Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌ گزارش ‌ایسنکانیوز و ‌به نقل از ایندین اکسپرس، تیم‌ ‌ملی فوتبال نوجوانان ایران عصر دیروز (جمعه) موفق شد با برتری ۳ بر صفر بر کاستاریکا، قاطعانه به عنوان تیم نخست گروه به مرحله حذفی جام جهانی نوجوانان راه یابد. بعد بازی‌های امروز (شنبه) ملی‌پوشان حریف خودشان برای مرحله بعد را خواهند شناخت.

عملکرد خوب تیم‌ ‌ملی فوتبال نوجوانان ایران در رسانه‌های جهان بازتاب داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایران نه تنها به عنوان تیم نخست توانست به مرحله بعد برود بلکه با زدن ۱۰ گل و دریافت تنها یک گل، قدرت خود را به رخ کشید.

ایندین اکسپرس درباره موفقیت تیم‌ ‌ملی فوتبال نوجوانان نوشت: به طور کلی فوتبال در ایران از اواسط دهه هفتاد تا اوایل دهه نود به خاطر ناآرامی‌های سیاسی در شرایط بدی قرار داشت. آنها حتی در سال ۲۰۰۶ تعلیق از سوی فیفا را تجربه کردند ولی فوتبال ایران در چند سال اخیر خودش را به عنوان قدرت نخست آسیا نشان داده و با هدایت کارلوس کی‌روش پرتغالی به دو صعود پی در پی در جام جهانی رسیده است.

عباس چمنیان، سرمربی تیم‌ ‌ملی فوتبال نوجوانان می‌گوید که نتایج خوب ایران به خاطر پیشرفت ساختار فوتبال در این کشور است. آنها در حال‌ حاضر برنامه استعدادیابی گسترده‌ای را در اختیار دارند که از تمامی مناطق جغرافیایی ایران استعدادهای برتر فوتبالی را شناسایی می‌کند. همچنین کمیته‌ جوانان در فوتبال ایران ایجاد شده است که در آن کارلوس کی‌روش و دستیارش مارکار آقاجانیان و عباس چمنیان در آن عضویت دارند.

سرمربی تیم‌ ‌ملی فوتبال نوجوانان توصیه‌ای هم به سران فوتبال هند داشت و گفت‌: هند اگر می‌خواهد پیشرفت کند باید پله به پله کارش را جلو ببرد. مانند آن چه ما در چند سال اخیر انجام داده‌ایم. هند هم استعدادهای خوبی دارد که می‌تواند آنها را شناسایی کند تا در آینده حرفی برای گفتن داشته باشد.

سرمربی تیم‌ ‌ملی فوتبال نوجوانان در پایان، گفت‌: من با مهدی تاج، رییس فدراسیون فوتبال ایران که در حال‌ حاضر در هند حضور دارد صحبت کرده‌ام و به او گفتم که این تیم را برای جام جهانی جوانان حفظ کند و در کنار هم نگه دارد. خیلی مهم است که این بچه‌ها در کنار هم بمانند و پیشرفت کنند تا ما در آینده سرمایه عظیمی داشته باشیم.

602

فدراسیون ورزش ایران

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۳۵۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیوچرلاینر ؛ سیرک علمی جنرال موتورز (+تصاویر)

عصر ایران - زمانی که نمایشگاه جهانی بهترین راه برای مشاهده آینده و یادگیری درباره پیشرفت های فنی و علمی از سراسر جهان بود، جنرال موتورز این ایده را گسترش داد و نمایش خود را راهی جاده کرد. "رژه پیشرفت"  (the Parade of Progress) جنرال موتورز شامل اتوبوس های بزرگی – ابتدا 8 دستگاه و بعدا 12 دستگاه - بود که از سال 1936 تا 1956 در سه تور طولانی در آمریکا حضور داشتند و تاثیری ماندگار بر کسانی که آنها را دیدند بر جای گذاشتند.

در فوریه 1936، رژه پیشرفت به بیش از یک میلیون نفر در لیکلند، فلوریدا معرفی شد. طی این رویداد تاریخی، هشت اتوبوس استریم لاینر سفارشی ساخته شده بخشی از کمپین تبلیغاتی جنرال موتورز شدند که تا دهه 1950 ادامه یافت. رژه پیشرفت در سراسر آمریکا به موفقیت بزرگی تبدیل شد.

ایده رژه پیشرفت در نمایشگاه جهانی شیکاگو 1933 شکل گرفت، زمانی که چارلز اف. کترینگ، پژوهشگر افسانه ای جنرال موتورز، در این رویداد شرکت کرد. وی به دنبال این بود که چگونه می توان چنین ایده ای را بسته بندی کرد و برای مردم برد. ایده کترینگ در سال 1936 به واقعیت تبدیل شد، زمانی که جنرال موتورز یک سیرک علمی سیار را راه اندازی کرد که نشان می داد چگونه پژوهش های صنعتی شیوه زندگی آمریکایی را از طریق محصولات و فرآیندهای بهتر بهبود می بخشد.

در مجموع، 12 اتوبوس فیوچرلاینر برای رژه پیشرفت از سال 1936 تا 1941 و دوباره از سال 1953 تا 1956 استفاده شد. به گفته برخی مورخان خودرو، اتوبوس های فیوچرلاینر جنرال موتورز یک سبک الهام گرفته شده از آرت دکو را ارائه می کردند که برای عموم منحصر به فرد بود.

اتوبوس های فیوچرلاینر دارای درهای جانبی بزرگی در هر دو طرف بدنه خود بودند که برای نمایش جدیدترین فناوری های جنرال موتورز از موتورهای جت تا موارد دیگر باز می شدند.

پس از جنگ جهانی دوم، رژه پیشرفت جنرال موتورز در سال 1953 از سر گرفته شد و اتوبوس های فیوچرلاینر در سراسر آمریکا مورد استفاده قرار گرفتند. با این وجود، ظهور تلویزیون به این معنی بود که مردم می توانستند برنامه ها و پیشرفت های علمی در اتاق های نشیمن خود ببینند، از این رو، رژه پیشرفت در سال 1965 به پایان راه خود رسید.

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: مرور تمام اختراعات جنرال موتورز، از ایربگ و توربوشارژر تا گیربکس اتوماتیک (+عکس)

دیگر خبرها

  • دختر مازندرانی ستاره روز نخست مسابقات وزنه‌برداری کشور
  • سرمربی تیم هندبال جوانان: برای کسب سهمیه جهانی می‌جنگیم
  • توسعه و پیشرفت بی سابقه بولینگ و بیلیارد لرستان
  • فیوچرلاینر ؛ سیرک علمی جنرال موتورز (+تصاویر)
  • دختران ورزشکار ایرانی یک الگو در کشورهای مسلمان هستند
  • احداث دو سالن ورزشی در شهرک شهید یاغچیان تبریز
  • پیشرفت ۹۰ درصدی مرحله اول ورزشگاه تختی
  • برگزاری مسابقات پرس سینه قهرمانی استان در سقز
  • کلارآباد میزبان مسابقات قهرمانی ووشو در رده نوجوانان و جوانان
  • سجادیه بر سکوی نخست جوانان ایستاد