Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، حسام عقبائی در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه وزیر راه و شهرسازی از وجود 2.5 میلیون مسکن خالی در کشور و 500 هزار مسکن خالی در تهران صحبت کرده است و اعلام کرده سیاست‌های مالیاتی برای عرضه این واحدها به بازار در دست پیگیری است، گفت: براساس آخرین آماری که وزارت راه و شهرسازی و مرکز آمار مطرح کرده‌اند، 2.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 میلیون واحد مسکونی خالی در کشور و 650 هزار واحد مسکونی خالی در استان تهران وجود دارد،‌ بنابراین بنده از وجود 500 هزار مسکن خالی در تهران آمار دقیقی ندارم و از منبع موثقی آن را نشنیده‌ایم.

وی افزود:‌ 650 هزار واحد مسکونی خالی در استان تهران،‌ مربوط به واحدهای متوسط، واحدهای خالی در حاشیه شهرها و واحدهای مسکن مهر است و قاعدتاً سایر واحدها نیز مربوط به واحدهای خالی از سکنه در شمال شهر و واحدهای سوپرلوکس است که به دلیل رکود حاکم بر بازار، امکان خرید و فروش آن وجود ندارد و مالکان نیز رغبتی برای دادن عرضه این واحدها با بازار اجاره ندارند.

رئیس اتحادیه مشاوران املاک تأکید کرد:‌ امید است با سیاست‌های مالیاتی بتوانیم با واحدهای خالی از سکنه مقابله کنیم، اما موضوعی که مطرح است این است که در زمان وقوع رکود باید سیاست‌های تشویقی اعمال شود، چنانکه در تمام دنیا در زمان رکود هیچ‌گاه سیاست‌های تمهیدی اعمال نمی‌شود.

عقبائی با اشاره به اینکه اگر سیاست‌های تشویقی جواب نداد، آن موقع می‌توان برخوردهای تعزیراتی را انجام داد، گفت: مالیات بر خانه‌های خالی از سکنه عملاً تأثیر مؤثری نداشته است، چون برخی اعتقاد دارند که این اقدام دولت درآمدزایی برای دولت است، پس سازمان امور مالیاتی باید برای کمک به توازن میان عرضه و تقاضا، در این خصوص سوبسید نیز بدهد، پس سیاست‌های تشویقی در زمان رکود باید مسیر عرضه مسکن را باز کند.

وی تأکید کرد: باید سیاست‌های مالیاتی در دوره رکود، سیاست‌های معلق باشد و با شرایط اقتصادی کشور تغییر کند.

وی در پاسخ به این سوال خبرنگار فارس که پرسید در یک سال گذشته تعداد زیادی سایت و اپلیکیشن‌های خرید و فروش مسکن در کشور راه‌اندازی شده است، آیا تخلفی به اتحادیه املاک گزارش شده است یا خیر،‌ گفت: سایت‌ها و اپلیکیشن‌های فروش مسکن چند گروه هستند، بنابراین آن گروه‌هایی که زیرمجموعه اتحادیه املاک باشند، دارای شناسنامه هستند و گزارشی از بابت تخلف به ما ارائه نشده است، اما در برخی موارد در دریافت حق کمیسیون گزارشات تخلفی به ما ارائه شده است.

عقبائی ادامه داد: یک سری از سایت‌ها و اپلی‌کیشن‌هایی که شناسنامه ندارند و خودسرانه اقدام به راه‌اندازی این سایت‌ها کرده‌اند، تخلفات زیادی از آنها گزارش شده که در حال بررسی این تخلفات هستیم.

* راه‌اندازی فست‌ملک

رئیس اتحادیه مشاوران املاک از راه‌اندازی سامانه فست‌ملک خبر داد و گفت: با راه‌اندازی سامانه فست‌ملک از این پس مشاوران املاک و مردم می‌توانند با مراجعه به این سایت (fastmelk.com) اقدام به خرید و فروش و یا درخواست خرید و یا اجاره در این سایت که زیرمجموعه سامانه رسمی و ملی املاک و مستغلات کشور است، درخواست خود را در این سایت ثبت کنند.

عقبائی افزود: مشاوران املاک در کشور به فست‌ملک متصل می‌شوند و امکان اتصال برای تمام مشاورین املاک که دارای پروانه رسمی هستند میسر خواهد شد، بنابراین مشاورین املاکی که دارای پروانه نیستند نمی‌توانند از خدمات فست‌ملک استفاده کنند.

رئیس اتحادیه مشاوران املاک افزود: در این سامانه، مشاوران املاک فایل‌های خود را ارائه می‌دهند و مردم با مراجعه به این سایت، به خوبی می‌توانند از ملک موردنظر و آدرس آن مطلع شوند.

به گفته وی،‌ مردم عادی می‌توانند با مراجعه به سایت فست‌ملک،‌ ملک خود را چه برای اجاره و چه برای خرید و فروش دراختیار مشاوران املاک منطقه خود قرار دهند.

وی تصریح کرد: تفاوت فست‌ملک که زیرمجموعه سامانه ملی مستغلات و املاک کشور است با دیگر سامانه‌ها، سطح بالای تکنولوژی و به روز بودن برنامه‌های آن است ،‌اما به هرحال رقابت وجود دارد و شاید این سامانه که دو سال برای راه‌اندازی آن مطالعه شده است،‌ دو سال دیگر نیازمند به روز شدن باشد.

رئیس اتحادیه مشاوران املاک همچنین با اشاره به اینکه دریافت کد رهگیری برای مشاوران املاک هزینه‌ای ندارد و اینکه برخی از مشاوران املاک اعلام می‌کنند دریافت کد رهگیری و سپس مالیات بر ارزش افزوده 9 درصدی برای آنها هزینه‌ای دارد، گفت: دریافت کدرهگیری باید از سوی مردم و متقاضیان مسکن از مشاوران املاک درخواست شود چرا که کد رهگیری یک الزام است.

وی تأکید کرد: روزانه چندین پرونده و استعلام به دست ما می‌رسد که حاکی از قصور در دریافت کد رهگیری است، پس مردم باید نسبت به دریافت کد رهگیری که موجب می‌شود خرید و فروش ملک پس از دریافت کدرهگیری قفل شود و دیگر خرید و فروش آن برای فرد دیگری میسر نشود، باید توسط مشاوران املاک و خود مردم جدی گرفته شود.

به گفته وی،‌ اگر مشاوران املاک از مردم و متقاضیان خرید و فروش مسکن درخواست مبلغ مازاد برای صدور کد رهگیری کردند، این موضوع را با شماره تلفن 7334 در میان بگذارند.

انتهای پیام/


منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۷۴۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه پایش درخواست‌های خرید کالا در شرکت نفت فلات قاره

با حضور مدیرعامل و جمعی از مدیران شرکت نفت فلات قاره، سامانه پایش درخواست‌های خرید کالا (سپند) با ویژگی‌هایی منحصربه‌فرد برای نخستین بار در سطح شرکت ملی نفت ایران راه‌اندازی شد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت نفت فلات قاره ایران، علیرضا مهدی‌زاده در آیین راه‌اندازی سامانه پایش درخواست‌های خرید کالا در شرکت نفت فلات قاره ایران، با تشکر از  راه‌اندازی و ایجاد این سامانه گفت: با توجه به حجم کار، تعداد و تنوع بسیار بالای تقاضاهای خرید و گستردگی اقدام‌های تدارکات و امور کالای شرکت نفت فلات قاره ایران که در سطح شرکت ملی نفت بی‌سابقه است، راه‌اندازی این سامانه در پایش، کنترل و ساماندهی تقاضاها بسیار مؤثر است.

وی افزود: با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، دفترهای این شرکت نیز از این پس به‌صورت تخصصی حجم متوازنی از خرید را انجام می‌دهند که برای شفاف‌سازی و چابک‌سازی فعالیت‌ها و تأمین کالاها در کمترین زمان تأثیر زیادی دارد.

مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران گفت: در سامانه پیشین امکان پایش و پیگیری تقاضاها ممکن نبود، اما با استفاده از این سامانه می‌توان از این موارد جلوگیری کرد.

مهدی‌زاده ادامه داد: پایش و اولویت‌بندی تقاضاهای خرید به‌وسیله این سامانه نکته بسیار مهمی است زیرا می‌توان تقاضاهای مربوط به کالاهای اساسی شرکت را در اولویت خرید قرار داد و نسبت به تأمین آن در کمترین زمان اقدام کرد.

وی ایجاد زنجیره کامل تقاضا، خرید، تسویه حساب با پیمانکار و... برای تأمین کالاهای مورد نیاز به‌وسیله این سامانه را ضروری دانست و گفت: باید با گزارش‌گیری مستمر، ماهانه، فصلی و سالانه نسبت به عملکرد درست آن اطمینان یافت و از نتایج به‌دست‌آمده در بهبود فرآیند تامین کالا بهره‌برداری کرد، همچنین با پایش مستمر و درست خرید کالا با این سامانه شاهد اثرگذاری آن در تسهیل کارها و فرآیندها خواهیم بود.

در ابتدای این آیین، محمد مساح، مدیر تدارکات و امور کالای شرکت نفت فلات قاره درباره مهم‌ترین اقدام‌های انجام‌شده به‌منظور پیاده‌سازی این سامانه گفت: پس از برگزاری چند نشست با همکاران فناوری اطلاعات و ارتباطات و بررسی مشکلات سیستم‌های قدیمی، سرانجام یک شرکت توانمند داخلی برای اجرای این سامانه انتخاب شد.

وی افزود: در این زمینه کارگروهی تشکیل و برای تحلیل فرآیندها بیش از ۴۸ نشست (۱۴۴ ساعت) برگزار و با اجرای دوره‌های آموزشی در ناحیه بوشهر، جزیره کیش و منطقه لاوان به همکاران اطلاع‌رسانی و اطلاعات ۹۶۵ نفر از کاربران جمع‌آوری و برای آنان دسترسی ایجاد شد.

مدیر تدارکات و امور کالای شرکت نفت فلات قاره با بیان اینکه این سامانه اسفندماه پارسال به‌صورت آزمایشی در سطح منطقه لاوان راه‌اندازی شد، ادامه داد: پس از تهیه فیلم‌های آموزشی همه نقش‌ها و بارگذاری آن در شبکه داخلی شرکت، این سامانه با آغاز سال نو به‌صورت رسمی راه‌اندازی شد.

مساح نبود امکان دریافت گزارش‌های مختلف در سطوح مدیریتی و کارشناسی و پایش و پیگیری تقاضاهای خرید از مبدأ صدور تا تحویل کالا، محدودیت در نظارت و رسیدگی به عملکرد واحدهای زیرمجموعه تدارکات، امکان نداشتن ثبت و مستندسازی الکترونیک سفارش‌ها و قراردادهای خرید، پراکندگی سامانه‌ها و نبود ارتباط و امکان توسعه سامانه‌ها بر اساس نیازهای تازه سازمان را از محدودیت‌های سامانه قدیم امور کالا اعلام کرد.

وی تأکید کرد: سامانه نو مزایای فراوانی دارد که امکان دریافت گزارش‌های متنوع درباره تقاضاهای خرید و سفارش‌های صادرشده در سطوح مختلف مدیریتی و کارشناسی، ایجاد زمینه لازم برای متقاضیان کالا در مناطق و مدیران مربوطه به‌منظور پایش تقاضاهای صادره از مبدا تا دریافت کالا و ایجاد امکانات لازم برای سرپرستان واحدهای ستادی و عملیاتی تدارکات و امور کالا برای کنترل عملکرد کارکنان زیرمجموعه از آن جمله است، همچنین فراهم شدن زیرساخت مناسب ایجاد و نگهداری سوابق خرید به‌منظور پاسخگویی سریع به نهادهای نظارتی و تجمیع سامانه‌های تقاضای آنلاین، مکانیزه تدارکات و حمل‌ونقل در یک سامانه از دیگر مزایای آن است.

مدیر تدارکات و امور کالای شرکت نفت فلات قاره اظهار کرد: با استفاده از این سامانه، گزارش‌های مربوط به تعداد تقاضاهای صادره به تفکیک منطقه عملیاتی، سال، سطح معاملات، نوع تقاضا، شرح و گروه کالا بر اساس نوع گزارش درخواستی، همچنین تعداد سفارش‌های صادره، مبلغ و سال سفارش، تعداد اقلام و... قابل دسترسی است و می‌توان داشبوردهای مختلف آماری و اطلاعاتی بر اساس گزارش‌های ترکیبی مورد نیاز مدیران و رؤسا را ایجاد کرد و سامانه را بر اساس نیازهای سازمان و اتصال به دیگر سامانه‌ها توسعه داد.

دیگر خبرها

  • اخذ حدود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال جریمه از مشاوران املاک متخلف زاهدان
  • کوتاه شدن دست دلال‌ها با سامانه خودنویس محقق شد
  • هزینه اضافی به بنگاه ممنوع؛ حق انتخاب با مشتری است سامانه خودنویس یا مشاور املاک؟
  • هشدار دادستان شهریار به اخلال‌گران اجاره املاک
  • ایرانی‌ها، رتبه ۲ خرید خانه در ترکیه
  • ضرورت استعلام از شهرداری برای خرید و فروش املاک تجاری در پردیسان
  • برای خرید مسکن باید این 10 نکته را بدانید+ نکات کلیدی در تنظیم مبایعه‌ نامه
  • راه‌اندازی سامانه پایش درخواست‌های خرید کالا در شرکت نفت فلات قاره
  • حل مشکل بیمه مشاوران با اجرای طرح ساماندهی بنگاه‌های املاک
  • فعالیت سامانه خودنویس ۲۴ ساعته شد