Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-نماینده آمریکا در ناتو اعلام کرد، دیپلمات‌های این ائتلاف تنها در مراحل آغازین گفت‌وگو درباره ماده پنجم ناتو (حمله به یکی از اعضا به معنای حمله به همه است) در صورت تصمیم کره شمالی برای حمله به یکی از اعضای ائتلاف هستند. به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، کی بیلی هاچیسون، نماینده آمریکا در ناتو با اشاره به تهدیدات ناشی از کره شمالی گفت: ما معتقدیم که یک تهدید مشترک وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من فکر می‌کنم ما در آغاز گفت‌وگو برای دفاع جمعی قرار داریم.

وی ادامه داد: در حال حاضر مذاکرات در مراحل اولیه قرار دارد زیرا دفاع جمعی در برابر هرگونه حمله کره شمالی یک مساله فرضی نیست.

او افزود: با این حال گام‌های بسیاری وجود دارد که باید پیش از تصمیم‌گیری در دفاع جمعی اتخاذ شود. این مساله به این موضع بستگی دارد که این حمله به چه شکل بوده و کجا انجام گیرد.

پیشتر ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو از بیان اینکه آیا حمله احتمالی کره‌شمالی به گوآم در اقیانوس اطلس که بخشی از اراضی ایالات متحده است شامل ماده پنج ناتو می‌شود یا خیر امتناع کرد. براساس ماده پنج ناتو، حمله به یکی از اعضای ناتو حمله به تمامی اعضاست. او گفت: ما اکنون روی این مساله متمرکز هستیم که چگونه می‌توانیم در یافتن راه حل صلح آمیز برای این درگیری مشارکت کنیم.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۲۸۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گوترش: عملیات در رفح یک تراژدی ویرانگر خواهد بود/ درباره گورهای جمعی تحقیق شود

دبیرکل سازمان ملل در سخنانی نسبت به حمله احتمالی رژیم صهیونیستی به «رفح» در جنوب نوار غزه و رخ دادن یک «تراژدی ویرانگر» درصورت چنین اقدامی هشدار داد.

به گزارش ایسنا، «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد در جریان نشست شورای امنیت تأسیسات بهداشتی و بیمارستان‌های نوار غزه را به «گورستان» توصیف کرد و گفت: جنگ سیستم بهداشتی نوار غزه را نابود کرده است و دو سوم بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی از کار افتاده‌اند.

طبق گزارش شبکه المیادین، گوترش همچنین خواستار تحقیق درباره گورهای جمعی کشف شده در نوار غزه شد.

وی تاکید کرد: باید به بازرسان مستقل بین‌المللی با تجربه پزشکی قانونی اجازه داده شود تا به مکان‌های این گورهای ‌جمعی دسترسی داشته باشند تا شرایط دقیقی که منجر به آن شده است را مشخص کنند.

گوترش از شهرک‌ سازی‌ها و حملات شهرک‌نشینان در کرانه باختری نیز انتقاد کرد و افزود: شهرک‌ها غیرقانونی هستند و خشونت نیز غیرقانونی است و آنها باید بازخواست شوند.

وی ادامه داد: شهرک‌سازی‌های اسرائیل مانعی بر سر راه صلح و راه‌حل «دو دولتی» است.

دبیرکل سازمان ملل در بخش دیگری از اظهاراتش به تهدیدهای مقامات رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح اشاره کرد و نسبت به خطر از دست دادن فرصت توافق آتش‌بس هشدار داد.

گوترش از آمریکا خواست تا هر کاری که ممکن است را برای جلوگیری از حمله رژیم صهیونیستی به رفح انجام دهد؛ چراکه چنین اقدامی منجر به شهادت هزاران نفر خواهد شد.

وی در این باره تاکید کرد: اعمال حداکثر فشار ممکن برای جلوگیری از آنچه می تواند منجر به یک فاجعه ویرانگر شود، بسیار ضروری است.

رژیم صهیونیستی درحال زمینه‌چینی برای یورش به «رفح» است و در همین راستا، «هرتزی هالوی» رئیس ستاد ارتش این رژیم عصر یکشنبه اعلام کرد که طرح حمله زمینی به رفح را تایید کرده است.

رفح در حال حاضر میزبان بیش از نیمی از جمعیت غزه است که بر اثر جنگ آواره شده‌اند و همچنین مسیر اصلی کمک‌های بشردوستانه به حدود ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر است که نیاز مبرمی به این کمک‌ها دارند.

ارتش رژیم صهیونیستی با آغاز حملات به شمال نوار غزه مدعی شد جنوب این منطقه تحت‌ محاصره امن است و ساکنان شمال می‌توانند به این منطقه بروند، اما با ادامه جنگ حملات زمینی و هوایی را نیز به جنوب نوار غزه و به‌ویژه خان یونس انجام داد تا بار دیگر آواره‌های فلسطینی را آواره کند.

این آوارگان پس از حملات به خان یونس در حال حاضر به رفح منتقل شده‌اند و رژیم صهیونیستی درصدد کوچاندن اجباری آنها به خارج سرزمین‌های فلسطین است. در همین رابطه، اخیرا «فولکر تورک» کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل این تهدیدهای مقامات رژیم صهیونیستی را نگران‌کننده ارزیابی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • «روزی روزگاری در آمریکا» + فیلم
  • اینسایدر: برنامه پوتین جنگ همه‌جانبه با ناتو نیست، تضعیف درونی است
  • دفاع هوایی پاشنه آشیل اتحادیه اروپا
  • حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به مناطق مختلف روسیه/اوکراین ۳۰۰ هزار پهپاد می‌خرد
  • آغاز دیدار جمعی از معلمان با رهبر معظم انقلاب
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد/ پول نمی‌دهیم
  • اعتراف تل‌آویو به شکست پاتریوت آمریکا در برابر موشک ایرانی
  • آغاز دیدار جمعی از معلمان با رهبر انقلاب
  • گوترش: عملیات در رفح یک تراژدی ویرانگر خواهد بود/ درباره گورهای جمعی تحقیق شود
  • نگرانی پنتاگون از «تقویت» روابط روسیه و کره‌شمالی