Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-24@14:43:31 GMT

عامل اصلی بیماری قلبی چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۰۶۹۷۴۳

عامل اصلی بیماری قلبی چیست؟

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا،طبق این گزارش ۶۸ درصد پزشکان تایید می کنند که همه گروه های سنی می توانند در معرض ابتلا به بیماری قلبی باشند.مسائل مالی، ارتباطات، شغل، مشکلات سلامت، و فشارهای اجتماعی فهرستی از مسائلی هستند که موجب بروز استرس می شوند

طبق این مطالعه، برخلاف باور عمومی رژیم غذایی نامناسب و ورزش نکردن تنها عامل بروز بیماری قلبی نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مطالعه که در بین ۵۰ متخصص قلب انجام شده است نشان می دهد که سن فاکتور تعیین کننده ابتلا به بیمار های قلبی نیست و ۶۸ درصد پزشکان تایید می کنند که هر گروه سنی می تواند در معرض ابتلا به بیماری قلبی عروقی باشد.

معمولا مردم فکر می کنند گروه سنی ۴۱ تا ۵۰ سال بیشتر در معرض ابتلا به بیماری های قلبی عروقی هستند.

یافته های این مطالعه نشان می دهد ۷۴ درصد پزشکان معتقدند بیماری قلبی می تواند بر افراد با هر نوع سایز بدنی تاثیر گذارد، درحالیکه اکثر افراد فکر می کنند تنها افراد دارای اضافه وزن و چاق در معرض چنین مشکلی هستند.

متخصصان قلب می گویند غذاهای دارای کلسترول بالا علت اصلی بیماری قلبی هستند و نه غذاهای چرب و روغنی.به گفته محققان، خستگی بیش از حد در مردان و درد در ناحیه قفسه سینه در زنان از شایع ترین علائم حمله قلبی احتمالی هستند.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۶۹۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، یک مطالعه جدید کشف کرده است که متیل گلیوکسال، که هنگام تجزیه گلوکز در سلول‌ها تولید می‌شود، ممکن است به توضیح ارتباط بین رژیم غذایی نامناسب و سرطان کمک کند.

تغذیه نامناسب با بسیاری از بیماری‌ها، از جمله چاقی، بیماری قلبی، دیابت نوع ۲ و سرطان‌ها از جمله سرطان سینه، رحم و روده بزرگ مرتبط است. مصرف زیاد سدیم، چربی‌های اشباع شده و قندها می‌تواند خطر ابتلاء به بیماری‌های مزمن مانند بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ را افزایش دهد، اما آنچه که رژیم غذایی و سرطان را به هم مرتبط می‌کند چندان مشخص نیست.

اکنون، محققان دانشگاه ملی سنگاپور مکانیسمی را کشف کرده اند که ممکن است به توضیح اینکه چرا رژیم غذایی نامناسب خطر ابتلاء به سرطان را افزایش می‌دهد کمک کند.

در مطالعات سلولی، محققان دریافتند که متیل گلیوکسال، که زمانی تولید می‌شود که سلول‌ها گلوکز را برای آزاد کردن انرژی تجزیه می‌کنند، می‌تواند ژن‌هایی را که از سرطان محافظت می‌کنند، مهار کند. آنها عنوان می‌کنند که رژیم غذایی نامناسب منجر به سطوح بالاتر متیل گلیوکسال و افزایش احتمال ابتلا به سرطان می‌شود.

به گفته محققان، این مطالعه ارتباط بالقوه ای را بین سطوح بالای متیل گلیوکسال، یک محصول جانبی متابولیک، و الگوی جهش ژنتیکی که در برخی سرطان‌ها مشاهده می‌شود، نشان می‌دهد. این یک منطقه جالب برای بررسی بیشتر است، اما به تحقیقات آزمایشگاهی و آزمایش‌های بالینی بیشتری نیاز است تا به طور قطعی مشخص شود که آیا سطوح متیل گلیوکسال مستقیماً با خطر سرطان مرتبط است یا خیر.

کد خبر 6086941

دیگر خبرها

  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • ابتلا به یک بیماری عجیب، موراتا را خانه‌نشین کرد
  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد
  • چه مردانی بیشتر در معرض ابتلا به سرطان پروستات هستند؟
  • چاق ها، عصرها ورزش کنند
  • کم‌تحرکی عامل بسیاری از بیماری‌ها
  • ورزش عصرگاهی برای افراد چاق مفیدتر است
  • فیبریلاسیون دهلیزی عامل زمینه ساز قوی برای نارسایی قلبی است
  • دانشمندان حلقه‌ مفقوده بین رژیم غذایی نامناسب و سرطان را کشف کردند
  • کم‌خوابی از عوامل کبد چرب غیرالکلی است