Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعزازی گفت: به علت کارشکنی‌‌ها و عدم پیگیری پروژه‌‌ها، علی‌‌رغم تخصیص اعتبار برخی طرح‌‌ها به حال خود رها شده بودند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ضیاءالله اعزازی در گفت‌‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادی آناج با بیان اینکه پروژه آبرسانی به دشت بناب از محل زرینه رود جزو مصوبات دور اول سفر رئیس جمهور وقت به آذربایجان‌‌شرقی بود که درسال 1385 تصویب و عملیات اجرایی آن از سال 1386 آغاز شد، ابراز داشت: با کمال تاسف علی‌‌رغم تخصیص اعتبار 7 میلیارد تومانی به علت عدم پیگیری پروژه از سوی مسئولین، شاهد توقف آن بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از سویی دیگر ستاد احیاء دریاچه ارومیه مانع از اجرای پروژه می‌‌شد و با استدلال اینکه پروژه مانع احیاء دریاچه می‌‌شود خواستار حذف آن بود ولی بنده با سند و مدرک ثابت کردم اینگونه نیست و نهایتاً ستادی که ممانعت می‌‌کرد خود نیز 2 میلیارد تومان دیگر جهت تحقق پروژه اعتبار اختصاص داد.

نماینده بناب پیگیری پروژه میدان معلم این شهرستان را یکی دیگر از اولویت‌‌های کاری خود خواند و تصریح کرد: این پروژه نیز در زمانی که بنده نماینده نبودم به حال خود رها شده بود و خوشبختانه توانستم بار دیگر آن را احیاء کنم، چند امضاء جهت تخصیص اعتبارات لازم بود که پیگیر آن‌‌ها هستم و امیدوارم تا پایان سال 97 شاهد بهره‌‌برداری از آن باشیم.

وی به مشکلات بهداشتی و درمانی موجود در شهرستان بناب اشاره کرد و توضیح داد: بنده خود بیست روز مانده به انتخابات به دلیل سنگ کلیه به اورژانس مراجعه نمودم، به مدت چهار روز بود که حتی پزشک عمومی نیز در اورژانس حضور نداشت؛ درمانگاه بیمارستان شهدا که اصلا فعال نبود، دو روز مانده به انتخابات خود رئیس بیمارستان استعفا داده و بیشتر پزشکان متخصص در حال فرار بودند.

رئیس مجمع نمایندگان آذربایجان‌‌شرقی با بیان اینکه حدود 9 ماه طول کشید تا ما توانستیم رئیس بیمارستان را دوباره بر سر کار باز گردانیم، خاطرنشان کرد: حتی من خود شخصا به وزیر نامه نوشته بودم در صورت اختصاص 250 میلیون تومان، بخش ان. آی.سی.یو در بیمارستان شهدا راه اندازی می‌‌شود، جناب وزیر خود بسیار متعجب بودند که چرا تا به امروز کسی پیگیر این 250 میلیون نبوده است تا این بخش راه اندازی شود.

وی یادآور شد: بخش‌‌های ان آی سی یو ، سی سی یو و پس آی سی یو که بنده در مجلس هشتم خود شروع نموده بودم و از برنامه‌‌هایم بود، کارهای لازمه آن انجام گرفته بود ولی پس از مسئولیت بنده قسمت‌‌هایی از بیمارستان که آماده انجام تغییرات شده بودند و در قسمت‌‌هایی عملیات بازسازی شروع شده بود به همان شکل بسته شده و برای این که از دید مردم مخفی شوند پنجره‌‌هایش را با آجر پوشاندند.

نماینده بناب با بیان اینکه هنگام آغاز ریاست آقای صومی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز بنده به دیدارشان رفته و توضیحات لازم در این زمینه را به او دادم و گفتم که با هزینه 200 تا 300 میلیون تومانی می‌توان بخش‌‌های ویژه را در آن جا راه اندازی کرد، تشریح کرد: این کار سبب می‌‌شد که کمبود تخت قسمت‌‌های ویژه در تبریز حل شود و مریضی که نیاز به مراقبت ویژه دارد در اورژانس نگه داری نشود، صومی با پیگیری این موضوع توانست این بخش را تا حدودی فعال کنند ولی بخش عمده آن در زمان بنده تکمیل گردید.

وی اذعان داشت: مریض‌‌ها از شهرستان‌های مختلف مانند ملکان، عجبشیر، میاندوآب ، ماکو و دیگر شهرها برای مداوا به تبریز آمده و فشار بر دوش بیمارستان‌‌های تبریز است، ما مشاهده می‌‌کنیم که مراکز تخصصی موجود در تبریز تا چه میزان شلوغ هستند و گاها قادر به ارائه خدمات نمی‌‌باشند؛ ما با ایجاد بخش‌‌های جدید تنوانسته‌‌ایم اندکی از فشار را کم کنیم، هر چند که در بخش ان آی سی یو دچار کمبود پزشکان فوق تخصص هستیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۵۴۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات اجرایی میدان ورودی رزن آغاز شد

احمد محمدی راستی در گفتگو با خبرنگار مهر، از آغاز عملیات اجرایی احداث میدان ورودی شهر رزن از سمت پلیس راه رزن، قزوین خبر داد و گفت: با توجه به اینکه شهر رزن یکی از مبادی اصلی ورودی غرب کشور محسوب می‌شود و از طرفی شاهد نابسامانی بصری و عدم زیبای در ورودی شهر بودیم ساماندهی و اجرای میدان ورودی بسیار ضروری بود.

محمدی راستی افزود: مساحت این میدان یک و هفت دهم هکتار است که کارکردهای مختلفی برای آن پیش بینی شده است

وی اظهار داشت: در بحث اجرای فضای سبز و پارک و مهمتر از همه در بحث ترافیکی جهت ارتباط کنارگذر با ورودی شهر رزن این میدان کاربرد دارد.

شهردار رزن گفت: بیش از ۱۰ میلیارد تومان برای این پروژه اعتبار پیش بینی شده است که در ۳ فاز اجرا می‌شود.

محمدی افزود: در مرحله اول پس از زیر سازی بحث کشت گل در حاشیه میدان اجرا می‌شود و سپس رینگ کندروی خودرو اجرا و محیط گردشگری و پارک مرکزی در آن پیش بینی خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم با افتتاح این پارک خدمات حمل و نقل و گردشگری در شهر رزن ارتقا یابد.

کد خبر 6087060

دیگر خبرها

  • غربالگری رانندگان پرخطر در آذربایجان‌شرقی طرحی مهم و موثر است
  • عملیات اجرایی میدان ورودی رزن آغاز شد
  • آغاز به کار رسمی مرکز جامع سلامت معلم کلایه + فیلم
  • خانم معلمی که کلاس درسش را در بیمارستان بر پا کرد
  • تشدید تنش در هائیتی؛ پورتوپرنس میدان جنگ و بیمارستان غارت شد
  • آغاز نصب عرشه سگمنتال دومین پایه پل معلم تبریز
  • راه اندازی کامل بخش دیالیز بیمارستان کودکان زهرا مردانی آذری تبریز
  • ۲۵۰ ملک در منطقه هفت شهرداری قم تملک شد
  • آغاز به کار دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در وزارت بهداشت
  • اجرای ۱۵ پروژه جدید بخش خصوصی در تبریز