Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود خلیلی در گفت‌وگو با ایسنا درباره رقابت های پرش با اسب قهرمانی کشور توضیح داد: این رقابت ها سالی یک بار و در دو راند برگزار می‌شود که در راند دوم زمان نیز برای سوارکاران محاسبه می‌شود.

وی افزود: ما سال به سال تعداد و ارتفاع موانع را افزایش می‌دهیم و ارتفاع موانع امسال یک متر و 50 سانتیمتر بود که به نظر من موانع دشواری بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه 50 سوارکار از 14 استان در این مسابقه‌ها حضور داشتند، خاطرنشان کرد: این رقابت‌ها طی سه روز برگزار شد. البته بین هر روز برگزاری، یک روز استراحت است. مجموع خطا برای سوارکاران محاسبه می‌شود و نفرات برتر بر اساس مجموع امتیاز و خطا که در سه روز به دست می‌آورند مشخص می‌شوند. در روز اول همه سوارکاران حاضر بودند و 20 ورزشکاری که بیشترین خطا را داشتند در همان روز اول حذف شدند و 30 سوارکار در دو روز باقی مانده با یکدیگر به رقابت پرداختند.

رییس فدراسیون سوارکاری با اشاره به حضور سوارکاران پرش با اسب ایران در بازی‌های آسیایی جاکارتا اظهار کرد: بنا داریم ورزشکاران با اسب‌های خودشان در این رقابت‌ها حاضر باشند. کار دشواری است ولی قصدمان این است که این کار را انجام دهیم. طبق قانون هر کشور می‌تواند با 4 سوارکار و 5 اسب به مسابقه ها بیاید و ما هم 4 سوارکار را اعزام خواهیم کرد.

او در پاسخ به این سوال که آیا پرش با اسب ایران در آسیا حرفی برای گفتن دارد یا خیر، بیان کرد: ما در بازی‌های داخل سالن آسیا در ترکمنستان توانستیم برای اولین بار یک مدال برنز انفرادی در پرش با اسب بدست بیاوریم. من احساس می‌کنم شرایط خوبی برای تیم ملی به وجود آمده و امیدوارم بتوانیم در جاکارتا هم نتایج خوبی بگیریم.

خلیلی درباره وضعیت سرمربی‌گری تیم ملی پرش با اسب هم گفت: وانپاسچن سرمربی بلژیکی در حال حاضر هدایت تیم ملی را بر عهده دارد. او پیش از این سال‌ها سرمربی تیم ملی بلژیک و همین طور عربستان بوده و شاید بتوان گفت یکی از 10 مربی برتر دنیاست.

رییس فدراسیون سوارکاری در پاسخ به این سوال که آیا سوارکاران اعزامی به بازی‌های آسیایی در حال حاضر مشخص شده‌اند یا خیر، توضیح داد: ترکیب تیم اعزامی را وانپاسچن سرمربی تیم مشخص می‌کند. او در حال حاضر ایران است و اتفاقا در رقابت‌های پرش با اسب قهرمانی کشور که روز جمعه برگزار شد حضور داشت و سوارکاران را زیر نظر گرفت. 20 سوارکار عضو تیم ملی هستند که زیر نظر وانپاسچن در حال تمرین هستند و او با توجه به معیارهایی که دارد سوارکار و اسب را می‌سنجد و بهترین نفرات را انتخاب می‌کند.

او در پایان درباره بحث های اخیر بین فدراسیون سوارکاری و سردار آزمون بر سر دوپینگ اسب سردار گفت: سردار قهرمان ملی و دوست عزیز ماست و ما مشکلی با سردار نداشتیم. آزمایشگاه معتبری دوپینگ اسب سردار را تاییدکرد که این البته ارتباطی به سردار آزمون که مالک اسب است پیدا نمی کند و مسئولیت دوپینگ بر عهده مربی اسب است. در حال حاضر هم سردار این موضوع را پذیرفته و مشکل خاصی نیست.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۵۵۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پمپئو در کتابش درباره راضی کردن ترامپ به ترور سردار سلیمانی چه نوشته است؟

محمدعلی ابطحی در یادداشتی با عنوان «هرگز یک قدم پا پس نمی‌کشم» برای روزنامه اعتماد نوشت: «هرگز یک قدم هم پا پس نمی‌کشم» این نام کتابی است که مایک پمپئو، رییس سازمان سیا و وزیر خارجه مورد علاقه آقای ترامپ از خاطرات خودش در این دو مسوولیت نوشته است. من اخیرا آن را خواندم.

دکترین وی که معتقد است دکترین ترامپ هم هست، کلمه «امریکا اول است». این یعنی در همه اتفاقات دنیا و به هر قیمتی اول باید برای منافع امریکا مبارزه کرد. سوتیتر اسم کتابش هم هست: نبرد برای امریکایی که دوست دارم.

دوران ترامپ البته یک دوره کاملا متفاوتی با ریاست‌جمهوری‌های امریکا بود. یکی از عواملش وجود افراد تندرویی بودند که در میز سیاستگذاری کنارش می‌نشستند. از خاطرات پمپئو و نیز از کتاب خاطرات جان بولتون (اتاقی که در آن اتفاق افتاد) که قبلا خوانده بودم به خوبی فهمیده می‌شود با وجود این افراد تندرو در کنار ترامپ، کسی که معتدل‌تر از همه هست شخص ترامپ بوده.

نکته دیگر مهم در زندگی پمپئو، اعتقادات دینی اوست. بسیار پایبند و معتقد به ماوراء خودش را تعریف می‌کند. این خصلتش باعث شده که تصور کند در بسیاری از جنایات جهان، خدا پشتیبانش بوده و او راه صواب را انتخاب کرده است.

این در همه جای دنیا می‌تواند خطرناک شود.

بنا به همین فلسفه که به‌رغم میل سیاسی‌اش در جای جای کتاب مشهود است، کینه عمیقی نسبت به مسلمانان ارائه می‌کند. یا در جایی می‌گوید وقتی رییس سیا بودم، حس کردم ماموران به خاطر مخفی بودن کارهای‌شان استرس فراوان دارند. من این وضعیت را با راه‌اندازی یک برنامه مشاوره مذهبی راه انداختم و با کمک چند کشیش نظامی بازنشسته ارتش الگویی مناسب با سیا راه انداختم.

پمپئو در این کتاب اذعان می‌کند که تنها معیار ما برای ورود نیرو‌ها و بیرون کردن قدیمی‌ها میزان وفاداری به رییس‌جمهور ترامپ بود. ومثل همه جای دنیا تا زمینه سخن فراهم آید به دولت‌های قبل حمله‌های عنیف می‌کند.

در کتاب هرگز یک قدم هم پا پس نکش به مساله اتمی ایران مفصل می‌پردازد. وقتی در فصل قبلش ریز برنامه‌ریزی سیا و خودش را برای سفر و گفتگو با رهبر کره‌شمالی نقل می‌کند - که فصل خواندنی و شیرینی است - روی این نکته تاکید می‌کند که رییس‌جمهور ترامپ فقط دوست دارد مطرح شود. بنا به همین فلسفه رییس‌جمهور تحت تاثیر ماکرون در اجلاس گروه هفت در ۲۰۱۹ متقاعد به ورود مجدد به توافق هسته‌ای شد؛ من، بولتون با کمک نتانیاهو او را منصرف کردیم.

یک بخش جدی کتاب در مورد اسراییل است. بی‌رودربایستی‌ترین تعبیرات را که منافات کامل با شعار اول امریکا دارد در این بخش آورده است.

در مورد سردار سلیمانی هم خیلی نوشته است. از قبل اینکه در سازمان سیا مستقر شود، مساله قتل سلیمانی را دنبال می‌کند و می‌گوید از قبل در موردش تحقیق کرده بودم و می‌نویسد او یکی از قهرمانان جنگ ایران و عراق بود و به‌رغم قامت یک متر و ۶۶ سانتی‌اش ژستی نظامی و چهره‌ای قهرمانانه داشت و افرادش عاشقش بودند.

به نامه بدون پاسخی که به سلیمانی نوشته اشاره می‌کند که در آن او را تهدید کرده است. بعد که رویارویی بین ایران و امریکا زیاد می‌شود بهانه برای آن‌ها جور می‌شود که رییس‌جمهور ترامپ را راضی به کشتن او بکنند. وی می‌گوید: «می‌دانستیم جانشینی برای سلیمانی خواهند گذاشت، اما هیچ کدام از چنین ترکیبی از اقتدار، اندیشه، خشونت، و محبوبیت در میان مردم برخوردار نخواهند بود.» اعترافی عجیب از بد‌ترین دشمن سلیمانی.

تفاصیل برنامه‌ریزی و سیر راضی کردن ترامپ و اجرای عملیات را در این کتاب شرح می‌دهد.

با توجه به اینکه وزیر خارجه بوده است در بقیه کتاب، روابط با چین، روابط با روسیه و چالش‌هایی که با آن‌ها هست، مشکلات امریکا با مکزیک، ونزوئلا و نقاط دیگر را هم به تفصیل می‌آورد.

چنانچه معروف بود در هر مناسبتی در کتاب علیه رسانه‌های امریکایی و رسانه‌های جهان نیز قلمفرسایی کرده است.

برای علاقه‌مندان به سیاست کتابی خواندنی است.

کتاب خاطرات پمپئو توسط نشر ثالث منتشر و هاجر هوشمندی آن را ترجمه کرده است.

دیگر خبرها

  • دوپینگ ۶ ورزشکار پاورلیفتینگ ایران در یک‌سال!
  • دوپینگ ۶ ورزشکار پاورلیفتینگ مثبت شد
  • دوپینگ ۶ ورزشکار پاورلیفتینگ ایران در سال ۲۰۲۳
  • کادر فنی تیم ملی منتظر جلسه قلعه نویی با رییس فدراسیون
  • خادم سیدالشهدا رئیس هیات ورزش‌های زورخانه‌ای خوزستان شد
  • (ویدیو) گل متفاوت سردار آزمون به بولونیا
  • گل سردار آزمون به بولونیا (آاس رم 1-2 بولونیا)
  • وزیر «سرپیچی» را در نطفه خفه کرد/سرپرست‌ها رییس فدراسیون نمی‌شوند
  • معرفی برترین‌های مسابقات پرش با اسب استان همدان جام جمهوری 
  • پمپئو در کتابش درباره راضی کردن ترامپ به ترور سردار سلیمانی چه نوشته است؟