Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - رئيس موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) با تاکيد بر اينکه در ارائه خدمات نبايد مسائل سياسي و ... دخيل شود، افزود: در شرايط فعلي به واسطه تورم، بيکاري و ... دوران سختي به مردم مي‌گذرد و علي‌رغم تلاش‌هاي دولت، امکانات در حدي نيست که پاسخگوي تمام نيازهاي مردم باشد.
به گزارش خبرگزاري فارس از قم به نقل از روابط عمومي شهرداري قم، آيت‌الله محمدتقي مصباح يزدي در ديدار با شهردار و مديران شهر قم، با بيان اينکه دکتر سقائيان‌نژاد در قم خدمات ذي‌قيمتي ارائه کرده‌ است، اظهار کرد: شهرداري‌ها در تمام دنيا يکي از نهادهايي هستند که مورد توقع بي حد و حصر مردم و البته مبتلا به کمبود امکانات هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با تاکيد بر اينکه در بسياري از کشورها شهرداري‌ها از نظر امکانات و اختيارات وضعيت بهتري را دارا هستند خاطرنشان کرد: در برخي کشورها بدليل مديريت يکپارچه شهري وظايف بسيار سنگين‌تري را بر عهده دارند اما در کشور ما با سوابقي که وجود دارد هميشه مشکلات وجود داشته است خصوصا مشکلاتي که در اوقات خاصي به وجود مي‌آيد که توقعات افزايش يافته و امکانات کاهش مي‌يابد.
رئيس مرکز آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) با اشاره به برخي مشکلات رکود، گراني و... بيان کرد: در شرايط فعلي به واسطه تورم، بيکاري و... دوران سختي به مردم مي‌گذرد و علي‌رغم تلاش‌هاي دولت، امکانات در حدي نيست که پاسخگوي تمام نيازهاي مردم باشد.
مصباح يزدي با توصيه به صبر براي حل شدن مشکلات فعلي کشور خاطرنشان کرد: البته مردم نيازي به توصيه ندارند و همواره خودشان در راستاي رفع مشکلات تلاش مي‌کنند.
وي با بيان اينکه برخي موارد به بودجه، امکانات و... ارتباطي نداشته و به نگاه و فکر برمي‌گردد، گفت: در اين موارد هرکسي که در زمينه‌اي تجربه‌اي داشته باشد مي‌تواند فکري تغذيه کرده و در راستاي رفع مسائل راهکار ارائه کند.
رئيس مرکز آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) با اشاره به اقدامات شهرداري قم اظهار کرد: بايد جدا از مسائل مادي، به دنبال تقويت مسائل ديني و معنوي در بين شهروندان و نيروهاي شهرداري بود؛ هرجا هر شخصي ماموريت‌شناس و خداشناس باشد و به دنبال احقاق حق مردم و حفظ بيت‌المال باشد مشکلات ما حل خواهد شد.
وي اضافه کرد: اگر مسوولان درجه اول هر نهادي به دنبال رشد شخصيت اخلاقي افراد باشند و بخشي از زمان را به برنامه هاي اخلاقي اختصاص دهند بسياري از معضلات کاهش خواهد يافت.
مصباح يزدي تلاش در راستاي دين‌دار شدن تمام افراد جامعه را امري ضروري خواند و اذعان کرد: در فضاهاي عمومي شهر اعم از بوستان‌ها نيز فضاهايي به اين امر اختصاص پيدا کند و به روش‌هاي مختلف مباني و ارزش‌هاي ديني به مردم ارائه شود.
رئيس مرکز آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) با تاکيد بر اينکه خدماتي که به مردم ارائه مي‌شود اختصاص به گروه يا حزب خاصي ندارد گفت: بيت‌المال براي تمام مردم است و اختصاص به هيچ فرد، گروه و حزبي ندارد، حتي اين اموال بايد براي چه مسلمان چه اديان ديگر و در يک کلام تمام مردم هزينه شود.
وي با بيان اينکه همه ما مسلمانيم و ايراني هستيم خاطرنشان کرد: اختلاف سلايق سياسي نبايد منجر به اين شود که نوع نگاه تغيير کند و هزينه‌ها به شکل ديگري اختصاص يابد.
وي بيان کرد: مردم زماني که ببيند روش کار درست است و عدالت رعايت مي‌شود اعتماد بيشتري خواهند داشت.
انتهاي پيام/ج/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۲۲۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئله مردم نرخ رشد نقدینگی نیست، مردم تورم را می‌بینند

در سال ۱۴۰۲ به‌رغم کاهش رشد نقدینگی، رشد پایه پولی همچنان فزاینده بوده و به‌نوعی دولت در بازار پول به‌عنوان رقیب بخش خصوصی فعال بوده است.

به گزارش هم‌میهن، به این مفهوم که دولت همچنان کسری بودجه خود را داشته و این کسری را از منابعی که در بازار وجود داشته از محل فروش اوراق و... تامین کرده و آن نقدینگی که بخش خصوصی و تولید باید استفاده می‌کرد را خود دولت جذب کرده است.

در ادامه گفتگو با داود سوری استاد سابق دانشگاه شریف را می‌خوانید: 

در دو سال‌ونیم گذشته تلاش‌های دولت جهت کنترل تورم نتیجه نداده و تورم از کنترل رشد نقدینگی تاثیر نپذیرفته؛ به نظر شما علت چیست؟

خیلی سخت است که بتوان قضاوت کرد. رابطه رشد نقدینگی و تورم رابطه کوتاه‌مدتی نیست که به محض کاهش رشد نقدینگی در تورم کاهش اتفاق بیفتد. انتظار می‌رود اگر کنترل نقدینگی تداوم پیدا کند در آینده نرخ تورم هم کنترل شود. نکته‌ای که باید توجه کرد این است که کیفیت کاهش نقدینگی به چه صورت بوده است.

آنچه مشخص است اینکه در سال ۱۴۰۲ به‌رغم کاهش رشد نقدینگی، رشد پایه پولی همچنان فزاینده بوده و به نوعی دولت در بازار پول به عنوان رقیب بخش خصوصی فعال بوده است. به این مفهوم که دولت همچنان کسری بودجه خود را داشته و این کسری را از منابعی که در بازار وجود داشته از محل فروش اوراق و... تامین کرده و آن نقدینگی که بخش خصوصی و تولید باید استفاده می‌کرد را خود دولت جذب کرده است. به هر حال باید منتظر ماند و دید نتیجه کاهش روند رشد نقدینگی در سال آتی چگونه خواهد شد.

یعنی سال ۱۴۰۴ باید منتظر تاثیر بر نرخ تورم باشیم؟

نمی‌توانیم یک رابطه یک به یک بین تورم و نقدینگی داشته باشیم. نرخ تورم می‌تواند از جای دیگر هم افزایش پیدا کند. با این وجود به نظر می‌رسد سال بعد باید اثرات کاهش نقدینگی را دید. البته نرخ اعلامی بانک مرکزی به‌طور متوسط در یک سال ۵۲ درصد اعلام شده در حالی‌که این نرخ تورم در فروردین ۸۰ درصد بوده و تا اسفند به ۳۸ درصد رسیده است. از این رو یک روند کاهش وجود داشته و اگر مشکلی پیش نیاید سال بعد می‌تواند بر نرخ تورم مؤثر باشد.

شاید اشاره ابراهیم رئیسی که اخیراً گفته اقتصاددان‌ها متوجه کاری که دولت برای کنترل نقدینگی کرده می‌شوند همین موضوع است.

چیزی که مهم است اینکه نتیجه سیاست‌ها را باید در عمل ببینیم. واقعیت این است که بسیاری از آمار‌ها منتشر نمی‌شود و آمار‌های منتشر شده نیز از دقت کافی برخوردار نیستند؛ لذا نمی‌توان قضاوت درستی داشت. ولی می‌دانیم که تورم وجود دارد. قیمت‌ها را می‌بینیم که مدام در حال افزایش است.

بحث درآمد‌ها و رشد اقتصادی را می‌بینیم. اگر سیاست‌ها در این شاخص‌ها نمود پیدا نکند نمی‌شود درباره مؤثر بودن سیاست‌ها صحبت کرد. مسئله مردم که نرخ رشد نقدینگی نیست. نرخ رشد نقدینگی را ما به دهان مردم انداختیم. مردم تورم را می‌بینند. حالا از هر جا که می‌خواهد ظاهر شود. برای مردم چه اهمیتی دارد نرخ رشد نقدینگی چقدر است. آن‌ها تورم را نگاه می‌کنند.

در نرخ تورم چه سهمی می‌توانیم برای تورم انتظاری قائل شویم؟ مسئولان در گفته‌هایشان بر غیررسمی بودن قیمت‌ها و تورم‌های غیرواقعی و انتظاری بار‌ها تاکید می‌کنند.

انتظارات قاعدتاً تاثیرات کوتاه‌مدت دارد. ممکن است اتفاقی بیفتد و شوکی وارد شود و برای مردم انتظاراتی شکل بگیرد، اما مدتی که گذشت اثر آن اتفاق از بین می‌رود. ولی وقتی یک پدیده‌ای ادامه‌دار است نمی‌توان به انتظار تفسیر کرد. آنچه ما الان آموخته‌ایم و آن را انتظار می‌نامیم این است که فرآیند سیاست‌گذاری و کیفیت سیاست‌گذاری به‌گونه‌ای بوده که هر سال منتظر بدتر شدن شرایط هستیم.

این را آموخته‌ایم که اگر امروز کالایی را خریداری کنیم صرفه بیشتری دارد تا اینکه سال بعد آن را بخریم. همه می‌دانیم که اگر ریال نگه داریم سال بعد زیان دیده‌ایم. این یک یادگیری است که طی سالیان متمادی شکل گرفته و همچنان این فرآیند در حال تداوم است.

هیچ علامتی نیز داده نمی‌شود که این مسیر ممکن است تغییر کند. نه کیفیت سیاست‌گذاری را رو به بهبود می‌بینیم و نه رفتار‌هایی که در جامعه صورت می‌پذیرد متفاوت می‌شود؛ بنابراین دلیلی ندارد که افراد آموخته‌های خود را تغییر دهند.

دیگر خبرها

  • ترزیچ: با تمام وجود فینال ومبلی را می‌خواهیم
  • خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوس‌رانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز
  • اجرای طرح «روز دفتر مدرسه» در آموزش و پرورش سمنان/ کار معلم در هیچ زمانی فراز و نشیب نداشته و معلم همیشه معلم است
  • حضور مردم در امر اقتصاد راهگشا است + فیلم
  • بودجه و امکانات شوراها گرفتار مشکلات قانونی است
  • قطارهای لوکس ایران، سفری شاهانه در انتظار شماست
  • مسئله مردم نرخ رشد نقدینگی نیست، مردم تورم را می‌بینند
  • شهید مطهری معلمی برای تمام دوران ها است
  • شوراهای شهر تنها شورای شهرداری نباشند
  • در برنامه رادیویی «بی‌واسطه با مردم» سال ۱۴۰۲ چه گذشت؟