Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-07@06:11:14 GMT

کلم بروکلي داروي ورم روده و امراض گوارشي

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۰۴۸۹۴۶

کلم بروکلي داروي ورم روده و امراض گوارشي

خبرگزاري آريا - اگر براي ميل کردن کلم بروکلي به دنبال دليل منطقي مي گرديد، بهتر است بدانيد که اين سبزي نه چندان خوشمزه براي درمان بسياري از بيماري هاي دستگاه گوارش مفيد است.
به گزارش خبرگزاري آريا از مهر، خوردن انواع سبزي براي حفظ سلامت بسيار مفيد است و دانشمندان تا به حال ثابت کرده اند که اين سبزي و سبزيجات ديگري مانند کلم تاثيرات شگرفي بر بدن انسان دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پيش از اين خواص کلم بروکلي در جهت درمان سرطان و کاهش گلوکز خون و مقابله با بيماري ديابت ثابت شده بود و به تازگي دانشمندان دانشگاه پنسيلوانيا اثر مثبت اين سبزي بر کاهش بيماري هاي گوارشي را به اثبات رسانده اند.
آنان با تغذيه دو گروه از موش ها با کلم بروکلي و بدون آن دريافته اند موش هايي که کلم بروکلي مصرف کرده اند کمتر به مشکلاتي مانند تحريک و ورم روده دچار شده اند.
اين پژوهشگران مي گويند علت اين خاصيت درماني کلم بروکلي وجود گيرنده هاي آرويل هيدروکربن در آن است که به اختصار «AHR» ناميده مي شوند.
بعد از تجزيه کلم بروکلي در بدن، موادي به نام «ICZ» آزاد مي شوند که در افزايش سلامت بدن و کاستن از مشکلات و التهابات روده بسيار موثر هستند.
در نتيجه امکان ابتلا به برخي سرطان ها و بيماري کرون (التهاب مزمن ديواره روده) نيز کاهش مي يابد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۴۸۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف بیش از حد ویتامین D این عوارض را دارد

برای رشد و تکامل عضلات وجود سطح کافی از ویتامین D اهمیت دارد. نبود مقادیر لازم از ویتامین D در بدن می‌تواند منجر به ضعیفی شود که فرد را مستعد ابتلا به بیماری، شکنندگی استخوان‌ها و سایر مشکلات جسمی دیگر می‌کند.

به گزارش روزنامه تایمزآو ایندیا، اما این پرسش مطرح است که وقتی سطح ویتامین D در بدن از میزان طبیعی خود فراتر رود چه اتفاقی می‌افتد؟

افزایش سطح کلسیم خون: از آنجایی‌که ویتامین D نقش کلیدی در جذب کلسیم دارد، سطح بالای این ویتامین به طور خودکار منجر به افزایش سطح کلسیم در بدن می‌شود. سطح بالای کلسیم با علائمی مانند ناراحتی گوارشی مانند حالت تهوع، یبوست و درد معده نشان داده می‌شود. سرگیجه، توهم، بی اشتهایی، سنگ کلیه، فشار خون بالا، کم آبی بدن و ناهنجاری‌های قلبی از دیگر علائم بالا بودن سطح کلسیم به حساب می‌آیند.

تغییر وضعیت روانی: از آنجایی‌که بالا بودن سطح کلسیم پیامد مستقیم وجود سطح بالایی از ویتامین D است، می‌تواند به تغییر وضعیت ذهنی و روانی منجر شود که با حالت گیجی، روان پریشی و افسردگی خود را نشان می‌دهد.

مشکلات کلیوی: مسمومیت با ویتامین D می‌تواند منجر به آسیب کلیه یا گاهی اوقات نارسایی آن شود. بالا رفتن سطح کلسیم ناشی از افزایش سطح ویتامین D منجر به از دست دادن آب بدن از طریق تکرر ادرار و انباشت کلسیم در کلیه‌ها می‌شود.

مشکلات گوارشی: علائمی مانند تهوع، استفراغ، یبوست، اسهال و کم اشتهایی همگی از پیامد‌های افزایش سطح کلسیم خون هستند و این علائم ممکن است از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. داشتن علائم گوارشی نشانه مسمومیت احتمالی ویتامین D است.

دیگر خبرها

  • دلیل مهم دل درد صبحگاهی و درد معده بعد بیدار شدن
  • تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با افت عملکرد قلب، مغز و بروز برخی سرطان‌ها
  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • هوش مصنوعی رابطه بین روده و آلزایمر را کشف کرد!
  • رابطه سلامت روده و سلامت مغز
  • مصرف بیش از حد ویتامین D این عوارض را دارد
  • هوش مصنوعی در جستجوی راز آلزایمر: ارتباط بین روده و مغز!
  • هوش مصنوعی در جستجوی راز آلزایمر: کاوش در ارتباط بین روده و مغز!