Web Analytics Made Easy - Statcounter

اراک- مدیرکل جدید صدا و سیمای استان مرکزی گفت: ترویج سبک زندگی اسلامی براساس آموزه های دینی از جمله برنامه ها و اولویت های اصلی در صدا و سیما است.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر هوشنگ آذر دشتی روز شنبه در مراسم تکریم از مدیر کل پیشین صدا وسیمای استان مرکزی و معرفی مدیر کل جدید در اراک اظهار داشت: باید بتوانیم با برنامه های مختلف سبک زندگی اسلامی براساس آموزه های دینی را از طریق رسانه ملی به مردم معرفی کنیم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از عوامل مصون ماندن در برابر تهاجم فرهنگی دشمن، همین ترویج سبک زندگی اسلامی است، که مقام معظم رهبری هم مفصل به این مهم اشاره داشتند.

مدیرکل صدا و سیمای استان مرکزی بیان داشت: معتقدیم که دین باید مانند خون در رگ رسانه دینی جاری باشد و فقط نباید برنامه های معارفی ما رنگ و بوی دینی داشته باشد بلکه در همه زمینه ها دین دارای دستوراتی است که اگر این دستورات در همه برنامه ها و امور جاری باشد آن موقع می توانیم بگویم که از رسانه پاک و دینی برخودار هستیم.

آذردشتی خاطر نشان کرد: خوشبختانه صداوسیمای جمهوری اسلامی داعیه دار رسانه پاک در سراسر جهان است البته باید بتوانیم با استفاده از تکنیک های جذاب برنامه سازی به شکل غیر مستقیم و تاثیر گذار مسایل دینی را مطرح کنیم .

براساس این گزارش مدیر کل صداوسیمای استان مرکزی دربخش دیگر سخنان خود بیان داشت: یکی دیگر از موضوعاتی که مدنظر است، افزایش سواد رسانه ای مخاطبان برای زندگی در عصر رسانه می باشد.

وی خاطر نشان کرد: امروز در عصر رسانه ها با سواد رسانه ای در ارتباط مستقیم هستیم آنهایی که سواد رسانه ای نداشته باشند در این عصر بی سواد محسوب می شوند.

مدیرکل صدا و سیمای استان مرکزی ادامه داد: یکی از رسالت های بزرگ صدا وسیما آموزش سواد رسانه ای است که اگر بتوانیم این آموزش رسانه ای را نهادینه کنیم و در جامعه جا بیاندازیم می توان گفت توانایی درک پیام های رسانه ای را در مخاطبان افزایش داده ایم و اغراض و اهداف و اغراض پشت پرده ها را می توان منتقل کرد.

آذردشتی تصریح کرد: با افزایش سواد رسانه ای می توان تهاجم و هجمه های فرهنگی دشمن را شناخت و آنان را بی اثر و خنثی کرد و آن موقع است که پیامی را به راحتی نمی پذیرند و منتشر نمی کنند و باید نهضت سواد رسانه ای در این استان ایجاد کنیم.

وی با اشاره به ظرفیت ها و مفاخر استان مرکزی گفت: باید ظرفیت ها ی استان را بشناسیم و در زمینه توسعه استان تلاش کنیم، چون یکی از وظایف مهم صدا و سیما در استان ها تلاش در جهت توسعه و رشد استان ها است.

مدیرکل صدا و سیمای استان مرکزی به نقل از نهج البلاغه اظهار داشت: وظیفه رهبران و مدیران جامعه، کسب و شناسایی استعدادها و گنجینه های آن است. بنابراین صدا و سیما می تواند ابزار بسیار مناسب برای این اهداف باشد تا بتوانیم این گنجینه ها را در استان ها شناسایی کنیم و آنها را به مردم معرفی کنیم، این استان از ظرفیت های عظیم مشاهیر و مفاخر در کشور برخوردار است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۴۸۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران

به گزارش خبرنگار مهر، محسن روحی، صبح یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه طرح انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران با هدف توسعه عدالت فرهنگی و ترویج کتابخوانی در سطح کشور برگزار می‌شود گفت: طرح انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران از برنامه‌های ترویجی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با موضوع فرهنگ کتاب و کتابخوانی است که با هدف توسعه عدالت فرهنگی و ترویج کتابخوانی در سطح کشور برگزار می‌شود.

وی افزود: برنامه‌های هر شهر که در زمینه ترویج کتابخوانی با همکاری دستگاه‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی تدوین و با امضای شهردار، فرماندار و رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه شود، قابلیت شرکت در طرح پایتخت کتاب ایران را دارد.

روحی، اهداف این برنامه را کمک برای دستیابی به توسعه پایدار و عدالت فرهنگی، تقویت و انسجام‌بخشی به توسعه فعالیت‌های اجتماعی محور فرهنگی در شهرها با محوریت کتاب و کتابخوانی، کشف، جذب، ساماندهی و بهره‌گیری از امکانات و ظرفیت‌های مادی و معنوی برای ترویج کتابخوانی، تقویت برنامه‌ریزی و نگاه به آینده و حمایت از فعالیت‌های داوطلبانه مشارکتی و جهادی در حوزه ترویج کتابخوانی عنوان کرد.

وی افزود: تناسب فعالیت‌ها با آئین‌های بومی و ارزش‌های دینی و ملی، طراحی برنامه‌ها به طور ویژه برای پایتخت کتاب ایران، تأثیر پایدار در ارتقای سطح فرهنگ کتابخوانی، مشارکت مردمی و پشتیبانی شرکت‌های تجاری و دستگاه‌های اجرایی، نوآوری در محتوا و شیوه اجرا و استفاده از فضای مجازی از ویژگی‌های کلی برنامه‌های ارسالی شهرها به دبیرخانه این جشنواره است.

روحی، با تأکید بر استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای اجرای برنامه‌های کتابخوانی و شبکه‌سازی گفت: مشارکت مردمی و استفاده از ظرفیت سرمایه‌های اجتماعی، فرهنگی، هنری و فکری موضوعی است که در انتخاب پایتخت کتاب ایران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

کد خبر 6097248

دیگر خبرها

  • بازتاب حضور گروسی در ایران در رسانه‌های بین‌المللی
  • بازتاب حضور گروسی در اصفهان در رسانه‌های بین المللی
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برنامه‌های ۳ خرداد استان مرکزی
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است
  • ۶۰ عنوان برنامه دهه کرامت در اردبیل برگزار می‌شود
  • کدکاپ ۸ رویدادی برای ترویج برنامه‌نویسی در سراسر ایران
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون» تمدید شد
  • لیگ ملی برنامه‌نویسی کدکاپ ۸ با محوریت ترویج برنامه‌نویسی