Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کارشناسان به تازگی دریافتند انجام ورزش رزمی و حرکت‌های هماهنگ تای چی می‌تواند سبب بهبود و کاهش عوارض ناشی از حمله قلبی در مبتلایان شود.

کارشناسان براین اساس به افرادی که سابقه سکته قلبی دارند توصیه می‌کنند با نظارت متخصص در کنار انجام سایر کار‌های درمانی به ورزش تای چی (tai chi)بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پژوهش‌ها نشان می‌دهد حدود سه پنجم بیماران از انجام تمرین‌های توان بخشی خودداری می‌کنند، زیرا انجام این کار را ناخوشایند و سخت می‌دانند، برخی دیگر نیز به اشتباه گمان می‌کنند انجام توان بخشی سبب تشدید مجدد حمله قلبی می‌شود.

انجام توان بخشی با استفاده از ورزش تای چی شامل حرکت‌های ملایم، تکنیک تنفس عمیق، کاهش سطح استرس به حفظ تعادل و مثبت اندیشی کمک می کند و به تدریج و طی چند ماه ایجاد می‌شود و می‌تواند اثر مطلوبی بر سلامت بیماران داشته باشد.


افرادی که سابقه سکته قلبی دارند و تمرین‌های توان بخشی را انجام نمی‌دهند، ۱۸ درصد بیش از سایر افراد احتمال دارد که دوباره دچار سکته قلبی شوند، از جمله دیگر تمرین‌های ورزشی مفید برای این دسته از بیماران می‌توان شرکت در کلاس‌های ورزش هوازی را نام برد که سبب بهبود ضربان قلب بیمار می‌شود.

با وجود مفید بودن ورزش تای چی کارشناسان به افراد توصیه می‌کنند تنها از ورزش برای کمک به درمان مشکل‌های خود استفاده نکنند و در کنار ورزش از دارو درمانی، مراجعه منظم به پزشک و انجام تست‌های دوره ای، رعایت رژیم غذایی و کنترل وزن نیز بپردازند.


ورزش تای چی سطح‌های مختلفی دارد و بیماران مبتلا به مشکلات قلبی می‌توانند از سطح‌های اولیه و میانی آن استفاده کنند. این ورزش همچنین باعث جلوگیری از ابتلا به سرطان و نیز کاهش ریسک خطر شکستگی دست و پا در سالمندان می‌شود.

نتایج این یافته در مجله انجمن قلب آمریکا (the Journal of the American Heart Association) به چاپ رسیده است.

منبع:Dailymail

انتهای پیام/

با این ورزش باستانی عوارض سکته قلبی را از بین ببرید

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۶۹۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تابوت‌های باستانی ‌محوطه‌ «جوبجی» متعلق به سال ۹۸ هستند

 ویدیویی از تابوت‌های باستانی در محوطه ایلامی جوبجی رامهرمز که کاربران شبکه‌های اجتماعی می‌گویند «برای انتقال آنها اقدامی نشده است» در فضای مجازی دست به دست می‌شود.

 کارگری در این ویدیو خطاب به مقامات محلی می‌گوید که «۱۲ ماه اینجا هستیم. جسد موجود در تابوت‌ها سالم بودند اما به دلیل شرایط بد نگهداری و مراقبت جسدهای باستانی نابود شدند.»

به گزارش ایسنا، این در حالی است معاون میراث‌ فرهنگی خوزستان در این باره گفت: این تابوت‌ها مربوط به مراحل کاوش‌های فصل پنجم در سال ۱۳۹۸ است.

سیدمحسن حسینی اظهار کرد: با صدور مجوز فصل پنجم کاوش از سوی پژوهشگاه میراث‌فرهنگی کشور، هیأت باستان‌شناسی به منظور کاوش علمی و نجات‌بخشی در محل محوطه تاریخی جوبجی حضور یافت که به دنبال آن، کاوش کاملاً علمی باحضور کارشناسان متخصص باستان‌شناس و مرمت‌گر انجام شد که حاصل این کاوش‌ها کشف تعدادی تابوت بود که در بعضی از آن‌ها بقایای اسکلت انسانی وجود داشت.

معاون میراث‌فرهنگی خوزستان ادامه داد: از همین‌رو، باحضور کارشناس مرمت‌گر در هیأت، اقدامات علمی و مرمتی اولیه روی تابوت‌ها و اسکلت‌ها انجام شد و سپس با ساماندهی اصولی، همه تابوت‌ها به منظور اقدامات بعدی از جمله مستندنگاری و مرمت، به کارگاه و آزمایشگاه پایگاه میراث‌جهانی منتقل شدند که در محیط آزمایشگاهی و کاملاً علمی مطالعات و اقدامات حفاظتی انجام شد و در حال حاضر  نیز این تابوت‌ها در انبار قرار دارند و به محض راه‌اندازی موزه باستان‌شناسی رامهرمز، همه اشیاء و تابوت‌ها به موزه رامهرمز انتقال خواهند یافت.

ایسنای خوزستان همان سال گزارشی با نام «ماجرای تابوت‌های جوبجی چیست؟» از کشف این تابوت‌ها تهیه و منتشر کرد.

او افزود: از آغاز کار دولت مردمی حفظ و حراست از اموال و اشیای ملی در اولویت کار میراث‌فرهنگی قرار گرفته و در سال جدید هم به منظور ساماندهی این تابوت‌ها و نیز اشیا و اموال فرهنگی پنج شهرستان دیگر، تامین اعتبار انجام داده‌ایم.

حسینی با اشاره به ویدیوی منتشر شده، گفت: بعد از گذشت پنج سال دوباره یک خبر که در زمان خود پاسخ داده شده بود را بازپخش کرده‌اند.

در هر هیات کاوش باستان‌شناسی حداقل یک نفر مرمت‌گر و یک نفر استخوان‌شناس وجود دارد که اقدامات و موارد حفاظتی اولیه را روی اشیای مکشوف انجام می‌دهند.

معاون میراث‌فرهنگی خوزستان خاطرنشان کرد: اشیا و اموال حاصل از کاوش‌های جوبجی در محل استاندار و مخزن امن قرار دارند، بخش از کشفیات هم در مجهزترین آزمایشگاه‌های میراث‌فرهنگی کشور توسط کارشناسان مرتبط و مجرب در دست بررسی هستند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • همایش پهلوانان و باستانی کاران شهرضا
  •  میلیارد ریال برای اجرای طرح‌های ورزشی گناباد تخصیص یافت
  • بیماری که با افسردگی مرتبط است
  • تابوت‌های باستانی «جوبجی» متعلق به سال ۹۸ هستند
  • تابوت‌های باستانی ‌محوطه‌ «جوبجی» متعلق به سال ۹۸ هستند
  • ارتباط افسردگی و بیماری‌های قلبی ‌وعروقی
  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!
  • لزوم ترویج روحیه غیرت و جوانمردی ورزشکاران باستانی در جامعه
  • ورزشکار جوانمرد هرگز زیر بار زور نمی رود
  • روحیه غیرت و جوانمردی ورزشکاران باستانی باید در جامعه ترویج شود