Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-09@02:23:41 GMT

اين خوراکي ها را هرگز نشوريد

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۰۸۳۶۸۸

اين خوراکي ها را هرگز نشوريد

خبرگزاري آريا - از بچگي به ما گفته اند که هرچه را که مي‌خواهيد بخوريد اول بشوييد. اما افراد کمي اطلاع دارند که بعضي وقت‌ها اين عادت مي‌تواند نادرست باشد.
به گزارش گروه فضاي مجازيخبرگزاري ميزان، قيد، شستن بعضي از غذاها مي‌تواند به پخش شدن باکتري‌هاي و يا پيامدهاي منفي ديگر بيانجامد.
روش درست آماده کردن و پختن غذاها و اشتباه‌هايي که ما مرتکب مي‌شويم را نشان مي‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تخم مرغ
ماده مخصوصي را به تخم مرغ مي‌زنند تا از فساد آن به وسيله باکتري‌ها جلوگيري کنند. آب اين ماده حفاظت کننده را از بين مي‌برد، پس نبايد آن را بشوييد.
مرغ
باکتري‌هاي روي مرغ تازه براي سلامتي ما بسيار خطرناک هستند. معروف‌ترين اين باکتري‌ها سالمونلا است. عده زيادي از مردم فکر مي‌کنند که شستن مرغ پيش از پختن آن اين مشکل را حل مي‌کند، اما آنها اشتباه مي‌کنند. با شستن مرغ، باکتري‌ها به وسيله آب به دست و سينک دستشويي منتقل مي‌شوند.

اگر شما يک راست آن را بپزيد تمامي باکتري‌ها کشته مي‌شوند. آشپزهاي حرفه‌اي مي‌گويند که بهتر است مرغ دوبار جوشانده شود: بعد از اولين جوش آمدن آب، شما بايد آب را عوض کنيد و به جوش دادن ادامه دهيد.
گوشت
درست مانند مرغ، شما نبايد گوشت را بشوييد، زيرا شستن گوشت باعث آلوده شدن سينک دستشويي و دست‌ها به باکتري‌هاي خطرناک مي‌شود. شما مي‌توانيد با پختن در درجه حرارت بالا باکتري‌ها را بکشيد.
نکته: قبل از پختن آب سطح گوشت را با دستمال کاغذي خشک کنيد. بعد از آن دستان را با آب گرم و صابون بشوييد.
ماکاروني
نمي‌دانيم چه کسي شستن ماکاروني را پيشنهاد کرده است. آشپزهاي حرفه‌اي مي‌گويند شستن ماکاروني نشاسته آن را از آن مي‌شويد و سس آن خوب نمي‌شود.
شما مي‌توانيد بعد از پختن ماکاروني آن را بشوييد اگر مي‌خواهيد آن را با سالاد بخوريد و يا سرخ کنيد.
قارچ
شما نمي‌توانيد قارچ را براي مدت طولاني زير آب بگيريد و يا در آب خيس کنيد، قارچ به راحتي آب را جذب مي‌کند. درست پيش از پختن بهتر است آن را سريع بشوييد و با دستمال کاغذي خشک کنيد. خيساندن قارچ آنها را خراب مي‌کند و باعث از بين رفتن نرمي آن مي‌شود.
منبع: جام جم
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۸۳۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسولین با کمک فناوری نانو خوراکی می‌شود

به گزارش خبرنگار علم و فناوری ایسکانیوز؛ محققان می‌گویند انسولین جدید را می‌توان با خوردن یک قرص یا حتی در یک تکه شکلات جاسازی کرد.

نانو حامل جدید که روی موش‌ها و مدل‌های حیوانی بابون آزمایش شده است، می‌تواند به افراد مبتلا به دیابت کمک کند تا از عوارض جانبی مرتبط با تزریق انسولین مانند هیپوگلیسمی (یک رویداد قند خون پایین، زمانی که انسولین بیش از حد تزریق شده است) اجتناب کنند.

این مطالعات حیوانی نشان داده است که بزرگ‌ترین قدرت این ماده در مقیاس نانو این است که می‌تواند به سطح قند خون بدن واکنش نشان دهد. این پوشش زمانی که غلظت قند خون بالا باشد انسولین را حل و آزاد می‌کند و مهم‌تر از همه در محیط‌های با قند خون پایین انسولین آزاد نمی کند.

انسولین خوراکی جدید از نوعی ماده در مقیاس نانو استفاده می‌کند که یک 10 هزارم عرض موی انسان است. این ماده مانند پوشش مقاوم به اسید روی قرص‌ها عمل می‌کند که از تخریب آن توسط اسید معده محافظت می‌کند. اما این پوشش جدید در عوض مولکول‌های انسولین را احاطه می‌کند و به یک «نانو حامل» تبدیل می‌شود؛ مانند یک پیک برای انتقال مولکول‌های انسولین در بدن به مکان‌هایی که برای عمل نیاز دارد. این یافته‌ها در مجله «نانوتکنولوژی نیچر» منتشر شده است.

تخمین زده می‌شود که 422 میلیون نفر در سراسر جهان به دیابت مبتلا هستند و تقریباً 75 میلیون نفر از این افراد روزانه به خود انسولین تزریق می‌کنند. سالانه حدود 1/5 میلیون مرگ به طور مستقیم به دیابت نسبت داده می‌شود. در سال 2021، تخمین زده شد که بیش از 1/3 میلیون استرالیایی با دیابت زندگی می‌کردند.

بیشتر بخوانید: نانوماده‌ای که گرد و غبار را از هوا جذب و اکسید می‌کنند

محققان می‌گویند که توسعه یک انسولین خوراکی ایمن و مؤثر از زمان کشف انسولین در بیش از یک قرن پیش، یک چالش بوده است. یک چالش بزرگ که با تولید انسولین خوراکی مواجه بود، درصد پایین انسولینی است که هنگام تزریق خوراکی یا با تزریق انسولین به جریان خون می‌رسد. برای رسیدگی به این موضوع، ما یک نانو حامل تولید کردیم که جذب نانو انسولین ما در روده را هنگام آزمایش در بافت روده انسان به شدت افزایش می‌دهد.

آزمایش‌های پیش بالینی در مدل‌های حیوانی نشان داد که پس از مصرف، نانو انسولین قادر به کنترل سطح گلوکز خون بدون هیپوگلیسمی یا افزایش وزن است. همچنین هیچ سمیتی وجود نداشت.

محققان می‌گویند: انسولین خوراکی ما این مزیت را دارد که تا حد زیادی خطر اپیزودهای هیپوگلیسمی را کاهش می‌دهد. برای اولین بار ما یک انسولین خوراکی ساخته‌ایم که بر این مانع بزرگ غلبه می‌کند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229612 برچسب‌ها فناوری نانو دیابت نوع ۲

دیگر خبرها

  • شی در صربستان: هرگز بمباران سفارت چین در بلگراد توسط آمریکا را فراموش نمی‌کنیم
  • سم قارچ‌های وحشی با پختن از بین نمی‌رود / آمار افراد مسموم به ۸۷ نفر رسید
  • مصر: اسکله آمریکا هرگز جای گذرگاه رفح را نمی‌گیرد
  • الکترونیک سبز می‌شود/ ابداع نانوسیم‌هایی که از هوا برق تولید می‌کنند 
  • تغییر رنگ و بوی آب پکیج
  • علی دایی در نوکمپ؛ فرگوسن در جام جهانی
  • انسولین با کمک فناوری نانو خوراکی می‌شود
  • طرز تهیه دمی گوجه یا استانبولی خوشمزه ؛ فوت و فن پختن دمی گوجه در کمترین زمان | با این ترفند سس گوجه فرنگی را خوشمزه کنید
  • امید برای یافتن حیات در زیر مریخ زنده شد 
  • ۸ کاری که افراد موفق هرگز صبح‌ها انجام نمی‌دهند