Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، در دنیای امروز خیلی چیزها تاثیر گذار هستند،گاهی یک اتفاق ساده باعث تغییر تفکر و نگرش افراد می شود،حتی باعث میشود که فرد مسیر زندگی خود را تغییر بدهد حالا چطور انتظار داریم کودک ما فقط با مسایلی که ما برایش بیان می کنیم تربیت شود؟ در حالی که با اینترنت به همه جا دسترسی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در زمانی قرار داریم که فضای مجازی تبدیل به فضای واقعی و حقیقی برای کودکان و نوجوانان شده و حتی اگر بخواهند در مورد مطلبی اطلاعاتی به دست بیاورند اول مرجعی که به ان مراجعه میکنند به جای کتاب و یا مشورت با بزرگتر خودشان فضای مجازی است و اگر اطلاعاتی که در سایت به دست می اورند با فضای حقیقی در تضاد باشد در درجه اول مطالب ان سایت را قبول میکنند.

واقعا چرا!؟

متاسفانه خانواده های امروزی با مشکلات پیش آمده ترجیح می دهند که کودکشان جوابهای سوالات خود را به تنهایی پیدا کنند و بهترین گزینه هم اینترنت و شبکه های اجتماعی است.

همین امر باعث شده سن بلوغ در کودکان پایین بیایید،مشکلات درسی بیش از پیش باشد چرا که ذهن کودک درگیر جای دیگر است.

کودکانی که درگیر این معضل اجتماعی هستند تمرکز کافی ندارند و حتی گاهی دنیای واقعی و مجازی را با هم آمیخته می کنند و می خواهند در دنیای واقعی مانند دنیای مجازی زندگی کنند.

این موضوع تا جایی پیش رفته است که حتی کودکان احساسات خود را از طریق پیام در فضای مجازی و یا انتخاب عکس برروی تصویر پروفایل انتخاب می کنند و حتی برای اینکه ببینند چه مقدار و برای چه افرادی مهم اند از جملات نا امید کننده و تصاویر مایوس کننده استفاده میکنند تا شاید جملات محبت امیز بشنوند و یا مورد توجه قرار گیرند.

حال سوال این است که اگر پدر و مادر این نوجوان را تغذیه روحی کنند ایا کودک و نوجوان دچار این مسایل خواهند شد؟

متاسفانه هم اکنون نوجوانان و جوانانی را داریم که درگیر مفاسد اخلاقی و شرعی شده اند چرا که آزادی بیش از حد در فضای مجازی را در دنیای حقیقی و واقعی می خواهند و همین امر یکی از عواملی هست که باعث تعارض اخلاقی در کودکان و نوجوانان شده است

پدر و مادر عزیر ،والدین گران قدر

نوجوان شما قرار است پدر و مادر در اینده باشد،اگر شما به دلیل فعالیت اقتصادی و یا هر مشکلی از مسئولیت پدر و مادر بودن خود کم کنید فرزند شما این مسولیت را یاد نمی گیرد و یا حتی توسط فضای مجازی روش غلط و نادرست آن را می آموزد

اگر نسل آینده خانواده و فرزندتان برایتان مهم است بیایید از مسولیت خود کم نکنید تا فرزندتان در اینده در زندگی شخصی خودش دچار مشکل نشود

کودکان و نوجوانان ما به پدر و مادر واقعی نیاز دارند نه پدر و مادر مجازی

بیایید کمی بیشتر برای فرزندمان واقعی باشیم

طلبه محقق: سجاد معاضدی

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۷۶۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات پویش های شهرداری تهران در نوروز و ماه رمضان | وقتی جشن‌های بزرگ برای کودکان و نوجوانان برگزار شد

به گزارش همشهری‌آنلاین، محمدامین توکلی‌زاده امروز در صحن شورای شهر تهران با اشاره به برگزاری پویش «تهران دوست داشتنی در پایتخت»، برنامه‌های معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران را در نوروز و ماه رمضان امسال تشریح کرد که چکیده آن را در زیر می‌خوانید:

*پویش روزه اولی ها سال دوم خود را پشت سر گذاشت. سال قبل ۳۰هزار نفر در این پویش شرکت کردند و امسال در سطح مناطق و ورزشگاه آزادی این پویش برگزار شد.

*۵میلیون افطاری ساده با همکاری هیئت‌ها، مساجد و مدارس داده شد، پویش مهربانی نیز در همین روزها برنامه ریزی و اجرا شد.

*همچنین جشن نوروز از میدان هفت تیر آغاز و به بوستان لاله ختم می‌شد، امسال کارناوال‌ها و تعداد هنرمندان با افزایش همراه بود. یکی از توفیقات این دوره مدیریت شهری این بود که یک گام در حوزه الگوسازی نشاط آفرینی جلوتر رفتیم. امروز به همت هنرمندان و ایده پردازان به الگوی شادی متناسب با مبانی خود رسیده ایم و مخاطب آن خانواده است. به طوری که دو سال است که جشن هایی همچون جشن غدیر، امام رضایی ها و امام حسنی ها را برگزار و فضای شادی خانوادگی را تجربه می کنیم.

* نشان دادیم با ظرفیت های ملی و مذهبی خود توان الگوسازی در جشن و شادی را داریم. «شهر شهدا» نیز برنامه دیگری بود که همزمان با کنگره ملی ۲۴ هزار شهید تهران برگزار شد که سعی بر این داشت تا هویت انقلابی تهران را به نمایش بگذارد. به طوری که به مدت دو ماه همکاران ما در فرهنگسرای خاوران مستقر شدند و برنامه ها تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه یافت.

*همچنین جشنواره بهار قرآن نیز در برج میلاد برگزار شد،سازمان بهشت زهرا (س) هم در این ایام مشغول خدمات رسانی به شهروندان بود. در مجموع جشنواره های متنوعی در مدت اخیر برگزار شد تا فضایی برای خانواده‌ها با سلایق مختلف فراهم شود که در این راستا بیش از ۵۰۰ هزار نفر از برنامه شهر رمضان استقبال کردند. بزرگترین مراسم احیا در مشهد مقدس و پس از آن بهشت زهرا(س) تهران است که امسال بیش از ۵۰۰ هزار شهروند در این فضا شب های قدر را پشت سرگذاشتند. تدارک ویژه ای دیده شد تا از شهروندان استقبال خوبی صورت بگیرد.

* در کنار این برنامه‌ها، اراضی عباس آباد مراسم افطاری ساده در پل طبیعت برگزار شد، جشنواره های متنوعی در این فضا پیش بینی شد که بیش از ۲ میلیون گردشگر از اراضی عباس آباد بازدید کردند.

* یکی از اتفاقات خوب امسال در بازنمایی و تولیدات هوش مصنوعی در نمایشگاه قرآن در بوستان لاله، تصویر مبارزه با استکبار توسط نوجوانان تولید شد و سعی بر این بود که از ابزار هوشمند استفاده شود. بیش از ۳۵ هزار نفر در این رویداد مشارکت کردند. ۲۴۴ هزار نفر نیز در پویش قرآنی شرکت کردند و ۱۹ هزار محفل قرآنی در سطح شهر برگزار شد.

* با وجود اینکه تلاش دشمن برای اینکه تقارن روز ۱۳ فروردین و شهادت حضرت علی (ع) را به چالشی تبدیل کنند، هیچ اتفاقی در سطح شهر نیفتاد، مردم نشان دادند که با دشمن همراهی نمی کنند و اقامه عزای روز شهادت حضرت علی (ع) انجام شد.

* «افطارخونه» پدیده ای جدید بود که با همکاری جبهه انقلاب در بلوار کشاورز و بوستان لاله فضایی متفاوت را رقم زد و موکب ها در این راستا پای کار آمدند. همچنین جشن امام حسنی‌ها و رونمایی از کیک ۲ تنی برگزار شد.

* برگزاری پویش لشکر قدس در روز قدس را داشتیم که باید بگویم میزان حضور مردم در راهپیمایی روز قدس نسبت به سال‌های قبل با ۴۰ درصد رشد روبه رو بود.یکی از ایرادات این بود که پس از برگزاری نماز عید فطر جشنی برگزار نمی شد، گفت: به پیش بینی ستاد نماز جمعه، ۴۰۰ موکب مردمی و مساجد و هیئت ها پای کار آمدند و موکب های ورزشی، فرهنگی و مشاوره در محل اقامه نماز مستقر شدند تا جشن روز عید فطر در این راستا برگزار شود.

*۳۰ هزار نوجوان در اردوی پیش از برگزاری نماز عید فطر در مساجد شرکت کردند. مجموع اقدامات شهروندی از جمله تولید موشن و پوستر با محتوای دینی و فرهنگی و همچنین تولید عروسک ها و شکل گیری باغ عروسک ها در سطح شهر در این ایام صورت گرفت.

کد خبر 846614 برچسب‌ها شهردارى تهران تور- گردشگری

دیگر خبرها

  • نخستین مرکز تخصصی نجوم و رصد استان در شهرستان بروجن راه اندازی می‌شود
  • شرکت کودکان و نوجوانان ۲۸ کشور در جشنواره نقاشی پوپک
  • کتابخانه محل مناسبی برای آموزش حقوق شهروندی به کودکان و نوجوانان است
  • ۱۶ زوج اردبیلی پشت نوبت سرپرستی فرزندخوانده هستند
  • بازی‌های رایانه‌ای منجر به آسیب جسمی کودکان و نوجوانان
  • اتفاق جدید در پویش‌ و جشن های نوروز و رمضان امسال | وقتی جشن‌های شهری با محوریت کودکان و نوجوانان برگزار می شود
  • ۱۶ زوج اردبیلی پشت نوبت دریافت فرزندخوانده هستند
  • جزییات پویش های شهرداری تهران در نوروز و ماه رمضان | وقتی جشن‌های بزرگ برای کودکان و نوجوانان برگزار شد
  • همایش ملی روانپزشکی کودک و نوجوان در مشهد آغاز به کار کرد
  • برگزاری دوره های سواد رسانه برای کاهش آسیبهای فضای مجازی