Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@22:11:15 GMT

ضرورت تغيير نگاه در سياست گذاري مسکن

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۰۵۳۱۹۹

ضرورت تغيير نگاه در سياست گذاري مسکن

خبرگزاري آريا - وزير راه و شهرسازي با اشاره به محوري کردن سياست دولت در حوزه مسکن در مقطع زماني فعلي بر ضرورت تغيير نگاه در سياست گذاري هاي مسکن تاکيد کرد.
به گزارش خبرگزاري آريا، عباس آخوندي در هفدهمين همايش سياست هاي توسعه مسکن گفت: مهم ترين سياست راهبردي وزارت راه و شهرسازي در شرايط فعلي موضوع بازآفريني شهري و ارتقاي کيفيت زندگي در بافت هاي فرسوده و سکونت گاه هاي حاشيه اي است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: سير تحولات جمعيتي طي سال هاي اخير به سمتي حرکت کرده است که ديگر سياست ساخت و توليد انبوه مسکن جوابگو نيست، با اينکه دولت در تلاش است سياست هاي بازآفريني شهري را به منظور ارتقاي کيفيت زندگي ساکنان بافت هاي مياني شهرها و افراد به مسکن را دنبال کند.
آخوندي با بيان اينکه ساختار جمعيتي کشور تغيير کرده است و ديگر سياست هاي مبتني بر رشد سريع جمعيت و مهاجرت پذيري انبوه کلان شهر ها در حوزه مسکن ناکارآمد شده است، خاطر نشان کرد: مهم ترين اصل سياست گذاري در حوزه ي مسکن در شرايط فعلي درک همين موضوع است.
وي ادامه داد: طي سال هاي 79 تا 91 که به نوعي دوره ي اوج شهر فروشي و تراکم فروشي در پايتخت بود و 760 هزار واحد مسکوني پروانه ساخت صادر شد. اين در حالي است که در همين مدت تنها 400 هزار نفر به جمعيت تهران افزوده شد.
وزير راه و شهرسازي با بيان اينکه سياست شهر فروشي به دليل تغيير ساختار جمعيتي ، کاهش آهنگ رشد جمعيت و مهاجرت، ديگر سياستي کارآمد و درآمد زا براي شهرداري نخواهد بود، گفت: البته اين موضوع هرگز به معناي از بين رفتن تقاضا و نياز به واحد هاي مسکوني مصرفي نيست اما شناخت جنس تقاضا و تمرکز به ساخت مسکن و حمايت از متقاضيان واقعي اصل کليدي در شرايط فعلي است.
وي افزود: در واقع هم سازندگان ، هم دولت و هم ساير دست اندرکاران حوزه ي مسکن بايد ببينند که تقاضا و دامنه ي تقاضا در چه بخشي از جامعه قرار دارد و متناسب با آن اقدام به سياست گذاري براي بازار مسکن و ساخت مسکن کنند.
آخوندي با بيان اينکه خلق مجدد شهرها، بازآفريني و نوسازي بافت هاي فرسوده و حمايت متقاضيان خانه اولي مهم ترين سياست ها در حوزه ي مسکن در شرايط فعلي است، تصريح کرد: تا کنون 282 هزار نفر در صندوق پس انداز مسکن يکم با ميانگين بيش از 20 ميليون تومان سپرده ثبت نام کرده اند که به معناي وجود 282 هزار نفر متقاضي براي آپارتمان مصرفي است.
وي ادامه داد: اين موضوع به معناي سرمايه گذاري درست براي پاسخ به تقاضاي واقعي است و سازندگان مسکن نيز بايد با تغيير نگاه خود و انتظار بي مورد براي ساخت و ساز انبوه، دامنه فعاليت خود را به ساخت واحد هاي مصرفي متناسب با نياز فعلي و فعاليت در بافت هاي فرسوده انتقال دهند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۵۳۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ساماندهی شرکت‌های تابعه و مولدسازی اموال صندوق بازنشستگی مس/دغدغه‌های‌ بازنشستگان عزیز باید رفع شود

به گزارش «تابناک» به نقل از مس پرس، دکتر حسین مدرس خیابانی در نشستی با مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و معاونان موسسه صندوق بازنشستگی مس اظهار کرد: موضوع مولد سازی اموال و دارایی‌های صندوق با تشکیل بانک اطلاعاتی و پیگیری موضوعات آن‌ها منجر به سودآوری و اطمینان از تحقق اهداف و برنامه‌ها در آینده خواهد شد.
وی بر ضرورت استقرار حاکمیت شرکتی و ایجاد انسجام و یکپارچگی در سیاست‌گذاری‌های صندوق بازنشستگی و سیاست‌های کلان شرکت ملی صنایع مس ایران تاکید کرد و ادامه داد: ساماندهی امور شرکت‌های تابعه می‌تواند به افزایش سودآوری و ارزش آفرینی آن‌ها از طریق ارتقای کارایی عملیاتی، کاهش هزینه‌ها، بهبود مدیریت ریسک و استفاده از فرصت‌های جدید برای رشد منجر شود.
مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس ایران با اشاره به اهمیت سودآوری شرکت‌های زیرمجموعه صندوق، بر لزوم رعایت الزامات کمیسیون معاملات، تدوین آیین‌نامه‌های مرتبط و نظام‌مند شدن فرآیندهای این شرکت‌ها در چارچوب بودجه ابلاغی به عنوان راهکارهایی برای دستیابی به این هدف تاکید کرد.
وی بیان کرد: باید به طور مستمر عملکرد شرکت‌های تابعه را رصد و ارزیابی کرد و در صورت نیاز، در برنامه‌ها و فرآیندها تجدید نظر شود.

دیگر خبرها

  • پس از عملیات «وعده صادق» نگاه دنیا به ایران تغییر کرد
  • چرا پسوند باشگاه استقلال را تغییر دادند؟
  • نام استقلال به استقلال خلیج فارس تغییر یافت
  • رسمی؛ نام استقلال تغییر کرد
  • تغییر نام استقلال به «استقلال خلیج‌فارس»
  • ضرورت ساماندهی شرکت‌های تابعه و مولدسازی اموال صندوق بازنشستگی مس/دغدغه‌های‌ بازنشستگان عزیز باید رفع شود
  • سندرم تراکم،بلای جان کلانشهرها/ ضرورت تغییرالگوی ساخت مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار
  • ضرورت جبران تأخیر در اجرای سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی
  • حادثه‌ای که زندگی ژوزه را تغییر داد؛ مورایس چگونه مسلمان شد
  • سیاست بانک ترکیه تغییر نکرد