Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، گوشی‌های هوشمند به سرعت هوشمندتر و قدرتمندتر می‌شوند، اما در سیر تکامل باتری‌های گوشی‌های هوشمند هنوز نمی‌توان اثری از تحولات شگفت‌انگیزی یافت که به افزایش چشمگیر کارآمدی و طول عمر آنها بیانجامد. نگرانی بسیاری از دارندگان تلفن‌های هوشمند کاهش شارژ آن‌ها پس از چند ساعت استفاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما حتی زمانی که این تلفن‌ها مورد استفاده نیز قرار نمی‌گیرند، برخی اپلیکیشن‌ها به مصرف باتری آن‌ها ادامه می‌دهند.

کمپانی AVG که در تولید و عرضه آنتی‌ویروس فعال است، به تازگی پیمایشی انجام داده که نشان می‌دهد کدام اپلیکیشن‌ها بیشترین میزان باتری را مصرف می‌کنند. بر اساس نتایج این پیمایش، در صدر فهرست باتری‌خورترین اپلیکیشن‌ها آنهایی قرار دارند که به طور اتوماتیک هم‌زمان با روشن شدن موبایل یا تبلت٬ بالا می‌آیند،صرف‌نظر از این‌که شما از آنها فعالانه استفاده کنید یا نه. فیس‌بوک٬ کیک٬ واتس‌اپ و فیس‌بوک مسنجر از مهم‌ترین اپلیکیشن‌های این دسته‌اند که به ترتیب بر اساس میزان مصرف فهرست شده‌اند.

در میان اپلیکیشن‌هایی که به صورت اتوماتیک استارت نمی‌شوند٬ آمازون٬ کیندل٬ اسنپ‌چت٬ لاین٬ اسپاتیفای و نت‌فلیکس به ترتیب بیشترین میزان باتری را می‌بلعند. تفاوت در اینجاست که گروه دوم تنها زمانی باتری مصرف می‌کنند که مشغول استفاده از آنها باشید٬ نه همچون فیس‌بوک که صرف‌نظر از این‌که در حال استفاده از آن باشید یا نه٬ مشغول مکیدن باتری موبایل‌تان است.

بر اساس این پیمایش که روی بیش از یک میلیون موبایل اندروید انجام شده٬ بازی‌های موبایل هم در دسته‌ای جدا بر اساس میزان مصرف باتری رده‌بندی شده‌اند. در گروه بازی‌ها کندی‌کراش٬ Clash of Clans و Crossy Road بیشترین میزان باتری را مصرف می‌کنند.

اپلیکیشن‌هایی که باطری موبایل را تمام می کنند

برخی از اپلیکیشن‌ها هستند که زمانی که مورد استفاده قرار نمی‌گیرند نیز باتری موبایل را مصرف می‌کنند. فیسبوک یکی از اپلیکیش‌های پرمصرف است. کار با این اپ در مدت ۱۵ دقیقه به شرطی که ویدیویی از طریق آن دیده نشود، حدود ۵ مگابیت داده را رد و بدل می‌کند. استفاده از این داده‌ها اما زمانی اهمیت دارد که بدانید اینترنت 3G، Wifi و... پس از صفحه نمایش، دومین مصرف‌کنندگان عمده باتری هستند.

اپ‌های نقشه زمانی که از خدمات مکان‌یاب (GPS) استفاده می‌کنند نیز عمر باتری را کاهش می‌دهند. ده دقیقه کار با اپ گوگل، شش مگابیت داده را استفاده می‌کند.

اپلیکیشن گرفتن عکس و فیلم ممکن است در زمانی که از آن استفاده زیادی نمی‌کنید بر باتری شما تأثیر نگذارد. اما زمانی که در مهمانی به سر می‌برید و یا تعطیلات خود را می‌گذرانید و از این اپ بیشتر استفاده می‌کنید، متوجه تغییر محسوس طول عمر باتری موبایل خواهید شد. خصوصا زمانی که سرویس مکان‌یان این اپلیکیشن روشن باشد.

اپلیکیشن‌های هواشناسی با تغییر مکان شما خود را به روز می‌کنند. این اپ‌ها جز پرمصرف‌ترین‌ها هستند.

همانند فیسبوک، اسکایپ نیز در زمان روشن بودن ارتباطش با سرور اصلی را قطع نمی‌کند. پیش از استفاده از اسکایپ مطمئن شوید که نه تنها با مشکل کاهش باتری کنار می‌آیید که تماس‌های غیرمنتظره نیز مزاحم شما نخواهد بود.

دیگر شبکه اجتماعی محبوب یعنی توییتر نیز میزان زیادی از باتری موبایل را مصرف می‌کند. توییتر در پس‌زمینه به روز می‌شود و از این طریق به شما کمک می‌کند در زمان استفاده از این اپ سرعت عمل بیشتری داشته باشد. نتیجه: شارژ بیشتری مصرف می‌شود.

بازی‌های رایگان، از دیگر قاتلان باتری موبایل هستند. آن‌ها به علت مجانی بودن تبلیغات زیادی را فعال می‌کنند که می‌تواند دیتای زیادی را به خود اختصاص دهد. از این طریق نه تنها از پهنای باند اینترنت شما کاسته می‌شود که شارژ باتری موبایل‌تان نیز با سرعت بیشتری خالی می‌گردد.

روش کاهش میزان مصرف باطری موبایل

اگر گشتی در اینترنت بزنید شاید راه حلی‌های زیادی برای داشتن شارژ طولانی مدت‌تر بیابید. یکی از این راه‌ها نصب برخی اپلیکیشن‌ها است که میزان مصرف انرژی و دیتای دیگر اپ‌ها را اندازه‌گیری می‌کند و به شما می‌گوید استفاده از کدام اپ‌ها به صرفه نیست.

اما شاید عجیب به نظر برسد که خود این اپلیکیشن‌ها در لیست پرمصرف‌ترین‌ها قرار دارند و به این صورت باید در انتخاب آن‌ها دقت زیادی به خرج دهید.

اما قطعاً نمی‌توان از خیر استفاده از اپلیکیشن‌هایی مثل فیسبوک، دوربین، توییتر و... گذشت. پس این چند راه حل ساده را امتحان کنید:

مکان‌یاب گوشی خود را تا زمانی که واقعا به آن احتیاج ندارید، غیر فعال نگه دارید. این موضوع از جنبه دیگر نیز می‌تواند برای امنیت شما بهتر باشد تا به راحتی دیگران نتوانند مکان حضور شما را بیابید.

از برنامه‌هایی که تعداد زیادی تبلیغات را با خود نمایش می‌دهند پرهیز کنید. برخی از بازی‌ها در فواصل زمانی کوتاه تبلیغات مختلفی را نمایش می‌دهند. برخی دیگر نیز در بخشی از صفحه نمایش، یک مکان تبلیغ ثابت دارند که محتوای آن مرتب تغییر می‌کند. این باتری‌خورها را از صفحه موبایل خود پاک کنید!

یک راه حل دیگر نیز غیر فعال کردن اتصال گوشی به اینترنت Wifi ، 3G و یا 4G است. زمانی که مثلا در محل کار خود هستید و از طریق کامپیوتر به اینترنت اتصال دارید. این کار شما را از شنیدن اخطار پیام جدید در فیسبوک، توییتر و یا جی‌میل نیز رهایی می‌بخشد.

با وجود همه این توصیه‌ها، احتمالا روش‌های بالا برای معتادین به استفاده از اسمارت‌فون‌ها و وب‌بازها چندان دلچسب نیست.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۲۶۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار ! این نشانه‌ها به شما می‌گوید کمبود پروتئین دارید

متخصصان تغذیه میزان مصرف پروتئین روزانه را به ازای هرکیلو وزن بدن، هشت دهم گرم  می‌دانند، اما بسیاری از افراد مقداری کمتر یا بیشتر از این میزان مصرف می‌کنند.

به گزارش سرگرمی روز، بسیاری از افراد به ویژه بانوان که رژیم‌های غذایی سخت و سنگین دارند از مصرف کربوهیدرات و پروتئین خودداری می‌کنند، غافل از این‌که کمبود دریافت این مواد زمینه ساز بروز انواع عارضه‌های سلامت می‌شود.

موارد زیر از جمله نشانه‌های کمبود دریافت پروتئین است:

به خوردن خوراک‌های شیرین یا شور تمایل دارید

میزان کافی پروتئین دربدن سبب سوزانده شدن قند ناشی از مواد خوراکی و تنظیم آن می‌شود، از این رو رژیم خوراکی کم پروتئین سبب آزاد سازی بیشتر قند خون درون رگ‌ها و درنتیجه تمایل فرد به مصرف بیشتر خوراکی‌های شیرین یا شور می‌شود.

عضله‌های بدن ضعیف و آسیب پذیر می‌شوند

زمانی که به میزان کافی پروتئین دربدن وجود نداشته باشد بدن ذخیره کافی برای فعالیت‌های فیزیکی ندارد، عضله‌ها ضعیف شده و فرد توانایی کافی برای انجام فعالیت به ویژه ورزش ندارد.

کمبود دریافت پروتئین سبب می‌شود تا آسیب‌های ناشی از جراحی به زودی ترمیم نشده و فرد دچار درد‌های مفصلی و عضلانی شود.

ریزش موی سر پاسخ بدن به کمبود دریافت پروتئین

مصرف کم پروتئین می‌تواند سبب ریزش موی سر، شکنندگی ناخن ها، زرد شدن پوست صورت و احساس ضعف و ناتوانی شود. تک خوردن لب‌ها و پوسته پوسته شدن ناخن‌ها همگی از اثر‌های کمبود مواد پروتئینی دربدن است.

ضعف سیستم ایمنی بدن

سوء تغذیه و کمبود مصرف مواد مغذی به ویژه پروتئین‌ها سبب ضعف سیستم ایمنی بدن و ابتلای فرد به انواع بیماری‌ها می‌شود.

دراین حالت بدن ذخیره پروتئینی کافی برای مبارزه با عامل‌های بیماری زا نداشته و در زمان ابتلا به بیماری به سختی به درمان‌ها پاسخ می‌دهد.

ضعف خلق و خو و احساس عصبانیت

انتقال دهنده‌های عصبی مانند سروتونین و دوپامین همگی از پروتئین تشکیل شده‌اند و کمبود پروتئین سبب افت خلق و خو، ضعف اعصاب، کاهش میزان هوشیاری، عصبانیت و پرخاشگری در افراد می‌شود.

کم خوابی

کمبود پروتئین سبب کم خوابی، بی خوابی و دیدن کابوس می‌شود. تریپتوفان اسید آمینه‌ای ضروری برای سلامت بدن است که سبب احساس خواب آلودگی می‌شود. این اسید آمینه درخوراکی‌هایی، چون دانه‌های آجیل، گوشت بوقلمون، ماهی، برخی انواع پنیر، لوبیا، عدس و تخم مرغ موجود است. کمبود دریافت پروتئین می‌تواند سبب بدخوابی، بی خوابی و برهم خوردن تعادل هورمون‌های بدن شود.

درچه بازه های زمانی از روز پروتئین مصرف کنیم

بیشتر افراد بیشترین میزان پروتئین دریافتی خود را درطول وعده شام به دست می‌آورند، که دراین حالت به دلیل نزدیک بودن به زمان خواب، بیشتر پروتئین به صورت قند جذب بدن می‌شود، کارشناسان توصیه می‌کنند افراد در طول روز و در وعده‌های صبحانه و نهار نیز به میزان کافی پروتئین دریافت کنند تا بدن آن‌ها بیشتربه عضله سازی بپردازد و از ایجاد قند و چربی جلوگیری شود.

خوردن مواد پروتئینی یک ساعت قبل یا پس از انجام تمرین‌های ورزشی می‌تواند سبب عضله سازی، ترمیم بافت‌های عضلانی آسیب دیده دراثر ورزش و افزایش استقامت بدنی برای انجام تمرین‌های ورزشی و قهرمانی شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • هشدار ! این نشانه‌ها به شما می‌گوید کمبود پروتئین دارید
  • مسکن‌ها؛ مهم‌ترین علت بروز سردرد‌های میگرنی!
  • خوردنی هایی که افسردگی می‌آورند
  • کدام بازیکنان استقلال به نبرد تبریز نمی‌رسند؟
  • با«مست عشق» کرک و پر حسن فتحی ریخت؟!
  • اعضای شورای شهر اصفهان سال گذشته روی چه موضوعاتی بیشتر تمرکز داشتند؟
  • نصب همزمان ۲ اپ در موبایل اندروید ممکن شد
  • مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟
  • منیزیم را چه زمانی از روز مصرف کنیم؟
  • متولدین کدام ماه‌ها از همه آسیب‌پذیرترند!