Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی موج شدید انتقادها از انگلیس به خاطر فروش سلاح به عربستان، نماینده این کشور در شورای امنیت مدعی شد لندن به دقت نحوه استفاده از سلاح‌های فروخته...

در پی موج شدید انتقادها از انگلیس به خاطر فروش سلاح به عربستان، نماینده این کشور در شورای امنیت مدعی شد لندن به دقت نحوه استفاده از سلاح‌های فروخته شده به عربستان را پیگیری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 به گزارش بولتن نیوز، به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه خبری الجزیره، متیو ریکرافت، نماینده انگلیس در شورای امنیت در سخنانی در پی انتشار گزارش اخیر سازمان ملل درباره کشتار کودکان یمنی در حملات جنگنده‌های ائتلاف سعودی مدعی شد که کشورش با دقت استفاده از سلاح‌های فروخته شده به عربستان که در یمن مورد استفاده قرار می‌گیرد را زیر نظر دارد.

وی در پاسخ به سوال‌های خبرنگاران افزود: انگلیس قوانین قاطعی برای تضمین نهایی استفاده مناسب از هرگونه تسلیحات فروخته شده دارد. لذا ما نحوه استفاده از سلاح‌های فروخته شده به عربستان را هم زیر نظر داریم.

نماینده انگلیس در شورای امنیت اظهار داشت: لندن معتقد است گزارش مربوط به کودکان در مناطق درگیر، تمایل انگلیس برای پایان درگیری‌ها در یمن را بیشتر می‌کند و انگلیس با هر آنچه در توان دارد، سازمان ملل را ترغیب می‌کند تا به این اقدام ادامه دهد.

پیشتر جرمی کوربین، رهبر حزب کارگر انگلیس به دنبال وقوع جنگ در یمن، از دولت خواسته بود فروش سلاح را به عربستان متوقف کند.

وی گفت: زمان آن رسیده است که پیرامون صدور سلاح انگلیس به کشورهایی که حقوق بشر را پایمال می‌کنند اقداماتی صورت گیرد.

رهبر حزب کارگر انگلیس افزود: این سلاح‌های فروخته شده انگلیس به عربستان در یمن استفاده می‌شوند و همزمان با آن وزارت توسعه بین‌المللی این کشور کمک‌هایی را به یمن ارسال می‌کند.

دادگاه عالی لندن در ژوئیه گذشته نیز دادخواست فعالان مبنی بر توقف فروش سلاح‌های تولید انگلیس به عربستان را رد کرد. این دادخواست علیه عربستان تنظیم شده بود با این دلیل که سلاح‌های فروخته شده به عربستان در راستای نقض قوانین بین‌المللی انسانی در یمن به کار می‌رود.

انگلیس در ماه‌های اخیر شاهد کمپینی برای توقف فروش سلاح به عربستان است. در این کمپین خواسته شده صدور مجوزهای فروش بمب‌های ساخت انگلیس، جنگنده‌ها و مهمات دیگری که ائتلاف متجاوز عربی به رهبری عربستان در یمن استفاده می‌کند، ممنوع شود.

گزارش‌های سازمان ملل حاکی از این است که هزاران تن در نتیجه جنگ در یمن کشته شده‌اند که بیشترین آنها در بمباران ائتلاف تحت رهبری عربستان جان خود را از دست داده‌اند. همچنین زیرساخت‌های حیاتی از جمله مدارس و بیمارستان‌ها تخریب شده است.

از سوی دیگر، جان کینگ، مدیر عملیات دفتر هماهنگی امور بشر دوستانه سازمان ملل با بیان اینکه قطع حقوق حدود چهار میلیون کارمند یمنی زندگی یک چهارم از ساکنان این کشور را تحت الشعاع قرار می‌دهد، اعلام کرد: هفت میلیون یمنی با خطر قحطی روبرو هستند و بیماری وبا نیز رنج آنها را تشدید کرده است.

وی اظهار داشت، کودکان بهای بیشتری برای جنگ می‌پردازند تا جایی که به دلیل درگیری در یمن بیش از ۴۶۰ هزار کودک در شرایط انسانی فاجعه‌باری به سر می‌برند.

کینگ با بیان اینکه سازمان‌ها و نهادهای سازمان ملل در تلاشند کمک‌هایی به یمنی‌ها ارسال کنند اما این کار همچنان خطرناک است، خواهان ورود کمک‌ها از طریق بندر عدن، جدیده و فرودگاه صنعا شد.

وی در ادامه از جامعه بین‌المللی خواست، راه‌حل قابل اجرایی برای حل بحران یمن پیدا کند.

در این جلسه سازمان ملل یکی از نمایندگان وابسته به دولت مستعفی یمن مدعی شد: دولت یمن آماده همکاری فوری برای برقراری صلح است و در آغاز بحران از سلاح استفاده نکرده و به دنبال ایجاد دولتی دموکراتیک فدرالی است که حقوق بشر را محترم می‌شمارد.

وی مدعی شد: "کودتاچیان" با حمایت ایران در طی سه سال اخیر کشور را به زندان بزرگی تبدیل کرده‌اند!

 

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۰۵۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست حسینی از عمره‌گزاران ایرانی برای احترام به قوانین عربستان

 سید عباس حسینی، معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سازمان حج و وزیارت با بیان این مطلب در آیین بدرقه نخستین گروه از زائران حج عمره در سال ۱۴۰۳ گفت: از زائران خانه خدا می‌خواهم که مردم ایران را از دعای خیر خود محروم نکنند و این سفر معنوی ارزشمند را غنیمت بشمارند.

وی همچنین از عمره‌گزاران ایرانی که پس از 9 سال انتظار عازم سرزمین وحی هستند، خواست که برای مردم مظلوم غزه که این روزها زیر آتش رژیم صهیونیستی قرار دارند، دعا کنند که از این شرایط سخت جنگی رهایی پیدا کنند. سید عباس حسینی در ادمه با اشاره به این زائران باید به قوانین و اصول کشور میزبان احترام بگذارند، گفت: 18 نهاد و وزارتخانه سازمان حج و زیارت را در سازماندهی زائران و اعزام آن‌ها به سرزمین وحی کمک می‌کنند که باید از آن‌ها تشکر کرد. رئیس سازمان حج زیارت در بخش دیگری از سخنان خود از مقام عظمای ولایت حضرت امام خامنه‌ای که رخصت این سفر معنوی را پس از 9 سال صادر کردند، تشکر کرد و گفت: دولت سیزدهم و در رأس آن‌ها رئیس‌جمهور و وزیر ارشاد نیز تسهیلات و امکانات لازم را برای اجرای مناسک حج عمره فراهم کردند که این اقدامات شایسته تقدیر و تشکر کرد. حسینی همچنین از سفیر عربستان سعودی در تهران به خاطر مساعدت‌هایی که برای ازسرگیری سفر حج عمره داشتند، تقدیر کرد. آمادگی حداکثری فرودگاه امام(ره) برای خدمت‌رسانی به زائران سعید چلندری، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) نیز ضمن سخنانی در آیین بدرقه نخستین گروه از زائران حج عمره ۱۴۰۳ گفت: به شخصیت‌های حاضر در این مراسم از جمله نماینده محترم ولی فقیه در امور حج و زیارت، رئیس سازمان حج و زیارت، سفیر عربستان سعودی در ایران، مولوی اسحاق مدنی، رئیس شورای عالی مجمع تقریب و معاونان و مسئولان بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت خوشآمد عرض می‌کنم. وی با تأکید بر این که فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) از آمادگی حداکثری برای خدمت به زائران خانه خدا و عتبات عالیات برخوردار است، گفت: ترمینال «سلام» فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره)که ویژه زائران خانه خدا و عتبات عالیات است، ۵۴ هزار متر مربع مساحت دارد و روزانه ۱۵ هواپیما و حداکثر ۱۴۰ هواپیما(در اوج ایام زیارت اربعین) از این فرودگاه پرواز می‌کنند. مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) گفت: ترمینال سلام فرودگاه ظرفیت ۱۰ هزار پارک خودرو را دارد و ارائه خدمات در آن در سطح استانداردهای بین‌المللی صورت می‌گیرد. وی گفت: در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) همچنین در شبانه‌روز به جز سفر عتبات ۱۶۰ سفر انجام می‌شود و این فرودگاه این افتخار را داشت که در سال ۱۴۰۲ میزبان یک میلیون زائر عتبات عالیات و حجاج بیت الله الحرام باشد. سعید چلندری در پایان گفت: از زائرانی که پس از ۹ سال عمره عازم سرزمین وحی هستند التماس دعا دارم. یادآوری می‌شود، آیین بدرقه نخستین گروه از زائران حج عمره در سال ۱۴۰۳ پس از ۹ سال انتظار، صبح امروز، سوم اردیبهشت‌ماه، با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی؛ مولوی اسحاق مدنی، رئیس شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی؛ عبدالله بن سعود العنزی، سفیر عربستان در ایران؛ سید عباس حسینی، معاون وزیر فرهنگ و رئیس سازمان حج و وزیارت، سعید چلندری؛ مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) و جمعی از معاونان بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت در ترمینال «سلام» فرودگاه امام(ره) برگزار شد.  انتهای پیام منبع: ایکنا (خبرگزاری بین‌المللی قرآن)

دیگر خبرها

  • روسیه قطعنامه آمریکا درباره عدم استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا را وتو کرد
  • کاخ سفید : ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می شود
  • آمریکا: ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می‌شود
  • رقابت روسیه و آمریکا در سازمان ملل بر سر استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا ‎‌
  • در کنگره سازمان همبستگی کشورهای اسلامی در مکه مکرمه
  • سازمان ملل: بیش از ۲۳ هزار کودک قربانی سلاح های انفجاری شدند
  • اعلام تعداد زائران حج و پیگیری‌ برای ویزای عربستان
  • دستگیری عامل تخریب اموال شهروندان در جنوب غرب تهران
  • حداقل و حداکثر مدت حضور حجاج ایرانی در عربستان
  • درخواست حسینی از عمره‌گزاران ایرانی برای احترام به قوانین عربستان