Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - پيش‌بيني مي‌شود آخرين اثر «لئوناردو داوينچي» در حراجي معروف کريستيز به رقم 100 ميليون دلار به فروش برود.
به گزارش رويترز، آخرين اثر به جامانده از «لئوناردو داوينچي» در دست مجموعه‌داران شخصي و يکي از حدود 20 اثر به جا مانده از اين نقاش نامدار ايتاليايي به زودي در حراجي کريستيز به فروش خواهد رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس پيش‌بيني‌ها، اين نقاشي معروف از چهره حضرت مسيح (ع) که به سال 1500 ميلادي بازمي‌گردد، در حراجي 15 نوامبرِ کريستيز با قيمت 100 ميليون دلار به فروش خواهد رفت تا يکي از ارزشمندترين آثار هنري نام گيرد که تاکنون در يک حراجي به فروش رفته است.
«آلن وينترميوت»، متخصص ارشد حراجي کريستيز در حوزه نقاشان استاد بزرگ معتقد است، اين نقاشي يکي از بزرگترين کشفيات آثار هنري است که گاهي از آن به عنوان نسخه مذکر «مونا ليزا» ياد مي‌شود و سال‌ها بود که گمان مي‌شد گم شده و يا از از بين رفته است.

در اين نقاشي حضرت مسيح (ع) با لباسي آبي با نوارهاي قرمز و در حالي که گوي بلوريني در دست دارد به تصوير کشيده شده است. اين اثر نقاشي اولين‌بار به سفارش مجموعه شخصي پادشاه چارلز اول کشيده شد و در سال 1973 چوب حراج خورد، اما پس از آن تا سال 1900 ناپديد شد. اين نقاشي در سال 1958 در حراجي ساتبي به يک مجموعه‌دار آمريکايي فروخته شد و مجددا در سال 2005 به فروش رفت.
مالک جديد اين اثر نقاشي فرآيند مرمت آن را آغاز کرد و پس از شش سال آن را به عنوان اثر 500 ساله «داوينچي» فروخت و در نهايت اين اثر در سال 2011 در يک نمايشگاه در گالري ملي در لندن به نمايش گذاشته شد.
«لئوناردو داوينچي» متولد سال 1452 ميلادي در فلورانس ايتاليا بود و در مدت 67 سال از عمر خود، صدها اثر هنري را که مشهورترين آن‌ها تابلوي «موناليزا» يا «لبخد ژکوند» است، خلق کرد.
هرچند بيشتر شهرت «داوينچي» به‌دليل خلق دو شاهکار نقاشي جهان، يعني «شام آخر» و «موناليزا» است، اما او علاوه‌ بر تبحر در نقاشي، در مجسمه‌سازي، طراحي و مهندسي بناهاي تاريخي نيز يک استاد بود.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۰۹۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران

ایتنا - کمیسیون ارتباطات فدرال بزرگ‌ترین اپراتورهای تلفن همراه در ایالات متحده را به دلیل فروش اطلاعات موقعیت مکانی مشتریان خود بدون رضایت، با جریمه جمعی 200 میلیون دلاری محکوم کرده است.
کمیسیون ارتباطات فدرال بزرگ‌ترین اپراتورهای تلفن همراه در ایالات متحده را به دلیل فروش اطلاعات موقعیت مکانی مشتریان خود بدون رضایت، با جریمه جمعی 200 میلیون دلاری محکوم کرده است. AT&T  باید 57 میلیون دلار بپردازد، در حالی که Verizon باید 47 میلیون دلار بپردازد. در همین حال، Sprint  و T-Mobile با مجموع 92 میلیون دلار جریمه روبرو هستند. این کمیسیون تحقیقات عمیقی را در مورد افشای غیرمجاز و فروش داده‌های مکان واقعی مشترکین پس از افشای فعالیت‌های آنها در سال 2018 انجام داد.

به گزارش ایتنا، جسیکا روزن وورسل، کمیسر کمیسیون ارتباطات فدرال گفت:«  شرکت‌های مخابراتی اطلاعات موقعیت مکانی بی‌درنگ را به جمع‌آورنده‌های داده فروختند، و اجازه دادند این داده‌های بسیار حساس در دست شرکت‌های ثالثا، شکارچیان و سایر موارد قرار گیرد. »

به گفته این آژانس، این طرح پس از گزارش‌های عمومی مبنی بر اینکه یک کلانتر در میسوری با استفاده از اطلاعات موقعیت مکانی که شرکتی به نام Securus از اپراتورهای بی سیم دریافت می‌کند، افراد متعددی را ردیابی می کند، آغاز شد. این شرکت خدمات ارتباطی را به مراکز اصلاح و تربیت در کشور ارائه می‌دهد.

 
در حالی که اپراتورها در نهایت فعالیت خود را متوقف کردند، آژانس گفت که آنها به مدت یک سال پس از فاش شدن این رویه و پس از اینکه به کمیسیون قول دادند فروش داده‌های مکان مشتری را متوقف خواهند کرد، به اجرای برنامه‌های خود ادامه دادند. به‌علاوه، آنها بدون تضمین‌های معقول به کار خود ادامه دادند تا اطمینان حاصل کنند که خدمات قانونی با استفاده از اطلاعات مشتریانشان، مانند کمک‌های جاده‌ای و خدمات فوریت‌های پزشکی، واقعاً رضایت کاربران را برای ردیابی مکان‌هایشان جلب می‌کنند.

این شرکت‌ها گفتند که قصد دارند جریمه‌ها را به چالش بکشند. T-Mobile که با بزرگترین جریمه به ارزش 80 میلیون دلار روبرو است و اسپرینت 12 میلیون دلار جریمه شد گفته که جریمه بیش از حد است.AT&T  گفت که این تصمیم فاقد شایستگی قانونی و واقعی است و این تصمیم شرکت‌ها را به دلیل حمایت از خدمات مکانی نجات‌بخش مجازات می‌کند.»

دیگر خبرها

  • گشایش نمایشگاه نقاشی در نگارخانه حوزه هنری
  • نمایشگاه آثار هنری هنرجویان هنرستان هنر‌های زیبای دختران یزد
  • فروش ۱۹۰ کیلو طلا در حراج امروز
  • فروش ۱۹۰ کیلو شمش طلای استاندارد
  • ۸۰ کیلو طلای حراجی بدون مشتری ماند/ نرخ دلار کاهشی شد/ فردا دومین حراج سکه در سال ۱۴۰۳ کلید می‌خورد
  • فروش ۱۹۰ کیلو طلا در حراج امروز +قیمت
  • فروش ۱۹۰ کیلو شمش طلای استاندارد+ جزییات
  • فروش ۱۹۰ کیلو شمش طلای استاندارد در مرکز مبادله ایران
  • فروش ۱۹۰ کیلو طلا در حراج امروز+قیمت
  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران