Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - عضو هيات علمي دانشگاه الزهرا (س) با اشاره به تاثير پياده روي اربعين حسيني بر سبک زندگي گفت: پياده روي اربعين فرصت تبيين الگوي زينبي براي زنان است.
به گزارش جام نيوز، انسيه خزعلي درباره تاثير و نقش اين رويداد بزرگ معنوي بر مسئله سبک زندگي اظهار کرد: بايد توجه داشت که سبک زندگي اسلامي اين است که بخشي از زندگي به امور معنوي اختصاص يابد و افراد براي رسيدن به آن مسير سختيهايي را تحمل کنند، به بيان ديگر تمرين و ممارست براي رسيدن به معنويات در زندگي وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: بسيار پيش آمده است که افراد سختيهايي را در زندگي متقبل مي‌شوند و تحمل مي‌کنند تا به يک موفقيت در جسم و سلامتي‌شان برسند، از سوي ديگر اما سلامت روحي و توجه به اينکه براي اين سلامت و پالايش وجودي، انسان حاضر باشد سختيهايي را تحمل کند چيز ارزشمندي است که بخشي کوچکي از آن در پياده روي اربعين متجلي شده و نشان مي دهد.
عضو هيات علمي دانشگاه الزهرا (س) درباره تاثير حضور زنان در پياده روي اربعين تاکيد کرد: بايد به اين مسئله توجه داشت که زنان به عنوان قشري که نيمي از جمعيت جامعه را تشکيل مي‌دهند و در همه مسئوليتها و حرکتهاي اجتماعي مشارکت دارند، با حضور خود در اين پياده روي به عنوان نقطه قوت مي‌توانند تاثير به سزايي را در کنار مردان بجا گذارند.
خزعلي خاطرنشان کرد: بحث حضور مستقيم و بهره مندي زنان از اين حرکت و بهره مندي معنوي و بهره رساني معنوي که ذيل فعاليتها و نذرها و کمک رسانيهاي آنان در ايام اربعين ديده مي‌شود از جمله تاثيراتي که اين پياده روي سبک زندگي مي‌گذارد در مسائل عبادي و سياسي تفاوتي ميان زن و مرد وجود ندارد بنابراين هر دو تاثيرگذاري دارند.
وي با بيان اينکه هويت تاريخي ما با نوع رفتار، سنت، عملکردها و تقديس کردن‌هايمان پيوند خورده است، تصريح کرد: هرچه که تاريخ و داشته هايمان را زنده نگاه داريم و به آنها تکيه کرده و از سوي ديگر براي نوجوانان ترويج کنيم، مي توانيم از ثمرات و برکات و محسنات اش بهره‌مند شويم، اربعين يکي از اين مولفه ها است.
اين پژوهشگر کشورمان، اربعين را نماد بيان الگوي زينبي براي زنان دانست و گفت: زيبايي استقامت و صبر بي نظير حضرت زينب (س) بهترين درس در طول تاريخ و در طول مبارزات و مقاومتهايي است که زنان داشته‌اند.
خزعلي يادآورشد: مسئله‌اي که بايد به آن توجه داشت اين است که حضرت زينب (س) خود اين مسير را انتخاب کردند و در حالي که بدن پاره پاره عزيزان شان را مي‌ديدند اما فرمودند: ما رايت الا جميلا، يعني به اين درجه از صبر و استقامت و پايداري رسيدند، به نظرم تمسک زنان به حضرت زينب (س) و پيروي از ايشان از مسائلي است که مي‌تواند الگويي براي زنان ما باشد به ويژه در ايام پياده روي اربعين که ياد امام حسين (ع ) و حضرت زينب (س) در آن زنده است.
تسنيم
115

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۰۹۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز اقدامات آماده سازی پایانه مرزی تمرچین و مسیر‌های منتهی به آن جهت اجرای طرح اربعین حسینی

ایرج دست نشان مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای آذربایجان غربی در نشست تسهیل در تردد زائران اربعین در محور‌های مواصلاتی کشور در ایلام که با حضور معاون وزیر و رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، مدیران کل ستادی و مدیران کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان‌های مرزی و معین برگزارشد با اشاره به تردد بیش از ۱۳۲هزار مسافر از پایانه مرزی تمرچین در مدت زمان اجرای طرح اربعین حسینی سال گذشته تصریح کرد: در این مدت ۱۵هزار زائر نیز از پایانه برکت به آذربایجان غربی توسط ناوگان حمل ونقل عمومی جابجا شدند که افزایش ۳۸درصدی را شاهد بودیم و در این خصوص چالش‌ها احصا شده که رفع آن‌ها جهت تسهیل تردد زایران ضروری است.

وی اظهار کرد: تعیین مرز برای ورود و خروج زوار در زمان ثبت نام در سامانه اربعین براساس استان محل سکونت یا تمایل شخص در جهت برنامه ریزی براساس آمار دقیق در هر دو مرز، تردد مستقیم زائرین از داخل کشور به داخل خاک عراق و کربلا توسط ناوگان مسافربری ایرانی و درصورت کمبود ناوگان ایرانی انتقال مسافران به مرز حاج عمران و سپس استفاده از اتوبوس‌های عراقی تا عتبات عالیات از پیشنهادات اداره کل درجهت حل چالش‌های مطرح شده در سال گذشته است.

دست نشان خاطر نشان کرد: تعیین مسیر اتوبوس‌ها و هدایت آنها به سکوها، قرار گیری کانکس ابطال قبض پارکینگ در محل مناسب، ارائه بلیط به ازای دریافت پاسپورت برای جلوگیری از ازدحام، نصب تابلو‌های مشخص کننده مسیر و بنر‌های راهنمایی، ارائه نرخ کرایه منصف و تهیه نرم افزار پلاک خوان از پیشنهادات اداره کل در جهت خدمات بهتر در پایانه برکت است.

دست نشان درخصوص اهم اقدامات انجام شده اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان غربی در اربعین ۱۴۰۲ درمحور‌های منتهی به مرز تمرچین نیز افزود: لکه گیری و روکش آسفالت با اعتبار ۱۵۷میلیارد تومان و به طول ۴۵کیلومتر، اجرای خط کشی به طول ۱۰۰۰کیلومتر و با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان، اجرای روشنایی به طول ۱۰کیلومتر و اعتبار ۲۰میلیارد تومان، تهیه ونصب تابلو و علایم به تعداد ۹هزارو ۷۵۰عدد و اعتبار ۲۰میلیارد تومان، افزایش گیت‌های گذرنامه در محل پایانه مرزی تمرچین به تعداد ۳۸مورد، مرمت و بهسازی سالن‌های مسافربری و تجاری پایانه بااعتبار ۲میلیارد تومان، تهیه ونصب ۱۶دستگاه کولر و ۵دستگاه آب سرد کن با اعتبار ۳ونیم میلیارد تومان ازجمله اقدامات اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای آذربایجان غربی در اربعین ۱۴۰۲بود.

وی تصریح کرد: اورهال روشنایی محور پیرانشهر-تمرچین به طول ۵کیلومتر با اعتبار مورد نیاز ۱۰ میلیارد تومان، خاک برداری و خاکریزی در مسیر تمرچین به طول ۳۰هزار مترمربع با اعتبار مورد نیاز ۵میلیارد تومان، تعمیر تابلو و گاردریل به طول ۱۵۰کیلومتر با اعتبار مورد نیاز ۲۰میلیارد تومان و اجرا‌ی خط کشی محور منتهی به تمرچین به طول ۱۵۰۰کیلومتر با اعتبار مورد نیاز ۲۰میلیارد تومان از برنامه‌های پیش رو در اجرای طرح اربعین حسینی ۱۴۰۳است.

این مقام مسئول یاد آور شد: فعال سازی اتاق پایش تصویری مستقر در پایانه مرزی تمرچین جهت بهره برداری از سامانه‌های تردد شمار و نظارت تصویری، استقرار همکاران مرکز مدیریت راه‌ها بصورت شیفت‌های ۲۴ساعته در اتاق پایش تصویری پایانه مرزی تمرچین، اخذمجوز نصب دوربین‌های نظارتی در محوطه پایانه مرزی تمرچین جهت پایش زائرین با اعتبار مورد نیاز ۱۸۰میلیارد ریال و اخذ مجوز نصب ۲سامانه ثبت تخلف در کریدور اربعین از دیگر برنامه‌های اجرایی اداره کل برای اربعین ۱۴۰۳ است.

دیگر خبرها

  • برای هفتمین سال تشرف کاروان پیاده «قافله عشق و انتظار» به مشهد انجام می‌شود
  • آغاز اقدامات آماده سازی پایانه مرزی تمرچین و مسیر‌های منتهی به آن جهت اجرای طرح اربعین حسینی
  • پایگاه‌های اورژانس در مسیر زائران اربعین شلمچه مستقر می‌شوند
  • آغاز آماده‌سازی پایانه مرزی تمرچین و مسیرهای منتهی برای اربعین حسینی
  • استقرار ۱۲ پایگاه اورژانس در مسیر زائران اربعین در شلمچه
  • کمبود ناوگان اتوبوسرانی در ایام اربعین رفع شود
  • زمان ارائه خدمات درمانی به زوار حسینی در مرز شلمچه اعلام شد
  • اعزام ۵۵ ایثارگر زنجانی به سفر معنوی حج تمتع
  • اعزام ۵۵ ایثارگر زنجانی به سفر معنوی حج
  • ابعاد معنوی شخصیت شهید قرنی باید برای مردم تبیین شود