Web Analytics Made Easy - Statcounter

تسنیم از پروژه‌های محرومیت‌زدایی و طرح‌های اقتصادمقاومتی سپاه کردستان در مناطق محروم روستاهای استان، گزارش می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قروه، سپاه در راستای محرومیت‌زدایی مناطق محروم و کم‌برخوردار شهرستان‌های استان کردستان عزمِ جزمِ کرده و خدمات بی‌منت این نهاد انقلابی به داخل تمام روستاهای منطقه رفته و امید و شادی دوباره‌ای به روستانشینان داده و روستاها جان تازه‌ای به خود گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شهرستان قروه 70 پروژه مختلف همچون احداث خانه عالم، تعمیر و احداث مساجد، احداث غسالخانه، احداث راه روستایی و احداث خانه محروم برای افراد بی‌سرپرست و کم‌بضاعت در حال اجرا و 57 طرح اقتصادمقاومتی نیز اجرا شده است؛ با بهره‌برداری از این طرح‌های محرومیت‌زدایی روستاها طعم آبادانی را می‌چشند و جان تازه‌ای به خود می‌گیرند.

خبرنگار تسنیم به همراه فرمانده سپاه شهرستان قروه از پروژه‌های اقتصاد مقاومتی شهرستان قروه بازدید کردند و از درددل‌های جوانان روستانشینی که تنها با حمایت‌ و تسهیلات سپاه توانسته‌اند برای خود اشتغالزایی ایجاد کنند، گزارش می‌دهد.

سرهنگ سعید شعبانی در این بازدید اظهار داشت: در راستای اجرای پروژه‌های اقتصاد مقاومتی، سال گذشته یک میلیارد و 100 میلیون تومان تسهیلات در قالب 57 طرح اقتصاد مقاومتی برای زنبورداری، پرورش دام سبک و سنگین، خیاطی و دیگر مشاغل به متقاضیان پرداخت شده است.

یکی از پروژه‌های اقتصادمقاومتی، پرورش شترمرغ در شهر سریش‌آباد با 42 قطعه شترمرغ بود.

تنها نهاد حمایت‌کننده از طرح‌های اقتصاد مقاومتی سپاه است

مصطفی عزیزی پرورش‌دهنده شترمرغ در این بازدید با ابراز گله‌مندی از عدم حمایت ادارات از تولیدکنندگان اظهار داشت: تنها نهاد حمایت‌کننده از طرح‌های اقتصاد مقاومتی سپاه است.

وی گفت یکی دیگر از مشکلات و موانع بر سر راه تولید، خلاءهای قانونی است که باید یک بازنگری در این قوانین صورت بگیرد.

پرورش‌دهنده شترمرغ سریش‌آبادی رمز موفقیت در اجرای طرح‌های تولیدی را اتکا به توانایی‌های خود دانست و تصریح کرد: متأسفانه علی‌رغم اینکه 95 درصد از گوشت شترمرغ قابلیت مصرف دارد اما در داخل کشور بازار فروش خوبی ندارد.

یکی دیگر از پروژه‌های اقتصادمقاومتی، پرورش گل رز در دزج قروه بود.

تنها با یک کندوی زنبور عسل کار را شروع کردم؛ اکنون برای 50 نفر اشتغالزایی ایجاد کرده‌ام

موسی شریفی با بیان اینکه کار خود را تنها با یک کندوی زنبور عسل شروع کرده است، اظهار داشت: 16 سال است مشغول به فعالیت در این زمینه هستم و در نمایشگاه بین‌المللی در بین 23 استان، مقام اول را از لحاظ کیفیت عسل کسب کرده‌ام.

وی با اشاره به اینکه 50 نفر به‌صورت مستقیم در شرکت گل رز اشتغال دارند، گفت: هدفم آموزش افراد بیکار و جویای کار در زمینه‌های مختلف همچون پرورش زنبور عسل، تهیه موم و تهیه ژله‌های رویال است و تلاش می‌کنم تا حد امکان برای اطرافیانم به نحو مختلف اشتغال ایجاد کنم.

شریفی با اشاره به اینکه تاکنون 12 بار شکست خورده است، افزود: در نهایت با پشتکار و تلاشی که داشتم توانستم جزو کارآفرینان نمونه کشوری شوم.

وی با انتقاد از عدم حمایت مناسب از تولیدکنندگان در کشور اظهار کرد: از سوی شرکتی کانادایی دعوت به همکاری شده‌ام و در صورت به نتیجه نرسیدن انعقاد قرارداد با شرکت بنیاد برکت، علیرغم میل باطنی مجبور به مهاجرت می‌شوم.

انتهای پیام/

R7848/P1361/S6,66/CT2

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۶۸۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ مشخص شد

به گزارش خبرنگار مهر، نمایندگان در جلسه علنی امروز (سه شنبه، ۱۱ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی بخش دوم بودجه سال ۱۴۰۳، با گزارش کمیسیون تلفیق در مورد جدول (۱۰- ج) در خصوص اعتبارات استانی موافقت کردند.

حمیدرضا حاجی بابایی، رییس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ در توضیح این بخش،گفت: این جدول مربوط به اعتبارات استانی است که ریالی در آن تغییر نکرده است. در بخشی از جدول آمده که حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان به بودجه های جهادی اختصاص داده شود که به طور مساوی بین تمام استان‌ها تقسیم می شود.

کد خبر 6092737 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان کرمانشاه در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی
  • سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کردیم
  • سردار زهرایی: بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کرده‌ایم
  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • آبرسانی به ۷۶۶ روستای خوزستان در جهاد آبرسانی
  • اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ مشخص شد
  • توزیع عادلانه امکانات در مدارس کرمانشاه با رویکرد محرومیت‌زدایی
  • اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان
  • صدور مجوز جذب ۳۰۰‌معلم برای مناطق محروم و صعب‌العبور در هرمزگان
  • تقویت مدارس دولتی با رویکرد محرومیت زدایی