Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ کارآگاه جعفر رحمتی، روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: در مجموع انجام معاملات از طریق تلفن با اشخاص ناشناس باید به عنوان یک سم تلقی شود و واریز وجه از طریق کارت به کارت کردن نباید تحت هیچ شرایطی با افراد ناشناسی صورت گیرد.
وی اظهار کرد: وقتی فردی از طریق تلفن به پای دستگاه خودپرداز دعوت می شود نباید عجولانه تصمیم بگیرد بلکه به بهانه اینکه الان فرصت معامله ندارد شماره تماس گیرنده را درخواست کند تا از این طریق حداقل نشانی از فردناشناس به دست آورده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رحمتی با بیان اینکه کلاهبرداری از طریق کارت به کارت، تبدیل به معضل شده است افزود: بطور معمول کلاهبرداران به صورت تصادفی با افراد تماس گرفته و با بیان اینکه به شما وجه نقد یا جایزه ای تعلق گرفته است فرد مورد نظر را ترغیب و تشویق به حضور در پای دستگاه خودپرداز کشانده و نقشه خود را در خصوص خالی کردن حساب طعمه خود عملی می کند.
وی با بیان اینکه افراد نباید فریب لهجه، تقلید صدا و پخش موزیک را بخورند، ادامه داد: گاهی اوقات کلاهبرداران، ضربه ای را به طور عمد به خودرو مورد نظر خود وارد می کنند و یادداشتی را برای پرداخت خسارت وارد آمده بر روی خودرو گذاشته و از صاحب آن درخواست شماره حساب می کند و این سرآغازی برای کلاهبرداری می شود.
رحمتی، با اشاره به اینکه، کلاهبرداران به خاطر ترس از شناسایی و دستگیری توسط پلیس، با کارت های شناسایی سرقتی نسبت به افتتاح حساب در نزد بانک های مختلف اقدام می کنند اظهار کرد: البته با تعاملی که میان پلیس آگاهی و مدیریت امور بانک ها است اگر مالباخته سریع تر نسبت به شکایت اقدام کند در این صورت با مساعدت مراجع قضایی حساب مسدود شده و فرصت خالی کردن حساب گرفته می شود.
6084/6085
خبرنگار: پرویز غفاری ** انتشاردهنده: رویا رفیعی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۴۴۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط دومین حراج سکه در سال ۱۴۰۳ اعلام شد + جزئیات

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، یازدهمین جلسه حراج سکه طلا در روز دوشنبه مورخ 17 اردیبهشت ماه 1403، برگزار خواهد شد. این حراج از طریق سامانه معاملات این مرکز به آدرس اینترنتی market.ice.ir برگزار می شود و دارایی موضوع یازدهمین حراج، تمام سکه، نیم سکه و ربع سکه بهار آزادی ضرب سال 1386 بانک مرکزی و بدون بسته بندی است.

حداکثر حجم سفارش و خرید برای هر متقاضی مجموعا 5 قطعه سکه است. به نحوی که می‌توان 5 قطعه ربع سکه یا 5 قطعه نیم سکه یا 5 قطعه تمام سکه، و یا ترکیبی از هر سه شامل تمام سکه، نیم سکه و ربع سکه باشد که جمع هر سه باهم نباید بیش از 5 قطعه باشد.

شروع جلسه حراج راس ساعت 12 است و بازه ثبت سفارش نیز از ساعت 12 الی 15 خواهد بود. بازه نظارت و تخصیص نیز از ساعت 15 تا 17همان روز است و ساعت 17 نیز نتایج حراج اعلام می شود.

شیوه برگزاری حراج نیز از طریق ثبت سفارش و تخصیص بر مبنای اولویت قیمت-زمان انجام می‌شود.

قابل توجه است که واریز وجه معاملات از طریق کارت‌های هدیه، بن کارت، کارت اعتباری مرابحه و کارت‌های بانکی فاقد شماره شبا ممنوع است و مسئولیت عدم استرداد وجه بر عهده شخص متقاضی است.

شایان ذکر است، فرآیند استرداد وجه کیف پول، برای واریز از حساب‌های بانک ملی ایران در همان روز درخواست انجام می‌پذیرد و برای سایر بانک‌ها ظرف مدت 48 ساعت انجام می‌شود.

متقاضیان جهت دریافت سکه، به جدول زمانی منتشر شده در تارنمای رسمی مرکز مبادله ایران توجه داشته باشند.

متقاضیان شرکت در حراج های سکه طلای سامانه معاملات مرکز مبادله ایران، می توانند طی 7 روز هفته و 24 ساعت شبانه روز ، از طریق سامانه معاملات این مرکز به آدرس اینترنتیmarket.ice.ir ، اقدام به ثبت نام و احراز هویت کنند.

تاکنون 10 حراج سکه طلا در مرکز مبادله ایران برگزار شده است که در مجموع 117 هزار و 742 قطعه انواع سکه طلا به متقاضیان حراج تخصیص داده شده است. سهم ربع سکه از این حجم تخصیص، 85 هزار و 58 قطعه، نیم سکه 17 هزار و 149 قطعه و تمام سکه 15 هزار و 535 قطعه بوده است.

223223

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902230

دیگر خبرها

  • شرایط دومین حراج سکه در سال ۱۴۰۳ اعلام شد + جزئیات
  • شهادت یک سرباز وظیفه مرزبان در کردستان
  • شهادت یک سرباز وطیفه مرزبان در کردستان
  • شهادت یک مرزبان در کردستان در پی تیراندازی افراد ناشناس
  • شهادت یک مرزبان در مرز هنگه‌ژال بانه
  • شهادت مرزبان فداکار در کردستان
  • شهادت یک مرزبان در کردستان
  • حمله مسلحانه به هنگ مرزی | یک مرزبان در کردستان به شهادت رسید
  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند
  • حساب نانو آلپاری [راهنمای موفقیت در “binary option”]