Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-27@18:00:14 GMT

طرح ادغام اتحادیه بافندگان فرش و ساعت بازنگری شود

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۰۷۱۸۰۸

طرح ادغام اتحادیه بافندگان فرش و ساعت بازنگری شود

عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی شیراز گفت: در قالب یک طرح اتحادیه بافندگان فرش و ساعت باهم ادغام شده که نیاز است این طرح بازنگری شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی شیراز، خسرو فروغان در نشست تخصصی بررسی چالش‌های صادرات و واردات فرش و صنایع دستی اظهار داشت: متاسفانه در یک اقدام تعجب برانگیز اتحادیه بافندگان فرش با اتحادیه ساعت فروشان ادغام شده است که این موضوع باید توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت حل و فصل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با ادغام این دو اتحادیه بلاتکلیفی برای بافندگان فرش ایجاد شده و هیچ نهادی از آنها حمایت نمی‌کند بنابراین نیاز است در تصمیم اتخاذ شده، بازنگری ایجاد شود.

فروغان اظهارداشت: در بحث قوانین از جمله قانون مصوب شده مجلس شورای اسلامی، آیین نامه‌ها و دستورالعمل‌های مختلف در سازمان‌ها در حوزه فرش سبب عدم توسعه مناسب و مشکلات فراوان در این بخش شده است.

وی با اشاره به وجود آمارهای مغایر و عدم تصمیم‌گیری مناسب در حوزه فرش بیان کرد: فرش یکی از بخش‌های درآمدزا در صادرات کشور ما بود که به دلیل عدم کار حرفه‌ای و تخصصی، عدم برخورداری از متولی و فعالیت‌های موازی این بخش را با مشکلاتی روبه‌رو کرده است.

فروغان افزود: فرش از معدود برندهای تجاری کشور ایران است که به عنوان نماد کشور ما در جهان مشهور و معروف است اما متاسفانه در بخش فرش کشورمان معضلاتی وجود دارد که هویت فرش ایرانی را کمرنگ کرده است که در این بخش از تشکل‌های صادراتی فرش حمایت نشده است.

فروغان با بیان اینکه فرش ایران تحت پوشش کشورهای مانند چین، پاکستان و هند قرار گرفته است، عنوان کرد: تسهیلات ویژ‌ ای در بخش فرش وجود دارد که متاسفانه در اختیار فعالان واقعی این صنعت قرار نمی‌گیرد و در جاهای دیگری هزینه می‌شود.

وی با اشاره به حفظ اصول اولیه صحیح برای حضور در نمایشگاه‌های فرش، تصریح کرد: در بحث فرش یارانه‌‌هایی برای حضور در نمایشگاه‌ها ارائه می‌شود اما آموزش‌های شرکت در نمایشگاه ارائه نمی‌شود و در این میان عده‌ای نمایشگاه را فرصتی می‌دانند که فرش‌های مشکل‌دار را در بازارهای خارج از کشور بفروشند.

فروغان افزود: برای پیشرفت حوزه فرش باید از حرکت‌های جزیره‌ای پرهیز و حرکت جمعی در راستای هم افزایی با هدف واحد موفقیت کشور ایران و ارزآوری از این حوزه مد نظر همه فعالان این بخش باشد.

دیدگاه دولت به بحث فرش تغییر کند

حمیدرضا ذوالانواری، رئیس اتحادیه تولید و صادرکنندگان فرش استان فارس نیز در این جلسه با بیان اینکه فرش یک مسئله فرهنگی و هویتی برای کشور ماست که نباید از دست برود، گفت: متاسفانه دیدگاه دولت نسبت به مقوله فرش همسان با صنعت، پتروشیمی و نفت و سیمان است که این دیدگاه در تمام ابعاد باید تغییر کند.

وی با اشاره به تعطیلی واحدهای تولیدی فرش در کشور اظهارداشت: تعطیلی واحدهای تولیدی فرش در کشور نتیجه و تبعات سنگینی برای کشور دارد و این درحالی است که فرش بزرگ‌ترین فراکسیون مجلس شورای اسلامی است که اعضای فراوانی دارد اما متاسفانه نمایندگان مردم هیچ اطلاعاتی از برنامه‌های راهبردی فرش در کشور ندارند.

ذوالانواری بیان کرد: در حال حاضر قیمت مواد اولیه در حوزه فرش از جمله رناس بیش از 9 برابر افزایش داشته است که این مهم امکان رقابت در بازارهای بین‌المللی را برای فعالان این بخش در کشور ما کاهش داده است.

تولیدکنندگان فرش استان در نمایشگاه فرش مشارکت بیشتری داشته باشند

سید محمود موسوی، مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان فارس نیز در این جلسه بیان کرد: فرش علاوه بر درآمدزایی و اقتصاد، یک هنر و هویت ملی برای کشور ماست که فرش و زعفران نمادهای کیفیت بالای صادرات کشور ایران در دنیا به ویژه کشورهای حاشیه خلیج فارس است.

وی بیان کرد: ریشه‌های فرهنگی و هویتی منحصر به فرد کشور ایران باید به نسل بعد منتقل شود لذا باید ساز و کاری در کشور اتخاذ شود که قدمت و بزرگی فرش به نسل جدید و آینده کشور منتقل شود.

موسوی با اشاره به جایگاه نمایشگاه بین‌المللی در اقتصاد اظهارداشت: نمایشگاه بین‌المللی فارس همکاری خوبی در بخش فرش در استان داشته است به طوری که یکی از نمایشگاه‌های موفق ما در داخل و خارج از کشور نمایشگاه فرش است که همیشه با استقبال روبه‌رو می‌شود.

موسوی عنوان کرد: سال گذشته حدود 50 درصد از شرکت‌کنندگان در نمایشگاه فرش استان فارس، غرفه‌داران بومی بودند و مابقی از خارج از استان بودند که باتوجه به جایگاه جهانی فرش فارس، این میزان کم است.

وی با بیان اینکه تولیدکنندگان فرش استان در نمایشگاه فرش مشارکت بیشتری داشته باشند، افزود: ما در نمایشگاه‌های بین‌المللی برای ارتقای سطح کمی و کیفی و جایگاهی فرش استان فارس در کنار دیگر دستگاه‌ها و فعالان این بخش خواهیم بود.

انتهای پیام/

R41382/P1336/S6,61/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۷۱۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعهدات وزارت نفت در بخش درمان بوشهر نیازمند بازنگری جدی است

اکبر پورات در نشست با معاون وزیر نفت و مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران که با حضور مدیر عامل و کارکنان پتروشیمی بوشهر در عسلویه برگزار شد اظهار داشت: اقدامات فرهنگی و خدمات رسانی پتروشیمی بوشهر در راستای مسئولیت‌های اجتماعی، ارزشمند بوده و امروز هم تعداد ۸۸۸ بسته معیشتی برای افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی تدارک دیده اند که امیدواریم این اقدامات تداوم یابد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر تصریح کرد: ارتباط و تعامل خوبی توسط مجموعه استان بوشهر با حوزه‌های مرتبط وزارت نفت برقرار است که قطعا این سیاست گذاری‌های وزارت نفت می‌تواند در عمق بخشی به این تعاملات اثرگذار باشد.

پورات عنوان کرد: تاکنون اقدامات مناسبی در راستای مسئولیت‌های اجتماعی صورت گرفته ولی مطالبه استان بیش از این مقدار است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر گفت: در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی در بخش فرهنگی نیاز استان بیش از آن چیزی است که تاکنون محقق شده و در کنار آن تسریع در پرداخت‌ها نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

پورات خاطرنشان کرد: تعهدات وزارت نفت در بخش بهداشت و درمان و اقدامات آنان در سطح استان بوشهر نیازمند توجه اساسی و بازنگری جدی است و باید با تلاش و پیگیری ویژه در جهت ایجاد زیرساخت‌های نوین در حوزه بهداشت و درمان و ساخت مراکز درمانی وزارت نفت در استان بوشهر نقش به سزایی ایفاء کند.

وی تاکید کرد: در حوزه اشتغال نیز با توجه به پیگیری‌های مستمر کمیته جذب ۵۰ درصدی نیرو‌های بومی و تاکید رئیس جمهور بر تحقق این موضوع و تلاش‌های استاندار بوشهر، این مصوبه تاکنون محقق نشده است که وزارت نفت باید در این رابطه به تعهدات خود عمل کند.

پورات در پایان با بیان اینکه اقدامات و عملکرد پتروشیمی بوشهر قابل تقدیر است، اذعان کرد: در حال حاضر در این پتروشیمی ۷ هزار نفر مشغول به کار هستند و جایگاه پتروشیمی بوشهر در اشتغال، توسعه منطقه، ارزش آفرینی اقتصاد و اقتصاد ملی بسیار ارزشمند است که امیدواریم در ادامه در بحث مسئولیت‌های اجتماعی و اشتغال نیرو‌های بومی این روند توسعه و تداوم داشته باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • ضرورت بازنگری حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • بازنگری تعاریف درجه بندی مراتع
  • حریم عمارت خسروآباد سنندج بازنگری شود
  • طرح ترافیک جدید امسال اجرا نخواهد شد
  • تعهدات وزارت نفت در بخش درمان بوشهر نیازمند بازنگری جدی است
  • سیاست‌های خلاف تولید، بازنگری شود
  • رشد صددرصدی صادرات فرش دستباف از خراسان رضوی
  • لزوم بازنگری در زمان اجرای مالیات بر عایدی سرمایه
  • صدور ترور و خشونت به جهان/ کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • از سرگیری صادرات دام زنده مازاد در کشور