Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از ستاد خبری سی‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران‌، روز سه‌شنبه 25 مهرماه 96 در نخستین روز این جشنواره 35 فیلم در بخش ملی و 28 فیلم در بخش بین‌الملل در 4 سالن پردیس سینمایی ملت اکران می‌شود.

در سالن شماره یک در سانس 15:30 تا 17:30 فیلم‌های «خوشحال و شاد و بیزارم» از ایمان فراهانی به مدت 30 دقیقه، «زونا» اثر طوفان نهان‌قدرتی به مدت 20 دقیقه، «کلینر» اثر محمدرضا میقانی به مدت 13 دقیقه، «گوش ماهی» از سیدعباس طاهری به مدت 13 دقیقه و «دوست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برادر. همسایه» اثر محمدابراهیم عزیزی به مدت 15 دقیقه، به نمایش در می‌آید.
در سانس دوم سالن شماره یک، چهار فیلم «شب تولد» امید شمس به مدت 23 دقیقه،«سَس» اثر ارتوران نجفی به مدت 18 دقیقه، «دریازدگی» به کارگردانی حامد اصلانی به مدت 24 دقیقه و «وقت نهار» اثر علیرضا قاسمی به مدت 15 دقیقه اکران خواهد شد. سانس دوم از ساعت 18 الی 20 برگزار خواهد شد.
در سانس سوم سالن یک نیز فیلم‌های «جایی برای آرامش»، «خروس‌ها»، « #ساعت_چهار» و « مادرمرده» به ترتیب به کارگردانی جمیل عامل‌صادقی ، امیررضا جلالیان ، عاطفه محرابی و حامد نجابت در مدت زمان، 25 دقیقه، 12 دقیقه، 18 دقیقه و 20 دقیقه ساعت 21 تا 23 به تماشا در می‌آید.
تمام فیلم‌های اکران شده در سالن شماره یک در بخش ملی و داستانی جشنواره هستند. فیلم‌های سانس دو و سه سالن شماره یک به صورت هم‌زمان در سالن شماره 2 نیز به نمایش در می‌آید.
فیلم‌های «حضور»، آبتین سلیمی‌طاری، 16 دقیقه؛ «مسکوت»، محمد ثریا، 15 دقیقه؛ «درخت زیتون سعد»، احمد زایری، 24 دقیقه، «مارلون» دُرناز حاجی‌ها، 13 دقیقه و «حیوان» اثر بهمن و بهرام اَرک به مدت 15 دقیقه در سانس اول سالن دو از ساعت 15:30 تا 17:30 اکران می‌شود.
در بخش مستند و تجربی نیز 17 فیلم در سالن شماره سه در سه سانس به نمایش در می‌آید.
در سانس اول فیلم‌های کوتاه مستند « پل سیاه» ایوب مروانی‌پور به مدت 30 دقیقه، «جمعه قالی» به کارگردانی مهدی اسدی به مدت 20 دقیقه، «به کجا می رویم؟» به کارگردانی رضا مجلسی، 17 دقیقه، «زوآنتوس» به کارگردانی رشاد بالف به مدت 24 دقیقه در سانس اول از 15:30 تا 17:30 اکران می‌شود.
در سانس دوم از ساعت 18 الی 20 ، چهار فیلم «دادا سلطنه» به کارگردانی هادی احمدی به مدت 28 دقیقه، «زیر بال‌های کاسپین» کار بابک مجیدی به مدت 22 دقیقه، «بومی» اثر کیومرث سرشار به مدت 15 دقیقه و «همسایه‌های رودخانه» به کارگردانی کیوان فهیمی به مدت 25 دقیقه اکران می‌شود.
9 فیلم تجربی «آن شب باران می‌بارید» اثر محمدمهدی باقری، 4 دقیقه، «کل به جزء»، سیدوحید حسینی‌نامی به مدت 12 دقیقه، «گاهی» مصطفی کشاورز به مدت 5 دقیقه ، «امتداد» به کارگردانی مهناز شبانی‌پور، 5 دقیقه، «رقص با باد»، قاسم شیشه‌گری به مدت 6 دقیقه، «چتر خاکستری» محمد پوستین‌دوز به مدت 8 دقیقه، «لختگی» به کارگردانی پرستو علی‌نسب، 10 دقیقه، «خیرگی» مهدی تنگستانی به مدت 20 دقیقه، «هراش» به کارگردانی آذین حمیدنیا، 9 دقیقه از ساعت 21 تا 23 در سالن شماره سه به تماشا در می‌آید.
بخش بین‌الملل جشنواره نیز در نخستین روز جشنواره در چهار سانس هم‌زمان در سالن شماره 4 پردیس ملت برگزار می‌شود.
از ساعت 13 تا 15 ، فیلم‌های «آرنی» از رینا تسو به مدت 24دقیقه از فیلیپین و تایوان، «خانه» از سلطنت زارنه‌وا به مدت 14دقیقه از قرقیزستان، «بدون عشق»، مرینال‌دو به مدت 24 دقیقه از هند، «خانه ادیپوس کجاست؟» از بختیار اسماعیلُف به مدت 6 دقیقه از قزاقستان، «هان» از جاناتان چو به مدت 20 دقیقه از سنگاپور، «جشن» از اسمیت ویاس،2 دقیقه از هند و «دیوار» اثر چیایین چو به مدت 5 دقیقه از تایوان در بخش آسیا و در سه ژانر داستانی، تجربی و پویانمایی برگزار می‌شود.
از ساعت 15:30 تا 17:30 نیز 7 فیلم «گوران، مردی با شتر» از مارسین لسیس به مدت 16 دقیقه از لهستان، «درخشش» از ماریکه کلر،4 دقیقه از آلمان، «برزخ» اثر کنستانتینا کوتسامانی به مدت 29 دقیقه از یونان، «شیفت شب» از دیمن مول 2دقیقه ازآمریکا، «16:03» به کارگردانی ناتالیا سیویچکا به مدت 16:03 از لهستان، «جزیره آتشفشان» به کارگردانی آنا کاتالین لووریتی به مدت 9 دقیقه از مجارستان و فیلم «مسافران» سایمن پورتس به مدت 14 دقیقه از استرالیا اکران می‌شود. این فیلم‌ها در چهار بخش مستند، داستانی، تجربی و انیمیشن هستند.

در سانس سوم نیز فیلم‌های «روح» به کارگردانی مارکوس کاش به مدت 18 دقیقه از سوئیس، «کدوهای مقاومت» از پاتریک دوکاروالیو به مدت 6 دقیقه از فرانسه، «چوپان» اثر یوست فان در ویل به مدت 22 دقیقه از هلند، «گوسفندان نقطه‌وار روی تپه» از هوواچینگ جین به مدت 13 دقیقه از چین، «فلج خواب» فرناندو گالوچی به مدت 12 دقیقه از آرژانتین، «بی رقیب»، وینسنت گالاگر از ایرلند به مدت 7 دقیقه و «نوربالا» به کارکردانی یونوت گاگا به مدت 14 دقیقه از رومانی به نمایش درخواهد آمد.
از ساعت 21 تا 23 نیز انیمیشن «همه آن‌ها سقوط می‌کنند» به کارگردانی ژوان گیونه به مدت 6 دقیقه از جمهوری چک، مستند «آخرین نامه‌ها» به کارگردانی نیلس کلاوس به مدت 6 دقیقه، داستانی «کره اندرو» به کارگردانی تورنیکه گوگریچیان به مدت 25 دقیقه از گرجستان، فیلم تجربی «هجرت» به کارگردانی آچی بابا به مدت 3 دقیقه از آلمان و انیمیشن «ماه همان‌جا ماند» به کارگردانی یولیا رودیتسکایا به مدت10 دقیقه از بلاروس، فیلم داستانی «جعبه‌ی قرمز» به کارگردانی لوران پرین به مدت 28 دقیقه از فرانسه، مستند «زیرزمین» به کارگردانی والری ملنیکوف به مدت 8 دقیقه از روسیه اکران می‌شود.
در نخستین روز این جشنواره نیز چهارکارگاه تخصصی آموزشی تحت عنوان «20 نشستِ 34» برگزار خواهد شد.
از ساعت 10 الی 12 وُرک شاپ «شاخصه‌های مهم سینمای تجربی» با حضور پروفسور آندره بِدنارِک ، از ساعت 15:30 تا 17 و از 17:30 تا 19 دو وُرک شاپ تحت عنوان «فیلم‌نامه اقتباسی» با حضور دکتر محمد دهقانی و سعید عقیقی و هم چنین وُرک شاپ «پخش و عرضه جهانی فیلم کوتاه» با حضور یوسف کارگر از ساعت 19:30 تا 21 در محل پردیس ملت برگزار می شود.
سی‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران به دبیری سیدصادق موسوی ۲۵ تا ۳۰ مهرماه در پردیس سینمای ملت برگزار می‌شود.

معرفی هیئت داوران بخش ملی سی‌وچهارمین جشنواره فیلم کوتاه تهران

اعضای هیئت داوران بخش ملی سی‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند.

مهناز افضلی، مجید برزگر، حمید نعمت‌الله، مجید شیخ‌انصاری، جعفر صانعی‌مقدم، مهدی جعفری و امیر سحرخیز داوری فیلم‌های شرکت‌کننده در بخش ملی سی‌وچهارمین جشنواره فیلم کوتاه تهران را برعهده دارند.
در این دوره جشنواره ٥١ فیلم در بخش داستانی، ٢٧ فیلم در بخش مستند، ٣١ فیلم در بخش پویانمایی و ١٩ فیلم در بخش تجربی مسابقه ایران با هم رقابت می‌کنند.
سی‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران ۲۵ تا ۳۰ مهرماه سال‌جاری برابر با ۱۷ تا ۲۲ اکتبر ۲۰۱۷ به دبیری سیدصادق موسوی در پردیس سینمایی ملت برگزار خواهد شد.


منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۸۷۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تماشای یک منظومه عاشقانه و انسانی در تهران/ چرا کارگردان شدم؟

پیمان خازنی آهنگساز و نوازنده موسیقی ایرانی که این روزها پروژه موسیقایی نمایشی «مجنون آن لیلی» به نویسندگی محمود توسلیان را در تالار حافظ به صحنه برده اسن در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره انگیزه های خود برای به صحنه بردن این اثر که به نوعی چندمین تجربه او در حوزه تلفیق موسیقی و نمایش محسوب می شود، توضیح داد: زبان و ادبیات فارسی غنی‌ترین ثروت ما ایرانیان است و پرداختن به متون کهن فارسی، یک مراجعه درست در راستای ساختن دنیای جدید برای اقوام ایرانی محسوب می‌شود. در این راستا منظومه «لیلی و مجنون» حکیم نظامی گنجوی به قدری غنی است که به جرات می‌توان آن را بزرگ‌ترین منظومه عاشقانه در ادبیات جهان دانست.

وی افزود: از زمانی که با این شاهکار آشنا شدم هربار که به سراغش می‌روم، ظرفیت تازه‌ای در آن پیدا کرده و تشویق می‌شوم از زاویه‌ای دیگر به آن بپردازم. «لیلی و مجنون» هنوز برای من تمام نشده است. پرداختن به چنین آثاری کار دشواری است؛ چراکه بیش از هر چیز در این زمینه باید برداشت درستی از مخاطب داشت و این مهم به راحتی میسر نیست.

این آهنگساز بیان کرد: شناخت جهان شاعر و مطابقت آن با سلایق متعدد مخاطب امروزی از طرفی و بازنویسی اثر به زبان امروز از سوی دیگر کار سختی است. رسیدن به این مرحله تازه بنا نهادن سنگ اول است. پس از آن باید به سراغ موسیقی رفت. موسیقی ایرانی ظرفیت‌های فراوانی دارد و همراه ساختن آن با گستره وسیع شهر ایرانی نیازمند دقت بالایی است. البته با توجه به اهمیت آشنایی کارگردان با ظرافت موسیقی ایرانی، خودم کارگردانی نمایش را برعهده گرفتم که امیدوارم در این کار بتوانم اندازه‌ها را رعایت کنم. البته آثار پرفروش معمولا جنبه ادبی و فرهنگی را به ناچار قربانی گیشه می‌کنند اما ما در «مجنون آن لیلی» به دنبال دوسر برد هستیم.

خازنی در بخش دیگری از صحبت های خود تصریح کرد: «مجنون آن لیلی» پر از رنگ و لایه‌های درونی و بیرونی است. به عبارتی درونش فلسفی و بیرونش عاشقانه است و نمایشنامه این ابزار را در اختیارم گذاشت تا لایه‌ها برای سطوح مختلف سنی و فکری جاگذاری شود. طراحی لباس و طراحی نور نیز ۲ رکن مهم صحنه‌اند. با این ابزار تلاش کردم که رویا تولید کنم

وی در پایان اظهار کرد: البته من این کارها را یک رشته منظم می‌بینم؛ این رشته تالیف که توسط یک آهنگساز کارگردانی می‌شود، به زودی حضور آهنگسازان جوان را در پی خواهد داشت. ضمن اینکه معتقدم آهنگسازی به دلیل انتزاعی بودن از کارگردانی دشواری‌های بیشتری دارد و امیدوارم علاقه‌مندان به این موضوع توجه بیشتری داشته باشند.

پروژه موسیقایی نمایشی «مجنونِ آن لیلی» به نویسندگی محمود توسلیان، آهنگسازی طراحی و کارگردانی پیمان خازنی، تهیه کنندگی ساسان سالور و حمیدرضا علی نژاد، روایت رشید کاکاوند، خوانندگی هادی فیض آبادی (با همراهی زهره فیروزی و امید نصری) و بازی عمار تفتی، زهره فیروزی، ملیکا شهاب، رز ایزدی، سپیده موسوی، علی تیمور فامیان، آتنا قرایی، سیما نوروزیان روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه ساعت های 18:30 و 21 در تالار حافظ تهران میزبان مخاطبان است.

کد خبر 6096120 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • مستند کوتاه ایرانی «با قید محرمانگی» در اوبرهاوزن آلمان
  • راهیابی نمایش خسوف از کاشان به جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • دومین جشنواره سالانه تولید فیلم با هوش مصنوعی در آمریکا برگزار شد
  • فیلم کوتاه «چوپان» در جشنواره شورت شورتز ژاپن/ رونمایی از پوستر فیلم
  • حضور فیلم کوتاه «چوپان» در جشنواره ژاپنی
  • تماشای یک منظومه عاشقانه و انسانی در تهران/ چرا کارگردان شدم؟
  • از آغاز پیش‌فروش بلیت یک نمایش تا «مدرسه در دست بچه‌ها»
  • درام و فانتزی ژانر فیلم‌های هشتمین پاتوق فیلم کوتاه شدند
  • شکست خانگی رم برابر لورکوزن در حضور کوتاه آزمون
  • تجدید خاطره با «جاده‌های سرد» در تلویزیون