Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجلس گفت: ایران و روسیه نقش بسزایی در ایجاد امنیت و مبارزه با تروریسم دارند و در مجموع، گام‌هایی که در سوریه برداشتیم به نتیجه رسیده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، علی لاریجانی در پایان سفر سه روزه خود به روسیه و ارزیابی از این سفر و دیدارهای انجام شده در حاشیه اجلاس اتحادیه بین المجالس در سن پترزبورگ افزود: این سفر سه بخش داشت که بخش اول آن شامل حضور در کنفرانس امنیتی منطقه بود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روسای مجالس تعدادی از کشورها در آن حضور داشتند و کشورهایی که در این نشست حضور یافتند،تقریبا روی مولفه های اصلی ایجاد امنیت در منطقه با جمهوری اسلامی ایران اشتراک نظر داشتند.
او خاطرنشان کرد: ما به عنوان مهمان ویژه به این کنفرانس دعوت شده بودیم که نقطه نظرات خود را دراین نشست بیان کردیم.
لاریجانی بخش دوم سفر خود را مربوط به شرکت در اجلاس بین المجالس عنوان کرد و گفت: در این اجلاس همه روسای مجالس کشورهای دنیا به جز یکی دو کشور شرکت دارند و مجمعی است که در آن تعاطی فکری برای پارلمان ها بوجود می آید.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به موضوع اجلاس بین المجالس در سن پترزبورگ، موضوع انتخاب شده را مهم و هوشمندانه دانست و گفت: موضوع این نشست این بود که چگونه با تکثر قومی، مذهبی و دینی باید صلح و امنیت را بوجود آورد که این موضوع از موضوعات بسیار پر اهمیت است چراکه متاسفانه در سال های اخیر مسئله اقوام و ادیان دستاویز کشمکش هایی شده است که غالبا سرویس‌های اطلاعاتی پشت آن قرار دارند و گرنه اقوام مختلف سال های سال در کنار یکدیگر زندگی کرده اند و در برخی کشورها عشایری وجود دارد که در آن ها شیعه و سنی با هم زندگی می کنند اما ایجاد این کشمکش ها توسط یک عامل بیرونی صورت می‌گیرد و این دردی است که امروز وجود دارد.
او افزود:در این کنفرانس، نظرات مختلفی مطرح شد درخصوص اینکه باید قرابت‌هایی بین ادیان و اقوام ایجاد کرد و آن ها واقعیت و ظرفیت‌هایی هستند که باید از آن ها استفاده کرد.
لاریجانی تاکید کرد: این اجلاس همچنین فرصتی بود که بعد از حرف های نسنجیده ترامپ، موضع ایران برای جمعیت 2 هزار نفری حاضر در این اجلاس بیان شود که اشکالات این حرف هایی که او می‌زند کجاست، البته در این کنفرانس از حرف های ترامپ خیلی استقبال نشد، بلکه غالبا شرکت کنندگان از حرف‌های رئیس جمهور آمریکا علیه ایران ناراضی بودند.
رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین درخصوص بخش سوم این سفر گفت: بخش سوم سفر مربوط به گفت‌و‌گوهایی بود که با مقامات روسی و سایر مقاماتی که به این اجلاس آمده بودند از جمله روسای مجالس و نیز مقامات سازمان ملل انجام شد و این ملاقات ها در حاشیه اجلاس صورت گرفت.
لاریجانی در ادامه تصریح کرد: همچنین در این سفر با مسئولان روس گفت وگوهای خوبی درباره توسعه روابط اقتصادی و بعضی از زمینه‌هایی که باید مقامات سیاسی برای فعال شدن آن ها کمک کنند، انجام شد و از آنجا که خوشبختانه آقای پوتین سفری به ایران دارد، این گفت‌و‌گوها می‌تواند مقدمه‌ای باشد که بعضی از مسائل در آن سفر، حل و فصل شود.
او افزود: در این اجلاس بعضی از نقطه نظرات برای امنیت منطقه مطرح شد به ویژه اینکه ایران و روسیه نقش بسزایی در ایجاد امنیت و مبارزه با تروریسم دارند و در مجموع،گام هایی که در سوریه برداشتیم به نتیجه رسیده است و این احتیاج به اقدامات تکمیلی دارد که در این خصوص با آقای پوتین و سایر مقامات روسیه گفت و گو شد.
رئیس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: روسای دیگر مجالس غالبا درباره مسئله اتمی ایران و نوع مناقشات تصنعی که ترامپ به راه انداخته، توضیحات جمهوری اسلامی ایران را شنیدند و در رابطه با همکاری های اقتصادی و پارلمانی میان ایران و این کشورها گفت و گوهایی صورت گرفت.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۸۶۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای یادداشت تفاهم بین دبیران شورای عالی امنیت ملی ایران و روسیه

به گزارش جام جم آنلاین، در تداوم دیپلماسی فعال امنیتی و همکاری‌های امنیتی منطقه‌ای، عصر امروز (چهارشنبه) یادداشت تفاهم امنیتی بین «علی اکبر احمدیان» دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران و «نیکلای پاتروشف» دبیر شورای امنیت فدراسیون روسیه به امضا رسید.

بر اساس این یادداشت تفاهم، سطح مناسبات و همکاری‌های 2 کشور در حوزه‌های مختلف راهبردی افزایش خواهد یافت.

دوازدهمین اجلاس بین‌المللی نمایندگان عالی کشورها در امور امنیتی امروز با حضور دکتر علی اکبر احمدیان نماینده رهبر معظم انقلاب و دبیر شورای عالی امنیت ملی در سن‌پترزبورگ روسیه برگزار شد.

بنا بر اعلام نیکلای پاتروشف دبیر شورای امنیت فدراسیون روسیه، در این اجلاس،‌ دبیران شورای امنیت، مشاوران امنیت ملی، معاونان نخست وزیر، روسای سرویس های امنیتی و اطلاعاتی ۱۰۶ کشور جهان حضور داشتند.

در اجلاس سن‌ پترزبورگ، همچنین چهار نشست با عناوین «تضمین امنیت اطلاعات در جهان نوظهور چند قطبی ( تهدیدها و فرصت ها)» ، «حفظ هویت ملی و ارزش های سنتی برای حفظ امنیت صلح و ثبات بین المللی»، «همکاری های بین المللی برای مقابله با مهاجرت غیرقانونی» و «مسائل حفاظت از جمعیت در درگیری‌های نظامی و شرایط اضطراری با ماهیت طبیعی و غیرطبیعی» برگزار شد.

همچنین در حاشیه این اجلاس، نمایشگاهی از محصولات و تولیدات نظامی، فناوری های پیشرفته، امنیت اطلاعات و مقابله با چالش های جدید و انرژی هسته ای نیز برپا شده بود.

دیگر خبرها

  • ترسیم نظم نوین منطقه در اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ
  • امضای تفاهم نامه امنیتی میان ایران و روسیه
  • قدرت از غرب به شرق در حال انتقال است
  • اجلاس روسای FIU کشورهای عضو بریکس در کشور روسیه برگزار شد
  • ائتلاف تهران مسکو، محوری در نظم جدید جهانی
  • امضای یادداشت تفاهم بین دبیران شورای عالی امنیت ملی ایران و روسیه
  • اولین تصاویر از امضای توافقنامه امنیتی بین ایران و روسیه + جزئیات
  • حضور فعال ایران در اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ
  • پوتین: تروریسم یکی از جدی ترین تهدیدات قرن بیست و یکم است
  • تشریح برنامه کاری احمدیان در روسیه