Web Analytics Made Easy - Statcounter

در سه ماه نخست امسال 5 هزار معتاد به مراکز ترک اعتیاد استان مازندران برای درمان اعتیاد مراجعه کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، معاون اداره کل بهزیستی مازندران افزود دراستان 88 مرکز ترک اعتیاد وجود دارد که 66 مرکز فعال و مشغول ارائه خدمات به معتادان هستند.

رقیه رحمانی در قائم شهر ، حضورو بکارگیری نیروهای متخصص و کار آمد در کمپ های ترک اعتیاد را از معیارها و شاخص های ضروری در احداث و فعالیت مراکزدرمان و ترک اعتیاد نام برد که با تحقق آن معضل اعتیاد بصورت علمی و اساسی ریشه کن خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ، گشایش مرکز ترک اعتیاد در فولادکلا قائم شهر را هفتمین کمپ ترک اعتیاد در این شهرستان اعلام کرد و افزود: با تلاشهای انجام شده در مازندران در حال حاضر 52 مرکز سرپائی در سطح استان بطور روزانه مشغول سم زدائی و دارو درمانی معتادان هستند .

رحمانی ، فعالیت 260تیم اجتماع محور و هفت مرکز کاهش آسیب های اجتماعی باارائه خدمات آموزشی و توزیع بسته های بهداشتی رایگان به افراد تزریقی دارای رفتار های پر خطر را دیگر اقدامات بهزیستی نامید که با اجرای آنها از شیوع بیماری هپاتیت و ایدز جلوگیری می شود.

معاون بهزیستی مازندران تعدادمراجعین به کمپ های ترک اعتیاد در سال گذشته را 18هزار معتاد اعلام کرد

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۸۵۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۴۲ مرکز مشاوره در لرستان

همایون عمودی زاده اظهار کرد: مرکز اورژانس اجتماعی ۱۲۳ و صدای مشاور ۱۴۸۰ جزو فعالیت‌های سازمان بهزیستی در راستای ارتقاء توانمندی‌های افراد در معرض آسیب و آسیب دیدگان اجتماعی جهت مقابله با مسائل اجتماعی در شرایط بحرانی است.

وی اضافه کرد: ارتقاء توانمندی‌های افراد در معرض آسیب و آسیب دیدگان اجتماعی جهت مقابله با مسائل اجتماعی در شرایط بحرانی از طریق ارائه خدمات تخصصی و به موقع اورژانس اجتماعی و همچنین شناسایی آسیب‌های اجتماعی نو پدید با توجه به گستردگی اهداف، سازمان بهزیستی بسیار مهم است.

 مدیرکل بهزیستی لرستان از فعالیت ۴۲ مرکز مشاوره در استان به صورت دولتی و غیردولتی به جامعه هدف خبرداد و افزود: در زندگی امروز با توجه به استرس‌ها و اضطراب‌هایی که در زندگی وجود دارد همه مردم نیازمند خدمات مشاوره‌ای هستند و از آنجا که دسترسی به مراکز مشاوره حضوری ممکن است موجب به وجود آمدن چالش‌هایی در زندگی افراد شود لذا خط تلفنی صدای مشاور سازمان بهزیستی، برای ارائه خدمات مشاوره رایگان فعال است.

عمودی زاده تصریح کرد: این سامانه تلفنی همه روزه از ساعت ۸ صبح لغایت ۲۴ به صورت رایگان فعال است.

وی از فعالیت ۱۱ مرکز اورژانس اجتماعی در استان خبر داد و گفت: این مراکز آمادگی لازم برای ارائه خدمات به جامعه هدف در لرستان را دارند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • مرکز ترک اعتیاد غیرمجاز در رشت پلمپ شد
  • پلمب مرکز ترک اعتیاد غیرمجاز در رشت
  • آغاز طرح بازگشت به زندگی سالم در مشهد
  • تجهیز بیمارستان رازی قائم شهر به دستگاه ام. آر. آی
  • افتتاح کارگاه اشتغال‌زایی برای معتادان در مشهد
  • (تصاویر) مرکز نگهداری و اشتغال معتادان
  • ادعای عبور آزادراه قائمشهر ساری از محوطه تاریخی پایه علمی ندارد
  • ادعای عبور آزادراه قائمشهر_ ساری از محوطه تاریخی پایه علمی ندارد
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز خدمات زیبایی در سمنان
  • فعالیت ۴۲ مرکز مشاوره در لرستان