Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-24@13:18:20 GMT

اعلام آمادگی ۷ کشور برای سرمایه‌گذاری در ICT ایران

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۰۴۱۱۲۵

اعلام آمادگی ۷ کشور برای سرمایه‌گذاری در ICT ایران

نشست مشترک فعالان حوزه ICT ایران و جهان در حاشیه نمایشگاه جیتکس در حالی برگزار شد که توانمندیهای فعالان صنعت ICT ایران و خصوصا استارتاپهای ایرانی حاضر در این نمایشگاه، تحسین نمایندگان جهانی این صنعت را برانگیخت.

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات و ارتباطات باشگاه خبرنگاران پویا؛ امروز آخرین روز از برگزاری نمایشگاه جیتکس 2017، نشست مشترک فعالان حوزه ICT ایران با حضورنمایندگان مجلس، مسئولان دولتی و رؤسای تشکل‎های ICT اتاق بازرگانی و مدیران شرکت‌های ICT جهان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بهزاد سلطانی؛ رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی، سید مرتضی موسویان؛ رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‎های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، روح‌الله استیری؛ مدیرکل دفتر توسعه کسب‌وکار بین‌الملل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، رمضانعلی سبحانی‌فر؛عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی و محمدرضا طلائی؛ رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات و اقتصاد رسانه اتاق بازرگانی ایران با ایراد سخنرانی و اعلام آمادگی بخش خصوصی برای همکاری با شرکت‌های خارجی و برنامه‌های حمایتی دولت در برقراری و گسترش ارتباطات بین‌المللی حوزه ICT، با بزرگان صنعت ICT جهان به بحث و گفتگو نشستند.

در این نشست تعداد زیادی از مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌های ایرانی و همچنین مدیران شرکت‌های ICT از کشورهایی چون ژاپن، ایرلند، چین، سنگاپور، هند، لبنان و برزیل حضور داشتند و در گفت‌وگو با فعالان ICT ایران عنوان کردند که آمادگی سرمایه‌گذاری در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران را دارند.

در ابتدای نشست صمیمانه بزرگان ICT ایران و جهان، محمدرضا طلائی؛ رئیس فدراسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق بازرگانی ایران اطلاعاتی در مورد تشکیل پاویون ایران در جیتکس 2017 ارائه کرد و گفت: کشور ایران طی سه سال گذشته حضور پررنگی در این نمایشگاه به عنوان یکی از مهم‌ترین نمایشگاه‌های منطقه در حوزه ICT داشته است و امسال نیز 12 شرکت در پاویون ایران در سالن شیخ راشد حضور داشتند و به معرفی دستاوردهای خود پرداختند.

وی افزود: همچنین 29 استارتاپ ایرانی در بخش startup movement جیتکس حضور داشتند که حضور 12استارتاپ با حمایت اتاق بازرگانی تهران، 6 استارتاپ با حمایت اتاق بازرگانی اصفهان و 10 استارتاپ با حمایت سازمان نظام صنفی رایانه‌ای صورت گرفت.

طلائی تصریح کرد: با توجه به نیروی متخصص و جوانی که سالانه از دانشگاه‌ها فارغ‌‎التحصیل می‌شوند و پتانسیل موجود در شرکت‌های ایرانی فعال در حوزه ICT و شرکت‌های دانش‎بنیان در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، ایران کشور مهم منطقه خلیج فارس برای سرمایه‌گذاری و مشارکت با غول‌های ICT جهان و حضور پر رنگ‌تر در بازار منطقه خواهد بود.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان نرم‌افزار ایران، جیتکس را به عنوان پل ارتباطی با دنیای فناوری اطلاعات جهان برای معرفی پتانسیل‌های تولیدی و صادراتی ایران و آشنایی با آخرین دستاوردهای فناوری کشور معرفی کرد.

وی با تأکید بر اینکه در حال حاضر شرایط خوبی برای حضور شرکت‎های خارجی که تمایل دارند در ایران سرمایه‎گذاری کنند به وجود آمده است، گفت: برنامه‌ها و تسهیلاتی که دولت ایران برای همکاری شرکت‌های خارجی با شرکت‌های ایرانی فراهم ساخته، فضای مناسبی برای تأمین نیازهای داخلی و توسعه صنعت فاوا در ایران بوجود آورده است.

طلائی افزود: با توجه به اینکه شرکت‌های فعال در ایران آماده حضور در بازارهای بین‌المللی شده‎اند، جیتکس فرصتی فراهم کرده تا بین شرکت‌های ایرانی و خارجی ارتباطی برای حضور پر‎رنگ‌تر در منطقه ایجاد شود.

وی اضافه کرد: نمونه‌هایی در این خصوص داشتیم که شرکت‎های فرانسوی در ایران شرکت ICT به ثبت رسانده‎اند و با استخدام نیروی انسانی متخصص ایرانی محصولاتی را برای بازار فرانسه تولید کرده‌اند.

رییس فدراسیون فاوا ایران در ادامه سخنان خود گفت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تسهیلات زیادی به شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه می‌دهد و از طرفی شرکت‎های خارجی که به عنوان شرکت دانش‎بنیان در ایران ثبت می‎شوند نیز می‎توانند از این تسهیلات برخوردار شوند.

وی افزود: با مقایسه حقوق و دستمزد یک نیروی انسانی متخصص در ایران و اروپا می‌توان به مزیت نسبی تولید نرم‌افزار و محتوا در ایران پی برد و یکی از ابزارهای مهم برای معرفی این زمینه‌های مثبت نمایشگاه‌های معتبر بین‌المللی مانند جیتکس و سبیت است.

درخشش استارتاپهای ایرانی در رویداد جیتکس

طلائی درباره حضور استارتاپ‌های ایرانی در نمایشگاه جیتکس گفت: مجموعا 465 استارتاپ از 40 کشور درسالن Startup Movement جیتکس حضور داشتند که از این تعداد 29 استارتاپ ایرانی بودند.

وی با بیان اینکه استارتاپ‎های ایرانی در این دوره از نمایشگاه خوش درخشیدند، گفت: با انتخاب هیئت داوران 54 استارتاپ به مرحله نهایی راه یافتند تا به معرفی توانمندی‌های خود بپردازند که با انتخاب 4 استارتاپ از ایران بیشترین تعداد به کشورمان تعلق گرفت که برای اولین گام برای حضور در مجامع بین‌المللی بسیار مثبت است.

طلائی افزود: 4 استارتاپ ایرانی نیز موفق شدند دستاوردها و توانمندی‌های خود را به سرمایه‌گذاران دنیا معرفی کنند اما در نهایت نتوانستند جایزه 180هزار دلاری را از آن خود کنند.

به گفته وی، استارتاپ موزرا و کامنت ماینر معرفی شده از طرف سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور،استارتاپ خبریو از طرف اتاق بازرگانی تهران و استارتاپ اترس از طرف اتاق بازرگانی اصفهان توانستند توجه هیئت داوران را به خود جلب کنند.

حمایت دولت ایران از سرمایه‌گذاران خارجی

در ادامه این نشست، روح‌الله استیری؛ مدیر کل دفتر توسعه کسب‌وکار بین‌الملل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و رمضانعلی سبحانی‌فر عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی به ایراد سخنرانی پرداختند و توضیحاتی درباره گام‎های دولت ایران برای حمایت از شرکت‎های دانش‎بنیان و جذب سرمایه‌گذاران خارجی ارائه کردند.

رمضانعلی سبحانی‌فر در توضیحات خود با تأکید بر اینکه مجلس شورای اسلامی ایران توجه و حمایت ویژه از دانش‎بنیان‌ها را تکلیف تمام نهادها کرده است، گفت: قوانین و مقررات زیادی از لحاظ حقوقی و مالی برای حمایت از شرکت‎های دانش‎بنیان مصوب شده است.

وی افزود: از نظر حقوقی تمام تلاشمان را کرده‎ایم تا امور اداری برای شرکت‎های دانش‌بنیان تسهیل شود و از نظر مالی نیز به شرکت‌های دانش بنیان وام‎های بلاعوض و معافیت مالیاتی تعلق می‌گیرد که شرکت‌های خارجی برای سرمایه‌‍گذاری در ایران نیز می‎توانند از این تسهیلات استفاده کنند.
شرکت‌های خارجی می‌توانند بدون همکاری با شرکت‌های ایرانی به صورت مستقل در ایران سرمایه‌گذاری کنند

سبحانی‌فر اضافه کرد: نیازی نیست شرکت‌های خارجی حتماً با شرکت‌های ایرانی همکاری داشته باشند تا از تسهیلات برخوردار شوند، بلکه می‌توانند به صورت مستقل در ایران سرمایه‌گذاری کنند.

در این نشست مدیران شرکت‌های ICT از کشورهایی چون ژاپن، کویت، چین، سنگاپور، هند، لبنان و برزیل حضور داشتند و اعلام کردند که آمادگی سرمایه‌گذاری در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران را دارند.

انتهای پیام/

R1012190/P1012122/S7,86/CT47

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۴۱۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمهوری اسلامی آمادگی دارد در پیشرفت سریلانکا شریک شود

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله «سید ابراهیم رییسی» رییس‌جمهور کشورمان در مراسم افتتاح پروژه چندمنظوره سد و نیروگاه «اومااویا» را که شاهکار مهندسان ایرانی در دل سریلانکاست، اظهار کرد: اجابت دعوت رییس جمهور محترم سریلانکا و حضور در این کشور برای بهره برداری از نماد دوستی دو کشور برای من افتخار آمیز است.

وی افزود: آنچه از طرح بزرگ و چند منظوره سریلانکا مهم‌تر است تحقق اراده دو کشور و دو ملت است، که می‌خواهند رفاه و آسایش و بهتر زیستن را برای خود رقم بزنند.

رییس‌جمهور با بیان اینکه تأمین مالی پروژه از سوی کشور سریلانکا و نیروی فنی و مهندسی از سوی جمهوری اسلامی ایران صورت گرفت، اظهار کرد: پیگیری این پروژه از سوی کشور دوست سریلانکا بود و انتقال علم و دانش ایرانی به سرزمین سریلانکا صورت گرفت.

وی ادامه داد: سد و طرح بزرگ اومااویا گرچه امروز به عنوان ابر پروژه بهره‌برداری می‌شود ولی آنچه مهم‌تر است همبستگی همدلی و همراهی دو کشور و ملت در آسیاست.

رییس‌جمهور تصریح کرد: جمهوری اسلامی با توانمندی فنی و مهندسی که از آن برخوردار است در بیش از ۲۰ کشور جهان طرح‌ها و پروژه‌های بزرگ برق و آبی را اجرایی می‌کند.

آیت الله رئیسی ادامه داد: مغرب زمین می‌خواست القا کند که فقط دانش و تکنولوژی در اختیار آنهاست اما دستان توانای متخصصین و دانشمندان ایرانی امروز نه فقط در ایران بلکه در سراسر قاره آسیا و در کشورهای منطقه کارهای بزرگی را رقم زده و در حال رقم زدن است.

وی با بیان اینکه ما با کشورهای آسیایی و همسایه مستقل بنای توسعه مناسبات را داریم، اظهار کرد: ارتباط ایران و سریلانکا از جمله ارتباط با کشور آسیا و کشور همسو و مستقلی است که می‌تواند آینده درخشانی را برای دو کشور و دو ملت رقم بزند.

آیت الله رئیسی تصریح کرد: دشمن نمی‌خواست ما پیشرفت کنیم اما ملت ما اراده کرد که پیشرفت کنیم؛ خواست و اراده ملت بزرگ ایران تحقق پیدا کرد و دشمن ناکام ماند.

وی خطاب به رییس‌جمهور سریلانکا گفت: جمهوری اسلامی آمادگی دارد در پیشرفت کشور سریلانکا شریک شود و همه تجربیات خویش که نتیجه ۴۵ سال مجاهدت مردان و زنان ایرانی است را با شما به اشتراک بگذارد. ما آمادگی داریم در پروژه‌های بزرگ سریلانکا با صدور خدمات فنی و مهندسی ایران در پیشرفت کشور سریلانکا شرکت کنیم.

آیت الله رئیسی تصریح کرد: با کشورهای آسیایی و کشورهای همسایه و کشورهای مستقل بنای توسعه مناسبات داریم و ارتباط ایران و سریلانکا از جمله ارتباط با کشورهای آسیایی همسو و مستقلی است که می‌تواند آینده درخشانی را برای دو کشور و دو ملت رقم بزند.

وی ادامه داد: من به صاحبان ادیان مختلف که در جلسه حضور دارند، مسلمانان، هندوها و همه صاحبان ادیان و جوانان سریلانکایی می‌گویم شما می‌توانید با اتکای به خداوند و با اعتماد به نفس و داشته‌هایی که خداوند مرحمت کرده راه پیشرفت را طی کنید.

رییس‌جمهورتصریح کرد: آنچه نظام سلطه به ملت‌ها القا می‌کنند این است که شما بدون حضور، دانش و مشارکت ما نمی‌توانید، این حرف القای استعماری - استکباری است و نظام سلطه از نظر ما مردود است. بدون تردید رفاه حال مردم سریلانکا رفاه حال مردم ما است زنده باد ایران، زنده باد سریلانکا.

کد خبر 6087531 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • حضور هیأت بلندپایه کوالالامپور در کابل
  • خرما و آبزیان بوشهر در نمایشگاه اکسپو در تهران عرضه می‌شود
  • حضور تولید کنندگان بوشهری در نمایشگاه ایران اکسپو
  • جمهوری اسلامی آمادگی دارد در پیشرفت سریلانکا شریک شود
  • ظرفیت‌های اقتصادی استان بوشهر معرفی می‌شود
  • فرهنگ مشترک؛ سرمایه دو ملت
  • شاید موشک‌های آینده بدون سوخت کار کنند!
  • لزوم بسترسازی برای حضور حداکثری نوجوانان در دوره‌های امدادگری
  • آمادگی وزارت علوم برای همکاری با بریکس در حوزه آموزش‌های مهارتی
  • ۳۹ شرکت دانش بنیان برای حضور در نمایشگاه دستاورد‌های وقف اعلام آمادگی کردند