Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-03@00:15:56 GMT

سالم‌ترين مغزهاي خوراکي

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۰۵۲۸۷۱

سالم‌ترين مغزهاي خوراکي

خبرگزاري آريا - روزنامه آرمان امروز: يک رژيم‌غذايي سالم از ارکان اصلي حفظ سلامت بدن انسان محسوب مي‌شود. در اين ميان برخي مواد‌غذايي فوايد بسياري دارند که آنها را از گزينه‌هاي ديگر متمايز مي‌سازند و از آن جمله مي‌توان به مغزهاي خوراکي اشاره کرد.
تمام مغزهاي خوراکي منابعي عالي براي چربي‌هاي سالم و پروتئين محسوب مي‌شوند، اما برخي از آنها داراي موادمغذي بيشتري هستند که مي‌توانند در کاهش وزن، کاهش کلسترول، و حتي کمک به پيشگيري از بيماري ديابت و بيماري قلبي موثرتر عمل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه با برترين مغزهاي خوراکي بيشتر آشنا مي‌شويد.

بادام هندي
دلايل بسياري براي اينکه مغزهاي خوراکي را مصرف کنيد، وجود دارند، اما برخي داراي فوايد سلامت بيشتر نسبت به نمونه‌هاي ديگر هستند. بادام هندي يکي از محبوب‌ترين مغزهاي خوراکي و ميان وعده‌هاست و به همان اندازه که خوشمزه است، مفيد نيز محسوب مي‌شود.بادام هندي حاوي فيتات‌ها با خواص ضدالتهابي و همچنين موادمعدني اساسي فسفر، منيزيم، مس، و منگنز است. پژوهش جديد نشان داده است که مردان و زنان با سطوح افزايش يافته متوسط کلسترول بد (LDL) که روزانه بين 16 تا 36 بادام هندي مصرف مي‌کردند، کاهش در سطوح کلسترول کل و کلسترول بد را پس از يک ماه مصرف اين ماده‌غذايي تجربه کردند.
بادام
نتايج پژوهشي که در نشريه Nutrition منتشر شد، نشان داد که مصرف بادام مي‌تواند به کاهش‌وزن بدن، چربي شکمي، و فشارخون در افراد چاق کمک کند. شرکت‌کنندگان در اين پژوهش به مدت 12 هفته 15‌درصد از کالري دريافتي خود را از طريق مصرف بادام تامين کرده بودند.
بادام مي‌تواند به تقويت‌حافظه نيز کمک کند. نتايج مطالعه‌اي که در سال 2016 انجام شد، کنترل بهتر گلوکز، بهبود سطوح‌تري گليسيريد و کلسترول و کاهش اندازه دور کمر در بزرگسالان مبتلا به ديابت را تنها طي سه هفته پس از آغاز مصرف بادام نشان داد.بادام منبعي فوق‌العاده براي ويتامين E، کلسيم، منيزيم، و فولات است. بادام يکي از ميان وعده‌هاي محبوب است و همچنين در قالب کره بادام، شير بادام، و آرد بادام نيز مصرف مي‌شود.
گردو
گفته مي‌شود گردو قديمي‌ترين ماده‌غذايي درختي شناخته شده در جهان است که قدمت آن به 10‌هزار سال پيش باز مي‌گردد. گردو تنها مغزخوراکي حاوي اسيدهاي چرب امگا-3 است، که با فوايد ضدالتهابي پيوند خورده است و اين ماده‌غذايي را در ميان برترين گزينه‌ها براي مبارزه با التهاب قرار مي‌دهد.به‌طور ويژه، گردو سرشار از اسيد آلفالينولئيک است، که اين اسيد چرب امگا-3 با بهبود سلامت استخوان و پيشگيري از بيماري قلبي‌وعروقي و ديابت پيوند خورده است.
نتايج يک مطالعه که در نشريه American Heart Association منتشر شد، نشان داد که دنبال‌کردن يک رژيم‌غذايي سرشار از گردو به‌مدت يک سال به بهبود سطوح کلسترول کل و کلسترول بد در زنان چاق منتج شده است.گردو ممکن است فوايد قلبي بيشتري نيز داشته باشد. مطالعه‌اي که در نشريه Nutritional Biochemistry منتشر شد، نشان داد، زناني که روزانه حدود دو اونس (56.6 گرم) گردو مصرف کرده بودند، بهبود عملکرد رگ‌هاي خوني کوچک را تجربه کرده‌اند.
پسته
پسته فوايد سلامت مختلفي را ارائه مي‌کند، که به‌طور ويژه افرادي مانند بيماران مبتلا به ديابت و همچنين آنهايي که قصد کاهش وزن دارند از آنها سود مي‌برند.نتايج يک مطالعه که در نشريه Metabolism منتشر شد، نشان داد، بزرگسالان مبتلا به ديابت که هر روز و به‌مدت يک ماه پسته مصرف کرده بودند، بهبود چشمگير در سطوح کلسترول و‌تري گليسيريد را تجربه کردند. نتايج مطالعه‌اي ديگر نيز نشان داد که مصرف پسته به‌مدت چهار ماه به بهبود کنترل قندخون در بزرگسالان مبتلا به پيش ديابت منتج شده است.
پسته حاوي رزوراترول، آنتي‌اکسيداني مرتبط با سطوح بهتر گلوکز در ديابت، است. مصرف پسته مي‌تواند به بهبود مقاومت به انسولين و نشانگرهاي التهابي کمک کند. فوايد ضدالتهابي پسته ممکن است از مواد شيميايي گياهي مانند فنول‌ها، پروانتوسيانيدين‌ها و فلاونوئيدها ناشي شود. همچنين، مصرف پسته مي‌تواند به بهبود اندازه دورکمر و قندخون ناشتا منتج شود. افزون بر اين، پسته سرشار از پتاسيم است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۵۲۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه سطح قند خون را به طور طبیعی کنترل کنیم؟

با پیروی از رژیم غذایی سالم، داشتن فعالیت بدنی، نوشیدن آب کافی، کاهش استرس، داشتن خواب کافی و رسیدن به وزن ایده‌آل سطح قند خون را کنترل کنید.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، دیابت نوع دوم یک بیماری مزمن شایع است که خطر ابتلاء به آن را می‌توان با تغییر سبک زندگی، کنترل استرس و دیگر موارد کاهش داد، افزایش سطح قند خون به صورت کنترل نشده اثرات مضری بر همه اندام‌های بدن دارد و ممکن است عوارض جدی بر سلامت چشم‌ها، کلیه‌ها، اعصاب، قلب، کبد و رگ‌های خونی داشته باشد، در ادامه به بررسی روش‌های طبیعی برای کنترل سطح قند خون می‌پردازیم:

تغییر سبک زندگی

سبک زندگی بی‌تحرک مهمترین عامل ایجاد دیابت یا پیش دیابت است، افزایش فعالیت روزانه و فعال بودن در طول روز باعث کنترل سطح قند خون و کاهش خطر ابتلاء به دیابت می‌شود.

پیروی از رژیم غذایی سالم

مصرف کربوهیدرات اصلی‌ترین دلیل افزایش قند خون و همچنین نوسانات قندی است، توصیه شده است که به منظور پیشگیری از ابتلاء به بیماری دیابت مصرف کربوهیدرات را محدود کنید و از کربوهیدرت‌های با شاخص گلیسمی کمتر استفاده کنید، نان، سیب‌زمینی و شرینی سرشار از کربوهیدرات است؛ بهتر است مصرف فیبر خود را افزایش دهید، زیرا به کاهش میزان گلوکز ناشی از مصرف کربوهیدرات کمک می‌کند؛ علاوه بر این، فیبر به کنترل وزن و پیشگیری از بروز بیماری‌های قلبی عروقی کمک می‌کند، حبوبات، غلات کامل و میوه‌ها منابع مناسبی از فیبر هستند.

داشتن فعالیت بدنی

ورزش نقش مهمی در بهبود سلامتی دارد، به استحکام عضلات و استخوان‌ها کمک می‌کند، تعادل را حفظ می‌کند، استرس را کاهش می‌دهد، حساسیت به انسولین را بهبود می‌بخشد، باعث کاهش وزن می‏‌شود، همه این موارد به کنترل قند خون کمک می‌کند.

نوشیدن آب کافی

افراد باید به میزان کافی آب بنوشند، هیدراته شدن بدن به کنترل قند خون کمک می‌کند، البته میزان مصرف آب برای مبتلایان به بیماری‌های کلیوی یا قلبی باید با مشورت پزشک متخصص تعیین شود.

کاهش استرس

استرس خطر بروز بیماری‌هایی مانند دیابت، بیماری قلبی و اختلالات روانی را افزایش می‌دهد، توصیه شده است با کاهش استرس از طریق یوگا، مدیتیشن، پیاده‌روی، گوش دادن به موسیقی، نقاشی کردن و کمک به دیگر سطح قند خون را کنترل کنید.

داشتن خواب کافی

کمبود خواب ریتم شبانه‌روزی را تغییر می‌دهد و منجر به استرس و همچنین بیماری‌های مزمن مانند دیابت، چاقی و بیماری‌های قلبی می‏‌شود، بنابراین توصیه شده است هفت تا هشت ساعت خواب شبانه داشته باشید؛ به منظور داشتن خواب باکیفیت از نگاه کردن به نمایشگرها قبل از خواب دوری کنید، در یک محیط تاریک و آرام بخوابید و سر ساعت مشخصی بخوابید و بیدار شوید.

رسیدن به وزن ایده‌آل

حفظ وزن ایده‌آل خطر بروز بیماری‌های مزمن مانند دیابت، چاقی، بیماری‌های قلبی و سرطان را کاهش می‌دهد؛ همچنین، می‌تواند به کنترل قند خون کمک کند، حساسیت به انسولین را بهبود ببخشد و خطر بروز دیابت را کاهش دهد.

کد خبر 749919

دیگر خبرها

  • رژیم غذایی سالم برای جلوگیری از انواع سرطان
  • چگونه سطح قند خون را به طور طبیعی کنترل کنیم؟
  • سم زدایی کبد با نخوردن این خوراکی پرطرفدار !
  • وعده صبحانه را با این مواد غذایی شروع کنید
  • به محض ترک قند و شکر در بدن چه می‌شود؟
  • کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • کالری مصرفی نیمی از ایرانیان در سال ۱۴۰۱ کمتر از استاندارد بوده است
  • خوراکی‌هایی که افسردگی شدید می‌آورند
  • هشدار مرکز پژوهش‌های مجلس درباره سبد غذایی خانوار