Web Analytics Made Easy - Statcounter

رامتین حدیقی رئیس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت اعلام کرد: شورای انتقال دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در خارج از کشور طی سه مرحله نشست با حضور اعضای شورا برگزار شد.

حدیقی با بیان جزئیات بررسی پرونده های مربوطه در جلسات مذکور، گفت: پرونده های درخواست انتقال در این شورا بر اساس ضوابط آیین نامه مربوطه بررسی و در صورت احراز شرایط، با انتقال دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلی به پردیس های خودگردان و ظرفیت مازاد دانشگاه‌های داخل کشور و نیز دانشگاه‌های آزاد اسلامی موافقت می گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت گفت: آیین‌نامه مربوطه مورد بازنگری قرار گرفته و بر اساس آیین نامه جدید، شرایط انتقال دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در خارج ازکشور برای ورودیهای 2017 به بعد تعیین شده است.

حدیقی گفت: شرط اصلی برای بررسی پرونده افراد متقاضی انتقال اشتغال به تحصیل در یکی از دانشگاه‌های معتبر در خارج از کشور است و افراد پیش از ثبت نام در دانشگاه می‌بایست به فهرست دانشگاه‌های مورد تایید وزارت بهداشت که در پایگاه الکترونیک مرکز به آدرس edd.behdasht.gov.ir درج شده توجه نمایند.

وی گذراندن دو سال تحصیلی در نظام سالیانه و یا 72 واحد درسی در نظام واحدی دروس مرتبط با رشته تحصیلی با میانگین نمره 15 از 20 را از دیگر شرایط انتقال دانشجو از خارج به داخل ذکر کرد و خاطرنشان کرد: معدل کتبی دیپلم متوسطه با حداقل نمره 16 و همچنین معدل کل دیپلم متوسطه و دوره پیش دانشگاهی با حداقل نمره 17 نیز در انتقال فرد ملاک می باشد.

رئیس مرکز خدمات آموزشی اضافه کرد: در صورت عدم دارا بودن میانگین نمرات کل دیپلم متوسطه و دوره پیش دانشگاهی ، چنانچه میانگین نمرات دیپلم متوسطه و دوره پیش دانشگاهی حداقل نمره 17 باشد نیز پرونده انتقال بررسی می شود.

وی کمیته نظارت بر حسن اجرای مقررات آموزشی را از دیگر مراجع تصمیم گیری در خصوص امور آموزشی دانشجویان برشمرد و گفت: کمیته مذکور با حضور دبیران کمیته‌های منطقه‌ای ده کلان منطقه آمایش دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار می‌شود.

رئیس مرکز خدمات آموزشی خاطرنشان کرد: پرونده دانشجویانی که دارای مشکلات خاص آموزشی بوده و در کمیسیون‌های موارد خاص دانشگاه‌ها و نیز در کمیته های کلان مناطق قابل تصمیم‌گیری نبودند در این کمیته مطرح و در ارتباط با مسائل گوناگون آموزشی آنان تصمیم های لازم اخذ و نتایج جهت اجرا به دانشگاه‌های مربوطه ابلاغ می شود.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۰۴۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره گیری از مشارکت حامیان ایتام خارج از کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، جلسه هم‌اندیشی در جذب حامیان خارج از کشور با حضور جواد صفاری مدیر کل هماهنگی امور بین‌الملل کمیته امداد کشور ،معافی مدیر کل کمیته امداد مازندران ،معاونان ،مدیران ،روسای ادارات اجرایی وکارشناسان اکرام کمیته امداد استان به صورت ویدئو کنفرانس در ساری برگزار شد .

 میثم معافی با اشاره به اینکه هدف کمیته امداد در جذب حامی توسعه فرهنگ خیر و احسان است گفت:به دنبال ایجاد توسعه مسیر اجتماعی انفاق و کمک به محرومان هستیم که در این راه ایرانیان خارج از کشور سفیران و پرچمداران ما در خارج از مرزهای کشور هستند.

معافی با بیان اینکه با شناساندن فعالیت ها و ایجاد اعتماد در حامیان ایرانی مقیم خارج از کشور می توانیم از این ظرفیت مهم استفاده کنیم  خاطرنشان کرد: ۲۲۰  حامی  ایرانی خارج از کشور ،حمایت از فرزندان ایتام و محسنین (فرزندان غیر یتیم محروم) زیر پوشش حمایتی کمیته امداد مازندران را بر عهده دارند و ماهیانه مبالغی به حساب مستقیم این فرزندان واریز می‌کنند.

 

دیگر خبرها

  • یولیا زوتوا: عروس ایرانی ها شدم و بسیار خوش شانس هستم
  • حمایت ۲۲۰ ایرانی خارج از کشور از ایتام مازندرانی
  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • بهره گیری از مشارکت حامیان ایتام خارج از کشور
  • بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند
  • ارتقای سطح کیفی آموزش به دانشجویان با تبیین اهمیت یادگیری عمیق
  • تحصیل در خارج از کشور، مطمئن‌ترین روش مهاجرت
  • ما نخبه نیستیم، عدالت آموزشی در اغماست! / سهم ثروت برای قبولی در رشته‌های پرطرفدار چقدر است؟ +فیلم
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی با کمیته تحقیقات دانشجویی
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی علوم پزشکی و کمیته تحقیقات دانشجویی