نظر گرفتن نسبت فرد متقاضی سهام کارخانه با صنعت و تولید این کارخانه به بخش خصوصی که هیچ سنخیتی با حوزه فعالیت‌های صنعتی و تولیدی نداشت واگذار شد.

وی ادامه داد: تمامی مدیرانی هم که در طول این مدت از سوی این بخش خصوصی برای مدیریت کارخانه روی کار آمده‌اند علاوه بر ناتوانی در تامین نقدینگی و مواد اولیه مورد نیاز کارخانه، مسائلی همچون ضعف مدیریتی و ضعف اطلاعاتی آن‌ها نیز کارخانه را روز به روز با مشکلات بیشتری مواجه می‌کرد.

نماینده روسا و سرپرستان شرکت بلبرینگ سازی تبریز با عنوان اینکه در حال حاضر چیزی نزدیک به ۷ ماه معوقات حقوقی داریم، بیان داشت: انتخاب مدیران کارخانه به صورت انتصابی و از سوی سهامدار شرکت صورت می‌گرفت که اکثرا چون از بیرون انتخاب می‌شدند با ضعف مدیریتی و عدم تجربه و توان کافی در این حوزه برخوردار بودند تا همین اواخر که مسئول مالی شرکت به عنوان قائم مقام این شرکت انتخاب شد و با وجودی که کارخانه با مشکلات نقدینگی بسیار زیادی مواجه بود طی این مدت بخش زیادی از معوقات کارمندان و کارگران این کارخانه پرداخت شد اما با اینحال هنوز چیزی نزدیک به ۷ ماه حقوق از این کارخانه طلبکاریم.

وی با اشاره به اعتراضات صنفی کارگران در هفته گذشته عنوان کرد: این اعتراضات از ابتدای امسال آغاز شده بود که همین هفته گذشته بعد از اعتراضات و تجمع مجدد کارگران فرماندار قول مساعدت این را دادند که آخر هفته جاری سازمان حمایت از صنایع با ورود مستقیم خود به این مسئله هر چه زودتر مشکلات این کارخانه را برطرف نماید که امیدواریم تا پایان این هفته این معضل به زودی برطرف شود.

رفیق اسکویی با بیان اینکه نیاز سالانه کشور چیزی حدود ۱۰۰میلیون بلبرینگ در سال می‌باشد، اظهار داشت: اگر کارخانه بلبرینگ سازی تبریز رونق بگیرد و شرایطی فراهم شود تا این کارخانه بتواند با ظرفیت کامل و به صورت ۳ شیفت کار کند توان این را دارد که سالانه نزدیک به ۶ تا ۷ میلیون بلبرینگ تولید و به بازار عرضه کند که البته با حمایت‌های بیشتر و افزایش و نوسازی دستگاه‌های موجود توان صادرات را نیز خواهیم داشت.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۰۲۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بیش از ۵ هزار عدد بلبرینگ صنعتی قاچاق در خوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  سرهنگ   کیومرث پاکدل  در تشریح جزئیات این خبر اظهارداشت: مأموران انتظامی  شهرستان خوی در محور بازرگان - تهران به یک دستگاه کامیون مشکوک شدند و آن را متوقف کردند.

وی افزود: در بازرسی‌ از این کامیون  تعداد ۵ هزارو ۸۰۶ عدد بلبرینگ صنعتی خارجی  کشف و ضبط  شد.

فرمانده انتظامي خوی  ارزش کالاهای کشف شده را ۷ میلیارد و ۴۱۰ میلیون ریال عنوان وافزود : در این خصوص ۱   متهم دستگیر، یک دستگاه خودرو توقیف و با تشکیل پرونده  برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد.

سرهنگ  پاکدل در پایان با اشاره به نقش مخرب قاچاق توصيه کرد مردم  در صورت اطلاع از هرگونه موارد مشکوک مراتب را بلافاصله ازطریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

دیگر خبرها

  • ۸۵۰ هزار تن ظرفیت ذخیره‌سازی گندم در سیلوهای لرستان داریم
  • (ویدئو) انتقاد خیابانی از واگذاری استقلال و پرسپولیس: این خصوصی‌سازی نیست
  • کشف بیش از ۵ هزار عدد بلبرینگ صنعتی قاچاق در خوی
  • انتقاد جواد خیابانی از وضع خصوصی سازی سرخآبی ها + ویدئو
  • رئیسی کیا: شکست در واگذاری استقلال و پرسپولیس شکست خصوصی‌سازی است/ فدراسیون جلوی رقابت مالی ناسالم و پول پاشی را بگیرد
  • برنامه ریزی برای راه اندازی ساخت اتاق اتوبوس و تریلی در واگن سازی زرند
  • انفجار در بزرگترین شرکت جنگ افزار سازی انگلیس
  • واکنش وزارت ورزش به شایعات پتروشیمی و بانکی
  • پرسپولیس و استقلال واگذار شدند اما خصوصی نشدند! / پرسپولیس به ۴بانک و استقلال به پتروشیمی فروخته شد؛ از این جیب به آن جیب
  • پرسپولیس و استقلال واگذار شدند اما خصوصی نشدند! / پرسپولیس به ۴بانک و استقلال به پتروشیمی فروخته شد