Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، محمدحسین اسحقی در اختتامیه «نهمین اجلاس بین المللی رشد توسعه شهری و حفاطت بافت تاریخی در حوزه اوراسیا» در شهر مسکو با بیان این مطلب خاطرنشان کرد: در جهان امروز، شهرها به تبع تحولات و جریانات ناشی از اندیشه‌های جهانی دستخوش تغییرات و دگرگونی‌های مهمی شده‌اند که باعث نابودی و گسیختگی روابط حال و گذشته بین انسانها و محیط پیرامون‌شان شده است؛ متاسفانه شکل شهرها و محیط‌های انسان‌ساخت در بعد جهانی، به سمت بی‌چهرگی، عدم تمایز، استانداردسازی غیربومی و جهان‌شمول‌شدن حرکت کرده و هویت، قربانی شهرسازی مدرن شده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسحقی تصریح کرد: آثار به جا مانده از گذشتگان حاوی پیامهای گرانبهایی از فرهنگ، دانش، معماری و شهرسازی بومی هستند و در واقع جزئی از هویت اقوام، ملت و کشور تلقی می‌شوند؛ با این حال، بی توجهی به برنامه‌ریزی در بافت‌های قدیمی در شهر‌ها همزمان با رشد و توسعه آن‌ها در بسیاری از موارد باعث نابودی و چند تکه شدن بافت‌های تاریخی شده است.

سرپرست شهرداری تبریز اظهار داشت: جای بسی مسرت است که در چنین شرایطی سازمانها، نهادها، اساتید دانشگاهی، افراد فرهیخته و مجموعه‌های ذی‌ربط با برگزاری چنین رویداد ارزشمندی ایفای نقش نموده و همسو با نهاد های اجرایی همچون دولتها و شهرداریها اقدام به یافتن راه حل ها و ارائه طرق کرده‌اند. اینحانب به نمایندگی از طرف جامعه تخصصی و شهرداری تبریز ضمن تقدیر و تشکر از فدراسیون روسیه، شهر سامارا، شورای سیاستگذاری رشد و توسعه شهری، موسسه AIJ ژاپن، دانشگاه ها و سایر نهاد های تخصصی دست‌اندر‌کار این اقدام مهم بین المللی، امیدوارم این برنامه بتواند به اهداف والای بشر دوستانه به خوبی نایل شود.

وی با اشاره به این که شهر تبریز در سال ٢٠١٨ میلادی به عنوان پایتخت گردشگری جهان اسلام برگزیده شده است، اظهار داشت: تبریز با سابقه تاریخی حداقل ۴ هزار ساله زادگاه تمدن های بزرگ و جریان ساز تحولات عمده ای در سطح منطقه و جهان بوده است؛ شهری که بزرگترین بازار تاریخی سرپوشیده جهان را از ٨٠٠ سال پیش دارد و مرکز مبادلات کالا و فرهنگ های جاده ابریشم بوده است.

سرپرست شهرداری تبریز، از آمادگی کلان‌شهر تبریز برای میزبانی مطلوب اجلاس دهم خبر داد و افزود: با توجه به توانمندی‌های علمی و تجربیات قابل‌توجه مدیریت شهری تبریز، میزبانی تبریز در اجلاس دهم، فرصت مهمی برای اشتراک تجربه‌های عملی کشورهای عضو با پشتوانه یافته‌های علمی و پژوهشی خواهد بود.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۷۷۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری‌های بین‌المللی و رشد اقتصادی نیازمند برقراری صلح است

به گزارش خبرنگار مهر، علی چگنی روز دوشنبه در آیین افتتاحیه اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا، ضمن خوش‌آمد گویی به نمایندگان عضو ACD، اظهار داشت: در جمهوری اسلامی ایران در نظر داریم با همکاری همه جانبه بتوانیم اهداف خود را پیش ببریم و به نتیجه برسیم، اکنون در زمانی هستیم که پیش‌بردن اهداف اقتصادی به تنهایی نتیجه ندارد، همکاری همه جهان را نیاز داریم، همچنین برای رشد اقتصادی، برقراری رفاه و صلح نیاز است تا همکاری‌های همه جانبه شامل همکاری‌های بین‌المللی از طریق افراد ذی‌صلاح انجام شود.

وی با تاکید بر اینکه در چنین مجامعی که اغلب اعضای ACD حضور دارند، پتانسیل های بسیار زیادی وجود دارد، افزود: در این مجمع می‌توان همه جانبه کار کنیم، هرکشوری توانایی‌های خاص خودش را دارد، امیدوارم این اجلاس به الگوهای ممکن ببین بخش‌های خصوص و دولتی تبدیل شود.

مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: وزارت امور خارجه آماده است تا از طریق پشتیبانی‌های دولتی و کشورهای عضو، خودش را به اهداف اقتصاد جهانی نزدیک کند، البته این رشد و پیشرفت سریع نیست و از طریق همکاری به وجود می‌آید، باید بدانیم کشورهای دیگر چه کمک‌هایی می‌توانند انجام دهند.

وی اضافه کرد: جلسات اجلاس بسیار مهم هستند و می‌توانند نقش مهمی در ارتقای ارتباطات ایفا کنند. کشورهای عضوACD را به نهایت همکاری دعوت می‌کنیم، حضور آنها در این مجمع نشان داد که می‌توانیم همکاری‌های فعالانه داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر،مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia Cooperation Dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به‌عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است. کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 6092258

دیگر خبرها

  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • همکاری‌های بین‌المللی و رشد اقتصادی نیازمند برقراری صلح است
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • نیازمند تحول در نگرش عمومی جامعه در حوزه وقف هستیم
  • افزایش و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی احترام به شهروندان است
  • توسعه و گردشگری از اهداف اصلی شهرداری بندرعباس است
  • نیازمند آگاه‌سازی پایدار برای نسل جدید هستیم
  • بازسازی بافت تاریخی شهرکرمان نیازمند طرحی کارشناسی و آینده نگراست
  • بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود
  • بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است