Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر کشورمان در بوسنی گفت: افراطی گری ریشه در جدایی بشریت از معنویت دارد؛ لذا شاهد آن هستیم که مواضع مساجد و کلیسا‌ها در برخورد با افراطی گری نزدیک است. به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمود حیدری در دیدار با ریزوستوم یویچ اسقف اعظم کلیسای جامع ارتدوکس سارایوو با تشریح تجارب جمهوری اسلامی ایران در جهت بسترسازی برای همزیستی صمیمانه پیروان ادیان الهی تاکید کرد: آموزهای اسلامی به ما آموخته اند که رهبران ادیان توحیدی که ارزش‌های الهی و انسانی را ترویج می‌کنند و مراکز و معابدی که خالق هستی در آن‌ها پرستش می‌شود، دارای قداست و احترام هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: ما معتقدیم که بشریت امروزی، از فقدان معنویت رنج می‌برد و افراطی گری ریشه در جدایی بشریت از معنویت دارد؛ لذا شاهد آن هستیم که مواضع مساجد و کلیسا‌ها در برخورد با افراطی گری نزدیک است و همه خواستار صلح و آرامش و زندگی مسالمت آمیز ادیان مختلف در کنار هم هستند و این زمینه و بستری است که می‌تواند اساس گفتگوهای دینی را شکل دهد.

حیدری اضافه کرد: با توجه به اهمیت تحکیم همزیستی و آرامش در آموزه‌های دین اسلام بوده است که ایران توافقنامه هسته‌ای را با کشورهای غربی امضاء کرد و بر اساس همین آموزه‌های دینی نیز متعهد به رعایت آن هستیم و مهمترین گواه در این خصوص تائیدهای مکرر آژانس انرژی اتمی است که فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای ایران را بار‌ها تاکید و پایبندی ایران به توافق هسته‌ای را تصریح کرده است.

سفیر کشورمان در بوسنی افزود: متاسفانه اخیراً یکی از افراد تازه به قدرت رسیده که بر خلاف تعالیم دینی و انسانی مکرراً رفتارهای افراط گرایانه‌ای از خود نشان داده است، حرف‌های ضد و نقیض در خصوص این توافقنامه می‌زند و نشان می‌دهد که آن کشور حتی به امضای عالی‌ترین مقامات خود در هیچ سندی پایبند نیست. ولی اطمینان داریم که چنین اقداماتی از سوی جامعه جهانی مردود و مورد شماتت قرار خواهد گرفت و البته مردم ایران نیز با این رفتار‌ها و توطئه‌ها بخوبی آشنا هستند و برای حفظ استقلال، عزت و کرامت خود مانند گذشته ایستادگی خواهند کرد.

ریزوستوم یویچ اسقف اعظم کلیسای جامع ارتدوکس سارایوو نیز در این دیدار گفت: از نظر من تاریخ عظیم ایران همواره یکی از الگوهای قابل تقدیر در تاریخ جهان بوده است. از ابتدای انقلاب ایران و زمانیکه در یونان تحصیل می‌کردم با انقلاب اسلامی ایران آشنا شدم و تحولات ایران را همیشه دنبال کرده ام. خدا را شکر که ایران توانست بر مشکلات فائق شود و استوار بماند و به مسیر خود ادامه دهد.

اسقف یویچ اضافه کرد: امروزه وجدان بشریت از رفتارهای ضد دینی که به نام دین انجام می‌گیرد، آزرده شده و هیچ انسان عاقلی باور نمی‌کند که جنایات ریشه در باورهای دینی داشته باشند و هیچ کسی نمی‌تواند انسان‌های بی گناه را قتل عام کند و ادعای دین داشته باشد.

اسقف اعظم کلیسای جامع ارتدوکس سارایوو افزود: اتفاقاتی که امروزه در جهان رخ می‌دهد برای هیچ انسانی قابل پذیرش نیست و ضرورت دارد که کل جهان به مقابله با این رفتارهای غیر انسانی برخیزد.

در این دیدار علی اصغر عامری رایزن فرهنگی سفارت کشورمان نیز با اشاره به فعالیت‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در برگزاری نشست‌های گفتگوی ادیان با رهبران ارتدوکس کشورهای مختلف نسبت به تمهید گفتگوی ادیان میان علمای ایرانی و رهبران ادیان مختلف در بوسنی و هرزگوین ابراز آمادگی کرد.

اسقف یویچ نیز در پاسخ ضمن قدردانی از رویکردهای جمهوری اسلامی ایران در برگزاری برنامه‌های گفتگوی ادیان از آمادگی کلیسای ارتدوکس سارایوو برای مشارکت در این گفتگو‌ها خبر داد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۸۸۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خزعلی: دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب، انسیه خزعلی، در آئین اختتامیه سومین دوره ملی «مهارت‌های زندگی و بالندگی فرزندان دانش‌آموز» که در تالار شیخ طبرسی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در مشهد مقدس برگزار شد، اظهار داشت: وقتی دشمن در جنگ نرم تصمیم دارد هویت و معنویت را از ما سلب کند، باید آماده و مسلح به جنگ افزار معنوی شویم، زیرا جنگ نرم، جنگ دشواری است و تلفات آن قابل مقایسه با جنگ سخت نیست.   معاون رئیس‌جمهور افزود: این دوره‌های آموزشی با همکاری آستان قدس رضوی و آموزش و پرورش در راستای مهارت آموزی مشاوران و معلمان استان‌ها، با دلسوزی تمام برگزار شد و امیدواریم به نتایج مطلوب و با سرافرازی به سرانجام برسد.   وی گفت: چند رویداد به همت معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری در حال اجرا است که یکی از آنها خانواده و فرهنگ عامه است که با محورهای خانواده، رسانه مد و لباس، فرهنگ ناملموس، تربیت و موفقیت طراحی شده است و تلاش داریم الگوی ایرانی، اسلامی در خانواده‌ها احیا شود.   خزعلی بیان کرد: طرح پیشگیری از طلاق، از دیگر طرح‌های اجرایی این معاونت است که ویژه زوجین جوان طراحی شده است که ضمن حل مشکلات زوجین، آموزش‌های لازم برای تحکیم خانواده به آنان ارائه می‌شود.   به گفته وی، والدین نقش اساسی و اصلی در حفظ امنیت کودکان در برابر آسیب‌ها و تهدیدات فضای مجازی برعهده دارند، بر این اساس آنها باید سطح دانش و آگاهی خود را بالا ببرند و با آگاهی بخشی به کودکان و همراهی آنها در این محیط، از آسیب‌های این حوزه پیشگیری کنند.   معاون رئیس‌جمهور ادامه داد: یکی از مسائل مهم ما تعهد به خانواده است و از همین رو جنبش تعهد به خانواده را مطرح کردیم با امید به اینکه سبک زندگی خانواده ایرانی اسلامی هر چه بیشتر در جامعه رواج یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همایش بین‌المللی نهج‌البلاغه و حمایت از فلسطین
  • 200 روز سکوت در مقابل جنایت صهیونیست‌ها مایه شرمساری بشریت است
  • خزعلی: دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است
  • دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است
  • دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ماست
  • عملیات وعده صادق قلب مستضعفان جهان را شاد کرد
  • سر فصل خدمات انقلاب اسلامی به معنویت و انسانیت اختصاص یابد
  • سر فصل انقلاب اسلامی به معنویت و انسانیت اختصاص یابد
  • مقاومت، ایران را به ملت تعیین‌کننده برای بشریت تبدیل کرده است
  • جریان مقاومت در مقیاس منطقه‌ای و جهانی فراگیر شده است