Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ طی روزهای اخیر که اظهارات ضد ایرانی ترامپ و تلاش هایش برای لغو قراردادهای بین المللی ایران سبب افزایش تنفر بین المللی از رئیس جمهور جمهوری‌خواه این کشور شده، بوئینگ به عنوان یکی از مهم ترین شرکت های آمریکایی و نماد توسعه یافتگی این کشور، بزرگترین متضرر تصمیمات و مواضع نامعقول ترامپ است که حدود ۸ میلیارد دلار زیان می بیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت هواپیما سازی بوئینگ از یک سو به بازار بکر ایران در حوزه صنعت هوانوردی نیاز دارد و از سوی دیگر به دلیل نفوذ بالای دولت آمریکا در این شرکت، امکان تخطی از دستورالعمل ها و تصمیمات مقامات آمریکایی را ندارد.البته بوئینگ بنا به گفته تلویزیون سی ان بی سی، اعلام کرده قراردادش برای فروش ۵۰ هواپیمای ۷۳۷ (باریک پیکر) و ۳۰ هواپیمای ۷۷۷ (پهن پیکر) خود به ایران ایر از تصمیمات سیاسی دولت آمریکا در امان خواهد بود.

پس از اجرای برجام، مقامات وزارت راه و شهرسازی، وزارت امور خارجه، بانک مرکزی و هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در گفت وگوهایی با مقامات کشورهای فرانسه و آمریکا به عنوان دو کشور مقر اصلی ایرباس و بوئینگ توانستند قرارداد خرید ۱۸۰ فروند هواپیما از این دو کشور را به امضا برسانند که سهم ایرباس ۱۰۰ فروند و بوئینگ ۸۰ فروند بود؛ این دو غول هواپیماساز جهان که بزرگترین رقبای یکدیگر به حساب می آیند، بر اساس قراردادهای دو جانبه با ایران ایر، مقرر شد ظرف ۱۰ سال آینده اقدام به تولید و تحویل هواپیمای مسافری به ایرلاین حامل پرچم کشورمان کنند. ایرباس تا به حال سه فروند را تحویل داده و بوئینگ نیز قرار است از اوایل سال ۲۰۱۸ اقدام به تحویل هواپیماها خواهد کرد

بر اساس اعلام شرکت بوئینگ در آخرین روزهای سال ۲۰۱۶، قرارداد این شرکت با ایران برای ۱۰۰ هزار آمریکایی شغل مستقیم ایجاد می کند؛ بنابراین لغو یکجانبه قرارداد این شرکت با ایران می تواند این تعداد فرصت های شغلی را از شهروندان آمریکایی سلب کند.

قرارداد محرمانه افشا می شود؟ بوئینگ مجبور به پرداخت خسارت خواهد شد؟

همچنین بنا به گفته یکی از مقامات سابق ایران ایر در قراردادی که بوئینگ با هما دارد، بوئینگ می بایست در صورت انصراف از اجرای قرارداد به ایران خسارت بدهد که این موضوع نیز یکی دیگر از خساراتی است که ترامپ به مالیات دهندگان آمریکایی وارد خواهد کرد. به خصوص که این قرارداد مورد تأیید دفتر کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا (اوفک) بوده و این شرکت آمریکایی امکان فرار از پرداخت خسارات را نخواهد داشت. هرچند که متن قرارداد ایران ایر و بوئینگ محرمانه بوده و معلوم نیست آیا پرداخت خسارت به هما قطعی است یا خیر؛ حتی در دستور ترامپ به کنگره برای بررسی برجام، اعلام شده که متن قرارداد محرمانه بوئینگ و هواپیمایی جمهوری اسلامی علنی شود.

مکرون: به قراردادهای تجاری پایبندیم

در همین ارتباط، مقامات سیاسی اروپا از جمله ایمانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه در گفت وگوی تلفنی با رئیس جمهور کشورمان بر پایبندی خود به برجام و قراردادهای تجاری این کشور با ایران را اعلام کرده است. بنابراین ایرباس نیز به عنوان یکی از شرکت های فرانسوی طرف قرارداد با هواپیمایی جمهوری اسلامی به روند ساخت و تحویل هواپیماهای سفارشی ایران ادامه خواهد داد که این موضوع شکستی دیگر برای بوئینگ خواهد بود.

گفتنی است ۱۰ درصد از سهام ایرباس متعلق به آمریکا بوده و بر اساس قوانین داخلی آمریکا، ایرباس نیز برای فروش هواپیما به ایران مجبور به اخذ مجوز از اوفک (دفتر کنترل دارایی های خارجی آمریکا) خواهد بود.

لغو قرارداد بوئینگ، صنعت هوانوردی ایران را فلج نمی کند

داوود ربیعی، کارشناس صنعت هوانوردی درباره آثار اظهارات ضد ایرانی ترامپ بر صنعت هوانوردی ایران و قراردادهای فروش هواپیما به ایرلاین دولتی کشورمان اظهار داشت: کمپانی های بزرگ دنیا (مگاکمپانی) اگرچه تحت تاثیر تصمیمات و مواضع سیاسی دولتها هستند، اما همین شرایط سیاسی را نیز موضوعات اقتصادی رقم خواهد زد به گونه ای که مبنا و اساس بیشتر جنگ های خاورمیانه بر اساس شرایط اقتصادی کشورها رقم خورده است. از آنجایی که رئیس جمهور آمریکا فردی تاجرپیشه است، به این موضوع اهمیت می دهد و می داند که لغو یکجانبه قراردادهای بوئینگ با ایران ایر، بیشترین ضرر را به اقتصاد داخلی آمریکا وارد خواهد کرد.

او ادامه داد: شرکت های هواپیماساز دنیا می دانند که بازار هوانوردی ایران بکر بوده و این شرکت ها از امضای قرارداد ساخت و فروش هواپیما به ایران استقبال خواهند کرد. بنابراین در صورتی که بوئینگ بخواهد قراردادهای خود با ایران را لغو کند، شرکت های متعدد دیگری همچون امبرائر، بمباردیر، سوخو و ... هستند که بخواهند به ایران هواپیما بفروشند. همچنین در دوران تحریم آموختیم که روش های دیگری برای تأمین ناوگان هوانوردی تجاری کشور را بیازماییم که نشان می دهد لغو قرارداد خرید هواپیما از بوئینگ، هوانوردی ایران را فلج نمی کند.

کارشناس صنعت هوانوردی افزود: البته آنچه در این میان اهمیت دارد، تعیین استراتژی درست برای این صنعت است اگر استراتژی ایران ایر، توسعه و بازاریابی برای پروازهای محلی و لوکال است، خرید هواپیماهایی چون ای تی آر، بمباردیر و امبرائر می تواند این نیاز را پوشش دهد در این صورت خرید بوئینگ ۷۷۷ نه تنها فایده ای ندارد بلکه به پرواز درآوردن این نوع هواپیماها در فضای داخلی ایران غیر اقتصادی بوده و سبب ضرردهی ایرلاین خواهد شد.

او تصریح کرد: ما دو راه پیش رو داریم: یا اینکه بوئینگ زیر بار فشارهای سیاسی دولت آمریکا مجبور به لغو قرارداد با ایران ایر می شود که مسلما مدیران ایران ایر و وزارت راه و شهرسازی بلافاصله با تغییر استراتژی هوانوردی خود، روش های دیگری را جایگزین نوسازی ناوگان خواهند کرد یا اینکه بوئینگ به قرارداد ساخت و تحویل هواپیماها به ایران ادامه می دهد که در این صورت ما به اهداف خود دست یافته ایم. درنتیجه ایران متضرر نخواهد بود و آنکه ضرر می کند، بوئینگ است.

این کارشناس هوانوردی با بیان اینکه باید بازاریابی مناسبی برای صنعت هوانوردی ملی انجام دهیم گفت: بیشتر پروازهای خارجی ایران به کشورهای منطقه انجام می شود که با ورود ایرباس های سفارش داده شده، امکان بازگرداندن بازار پروازهای منطقه ای به ایرلاین های ایرانی وجود دارد؛ همچنین برای پروازهای سنگین نیز با توجه به اینکه حجم و تعداد این نوع پروازها چندان زیاد نیست، در حال حاضر ناوگان مناسب را دارا هستیم.

هواپیمای کم خرج بخریم

ربیعی در خصوص خرید هواپیمای دست دوم به جای خرید هواپیمای نو هم گفت: از نظر فنی و علم هوانوردی، تنها دو نوع هواپیما داریم یا عملیاتی و قابل پرواز از نظر ایمنی و تأیید چِک لیست قطعات است یا عملیاتی نیست. بنابراین آنچه در اذهان مردم جا دارد که هواپیمای فرسوده ایمن نیست، اشتباه است؛ تنها ایراد هواپیمای فرسوده این است که هزینه نگهداری هواپیما برای ایرلاین و به تبع آن، اقتصاد کلان کشور را بالا می برد.

او افزود: هواپیمای ۵ یا ۱۰ سال ساخت با هواپیمای نو هیچ تفاوتی در ارائه سرویس و ایمنی ندارد بلکه آنچه مهم است، تعداد سایکل های پروازی است به معنای دیگر ممکن است هواپیمایی ۵ سال از عمر آن گذشته باشد اما نسبت به هواپیمای ۱۰ سال ساخت تعداد سایکل های پروازی بیشتری داشته باشد. از همین رو باید در هنگام خرید هواپیماهای دست دوم به این موضوعات دقت کرد که از نظر تعمیرات و نگهداری هزینه زیادی برای ایرلاین نداشته باشد.

منبع: مهر

403

بوئینگ قرارداد ایران ایر در امان بیکاری لغو بازار بکر ایران تخطی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۴۴۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخبار قیمت بلیط هواپیمای تهران استانبول 1403

استانبول یکی از بزرگترین مراکز گردشگری در جهان محسوب می‌شود و به دلیل اینکه نقطه تلاقی بین دو قاره بزرگ آسیا و اروپا است، جاذبه‌های بسیار زیادی از دو قاره را در این شهر می‌توان تماشا کرد. سالانه افراد زیادی در کشور ما، اقدام به خرید بلیط تهران استانبول می‌کنند؛ به همین خاطر اطلاع از قیمت بلیط هواپیمای تهران استانبول 1403 از اهمیت بالایی برخوردار است که در این بخش قصد داریم در این رابطه اطلاعاتی را با شما در میان بگذاریم.

آیا قیمت بلیط هواپیمای تهران استانبول در سال 1403 تغییری داشته است؟

اگر قصد سفر به کشور ترکیه و شهر استانبول را داشته باشید، قطعا یکی از سوالاتی که ذهن شما را درگیر می‌کند، قیمت بلیط هواپیمای تهران استانبول است. نکته مهمی که در این رابطه باید بدانید، این است که هیچ سازمانی بر قیمت بلیط سفر به استانبول، نظارت ندارد و بلیط سفر به این شهر، از هیچ قانونی پیروی نمی‌کند.

در اصل می‌توان گفت بلیط سفر به این شهر، از طرف سازمان هواپیمایی کشوری آزاد اعلام شده است. با این وجود، تعرفه دریافت بلیط تهران استانبول در سال 1403 به نسبت سال قبل،  تغییر زیادی نداشته و تقریبا، با همان نرخی که در سال گذشته داشته، با درصد بسیار کمی تغییرات، به فروش می‌رسد.

چه عواملی بر قیمت بلیط هواپیما استانبول تأثیر می‌گذارد؟

با وجود اینکه تعرفه فروش و قیمت بلیط هواپیمای تهران استانبول  به نسبت سال گذشته، تغییر زیادی نکرده، اما عوامل زیادی وجود دارد که بر قیمت آن تاثیر می‌گذارد. در اینجا به چند مورد اشاره خواهیم کرد؛ از جمله:

خرید بلیط در ایام خاص نوع پرواز کلاس پروازی هواپیما آژانس و شرکت هواپیمایی صادرکننده بلیط

 

 

خرید بلیط هواپیما در ایام خاص

یکی از مهم‌ترین عواملی که بر قیمت بلیط هواپیمای تهران استانبول تاثیر دارد، زمان پرواز است. لازم است بدانید در ایام تعطیلات و مناسبت‌های خاص و به‌طور کلی زمان پیک سفر، ممکن است قیمت بلیط سفر به این شهر افزایش داشته باشد.

نوع پرواز

نوع پرواز نیز می‌تواند بر قیمت بلیط تاثیر داشته باشد. در مواردی که بلیط چارتری یا لحظه آخری دریافت می‌کنید، ممکن است از لحاظ قیمت با بلیط سیستمی متفاوت باشد.

 کلاس پروازی هواپیما

کلاس پروازی نیز بر قیمت بلیط تاثیرگذار است. بلیط هواپیمای تهران استانبول از لحاظ کلاس پروازی سه نمونه است:

فرست کلاس: این نوع بلیط قیمت بالاتری دارد. برای مسافرانی که بلیط فرست کلاس دریافت کرده‌اند، امکاناتی درنظر گرفته می‌شود که می‌‌توانند در طول مسیر از آن، استفاده کنند. معمولا افراد سیاستمدار، مشهور و سرشناس بلیط فرست کلاس می‌خرند. بیزینس‌کلاس: این نوع بلیط قیمت ارزان‌تری نسبت به فرست‌کلاس داشته و در رده متوسط قرار دارد. برای مسافرانی که این بلیط را دریافت می‌کنند نیز به نسبت مبلغی که می‌پردازند، امکاناتی درنظر گرفته می‌شود. بلیط اقتصادی و اکونومی: بلیط اکونومی، معمولی‌ترین بلیط هواپیمایی است که ارزان‌ترین قیمت را دارد. صندلی‌های این نوع پرواز معمولی هستند. خدماتی که برای مسافران این کلاس پروازی، درنظر گرفته می‌شود، به نسبت دیگر بلیط‌ها کیفیت پایین‌تری دارد. آژانس و شرکت هواپیمایی صادرکننده بلیط

آژانس‌های هواپیمایی زیادی در سطح کشور هستند که در زمینه فروش بلیط، فعالیت دارند. میزان فعالیت این آژانس‌ها یکسان نیست، بعضی از آن‌ها به دلیل اینکه فعالیت بیشتری دارند، پروازهای بیشتری را پوشش می‌دهند و امکانات بیشتری را برای مسافر فراهم می‌کنند. به همین‌خاطر ممکن است قیمت بلیط آن‌ها به نسبت دیگر شرکت‌ها بیشتر باشد.

 

 

نکات مهم برای خرید بلیط هواپیما تهران استانبول با کیفیت و قیمت مناسب

اولین نکته‌ای که باید بدانید این است که برای اطلاع از قیمت بلیط هواپیمای تهران استانبول در سال 1403، ابتدا، کمی زمان صرف بررسی قیمت‌های مختلف کرده و نرخ شرکت‌های مختلف را با یکدیگر مقایسه کنید. به این ترتیب می‌توانید مناسب‌ترین و ارزان‌ترین بلیط را بخرید.

همچنین برای اینکه بتوانید بهترین قیمت بلیط هواپیما تهران استانبول را پیدا کنید، بهتر است فعالیت شرکت‌های مختلف را در دنیای مجازی، به‌صورت روزانه زیرنظر بگیرید. با این روش می‌توانید بهترین قیمت بلیط هواپیمای تهران استانبول را از این شرکت‌ها پیدا کرده و در صورت تخفیف از طرف شرکتی، بلیط این مسیر را با قیمت ارزان‌تر تهیه کنید.

سخن آخر

قیمت بلیط هواپیمای تهران استانبول 1403 به عوامل زیادی مثل، کلاس پرواز، ایام خاص، نوع بلیط، ساعت پرواز، شرکت هواپیمایی و مواردی از این قبیل بستگی دارد. مسافران و گردشگران، برای خرید بلیط با قیمت مناسبتر باید همه این موارد را درنظر بگیرند تا بتوانند شروع و پایان خوب و مقرون به صرفه‌ای برای سفر خود رقم بزنند.

یادتان باشد برای خرید بلیط ارزان در دام افراد سودجو نیفتید؛ چراکه گاها افراد بدون هیچ تحقیق و اطلاعی صرفا به‌خاطر ارزان بودن قیمت، بلیط می‌‌خرند اما بعد از آن با مشکلاتی روبرو می‌شوند که علاوه بر صرف هزینه بیشتر، ناراحتی و معطلی‌های فراوانی نیز برای آن‌ها به بار می‌آید. پس اولین گام برای خرید هر نوع بلیطی اطمینان پیداکردن از آژانس یا سایتی است که آن نوع بلیط را عرضه می‌کند.

 

*** این مطلب در سرویس گزارش آگهی منتشر شده و تبلیغاتی می باشد؛ لذا جماران هیچ توصیه در رابطه با انجام فعالیت فوق ندارد.

دیگر خبرها

  • نایکی پیشنهاد بالاتر می‌دهد؛ غول آمریکایی نمی‌خواهد بازار پرسود بارسلونا را از دست بدهد
  • اخبار قیمت بلیط هواپیمای تهران استانبول 1403
  • مقایسه‌ بوئینگ و ایرباس در سوانح و حوادث هوایی آمریکا
  • (ویدئو) حمله ایران به اسرائیل و بزرگترین اختلال در صنعت هوانوردی
  • مقایسه‌ی بوئینگ و ایرباس در سوانح و حوادث هوایی آمریکا (+ اینفوگرافی)
  • (اینفوگرافیک) مقایسه‌ی بوئینگ و ایرباس در سوانح و حوادث هوایی آمریکا
  • ابطال پروازها تا ۶ صبح فردا ۲۷ فروردین تمدید شد
  • ◄ افشاگری مهندس ایرانی درباره بوئینگ/هواپیماهای 787 امنیت ندارد
  • دردسری جدید برای بویینگ آمریکا
  • دردسر جدید با پرونده جدید برای بویینگ آمریکا