Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - معاون بهداشت وزارت بهداشت با بيان اينكه عادات غذايي نامناسب دليل بسياري از بيماري ها از جمله بيماري هاي قلبي عروقي، سرطان ها و ديابت است، گفت: با تغذيه مناسب جلوي ٣٠ درصد سرطان ها گرفته مي شود.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از وبدا، عليرضا رييسي در همايش ملي روز جهاني غذا با بيان اينكه بحث امنيت غذايي در جامعه بين المللي نا آشنا و جديد نيست، ادامه داد: بحث امنيت غذايي اولين اولويت سياست گذاران در تمام كشورها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: در جامعه امروز، مهمتر از امنيت غذا، امنيت تغذيه مدنظر است، چراكه تنها سير شدن فرد كافي نيست، بلكه كيفيت غذا هم مهم است.
رييسي گفت: در امنيت غذايي دسترسي، اقتصاد و تامين غذا مطرح است، اما در بحث امنيت تغذيه، پيشگيري از بسياري از بيماري ها مطرح مي شود.
معاون بهداشتي وزارت بهداشت خاطرنشان كرد: عوامل برهم زننده امنيت جامعه مسائلي مانند جنگ، سيل و تحريم ها هستند كه سياستگذاران جامعه را وامي دارد، نسبت به امنيت غذايي حساس شوند.
وي با بيان اينكه در دنيا بيش از ٧٠ درصد مرگ و ميرها به دليل بيماري هاي غيرواگير است، افزود: بسياري از بيماري ها با روش تغذيه اي مناسب قابل پيشگيري است .
وي تصريح كرد: ٢٩ درصد زنان و ١٥ درصد مردان دچار چاقي هستند و در واقع ٦٠ درصد جمعيت بالاي ١٨ سال با افزايش وزن روبرو هستند.
رييسي با بيان اين که مصرف سرانه نمك در ايران ٢ تا ٣ برابر مصرف دنيا است، گفت:
با توجه به اينكه مردم به سمت مصرف غذاهاي آماده مي روند، بايد در توليدات خود مصرف نمك و قند را كاهش دهيم.
معاون بهداشتي وزارت بهداشت با تاكيد براينكه با تغذيه مناسب جلوي ٣٠ درصد سرطان ها گرفته مي شود، گفت: عادات غذايي نامناسب دليل بسياري از بيماري ها از جمله بيماري هاي قلبي عروقي، سرطان ها و ديابت است.
رييسي خاطرنشان كرد: حضور كارشناسان تغذيه در حوزه بهداشتي سبب مي شود كه الگوي تغذيه اصلاح شده و روند افزايش بيماري ها كاهش پيدا كند.
وي به مطالعه اي كه در سال ٢٠١٥ درمورد سوء تغذيه كودكان انجام شد، اشاره كرد و گفت: ايران تا ٧٥ درصد در اصلاح سوء تغذيه كودكان موفق عمل كرده است.
معاون بهداشتي وزارت بهداشت گفت: در طي ١٠ سال گذشته روند كم خوني كاهش چشمگير داشته است و براي دختران دبيرستاني آهن ياري ادامه دارد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۵۸۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، دکتر روستا با اشاره به بازدید کارشناسان دانشکده علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی میاندوآب از مراکز عرضه مواد غذایی، اظهار کرد: بیش از ۲ هزار کیلوگرم مواد غذایی تاریخ‌گذشته، فاسد و غیرقابل‌مصرف توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب طی بازدید و بررسی‌ها کشف شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب افزود: این مقدار مواد غذایی غیرقابل‌مصرف با تشدید نظارت‌های امسال توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهری و روستایی توقیف و جمع‌آوری‌شده بودند.

وی گفت: این مواد غذایی تاریخ‌گذشته، فاسد و غیرقابل‌مصرف پس از کشف و جمع‌آوری و طی مراحل قانونی و اخذ مجوزهای دادستانی و با حضور نمایندگان سازمان‌های ذی‌ربط امحا و معدوم شد.

روستا با اشاره به بازدیدهای مکرر توسط بازرسان بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، تصریح کرد: کار نظارت بر مراکز عرضه در طول سال همچنان بادقت لازم انجام می‌شود و از مردم نیز درخواست داریم هنگام خرید به شرایط بهداشتی مواد غذایی توجه کنند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب هم چنین با اشاره به اجرای بازرسی‌های روزانه از مراکز عرضه مواد غذایی، پروتئینی و خوراکی و غیره در سطح شهرستان، اظهار کرد: از عموم مردم خواهشمندیم مایحتاج غذایی خود را از مراکز معتبر خریداری کرده و در هنگام خرید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به برچسب اصالت و سلامت کالا و مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو و نیز پروانه ساخت، مواد تشکیل‌دهنده، تاریخ تولید و انقضا و آدرس محل تولید توجه کنند.

دیگر خبرها

  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • مهم‌ترین علت چاقی در ایران
  • دولت رئیسی روز به روز به مشکلات کارگران اضافه کرد
  • معدوم شدن بیش از ۲ تن مواد غذایی فاسد در تاکستان
  • کشف و معدوم سازی مواد غذایی فاسد در تاکستان
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند
  • به این دلیل چیپس نخورید!
  • چرا سلامتی کبد بسیار مهم است؟
  • ظریف: اسرائیلی‌ها به آمریکایی‌ها هم لگد زدند | اسرائیل به هیچ کس رحم نکرد | آنانکه دل‌شان برای آمریکا لک می‌زند باید بدانند آمریکا چه کرد
  • اگر می خواهید راحت تر نفس بکشید این مواد غذایی را مصرف کنید