Web Analytics Made Easy - Statcounter

دهلی نو-ایرنا- سفیر بنگلادش در هند خواستار پایان سیاست پاکسازی قومی و نسل کشی اقلیت مسلمان روهینگیا توسط دولت و نظامیان میانمار شد.

به گزارش ایرنا، 'سید معظم علی' روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران در دهلی نو اظهار کرد سکوت جامعه بین المللی و بسیاری از کشورها و سازمان های حقوق بشری باعث ادامه کشتار مسلمانان روهینگیا در میانمار شده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد حمله گسترده نظامیان میانماری به مسلمانان روهینگیا باعث سرازیر شدن صدها هزار مسلمان این کشور به بنگلادش شده است.
سفیر بنگلادش در هند اظهار کرد دولت میانمار با سیاست های تفرقه آمیز خود در حال پاکسازی مسلمانان روهینگیا از این کشور است.
وی اظهار کرد حضوربیش از 800 هزار پناهجوی روهینگیایی به منطقه مرزی کاکس بازار بنگلادش مشکلات زیادی را برای داکا ایجاد کرده است.
'معظم علی' اظهار کرد بی توجهی نسبت به نسل کشی مسلمان روهینگیا احتمال گرایش این افراد به گروه های افراطی را افزایش می دهد .
وی اظهار کرد جامعه جهانی باید برای پایان دادن به پاکسازی قومی،نسل کشی و پایان دادن به بحران در این کشور تلاش بیشتری کند.
سفیر بنگلادش در هند تصریح کرد مقامات میانماری با به رسمیت نشناختن حقوق شهروندی مسلمانان روهینگیا عامل اصلی بحران و کشتار مسلمانان هستند.
وی با اشاره به کشف چندین گور دستجمعی هندوها در ایالت راخین اظهار کرد دولت میانمار با متهم کردن مسلمانان به قتل این افراد در صدد ایجاد تفرقه بین اقلیت ها در این کشور است.
'معظم علی' خاطرنشان کرد عوامل قتل عام ها در میانمار باید براساس قانون این کشور مجازات شوند.
چندی پیش دولت میانمار مسلمانان افراط گرا را متهم به قتل هندوها در ایالت راخین کرد اما این گروهها به شدت این اتهام را رد کردند.
براساس آمار نهادهای بین المللی، تعداد مسلمانان روهینگیا که پس از آغاز دور جدید خشونت های میانمار در 25 اوت(سوم شهریور) به بنگلادش گریخته اند، به بیش از 500 هزار نفر رسیده است.
خشونت ها در میانمار که بنابر گزارش ها از سوی ارتش و غیر نظامیان مسلح سازمان دهی شده ، به دنبال حمله مسلحانه گروهی از شبه نظامیان منتسب به اقلیت روهینگیا به چند پایگاه پلیس صورت گرفت.
گزارش های متعدد نهادهای حقوق بشری درماههای گذشته از قتل عام مسلمانان و به آتش کشیده شدن روستاهای آن ها در میانمار حکایت دارد.
این در حالی است که روهینگیایی ها پیش از آغاز این وقایع هم با محدودیت های بسیاری در زمینه تردد، ازدواج و فرصت های اقتصادی مواجه بوده و بارها هدف خشونت های سازمان یافته قرار گرفته بودند.
در این میان 'آنگ سان سوچی' رئیس دولت میانمار و برنده جایزه نوبل تاکنون برای حفظ موقعیت سیاسی خود در این خصوص سکوت کرده و در بهترین حالت به ابراز نگرانی بسنده کرده است.
آساق**267*انتشار دهنده:احمدعلی خلیل نژاد

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۹۱۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سطح روابط اقتصادی بین ایران و پاکستان ۱۰ میلیارد دلار افزایش می‌یابد

سیدابراهیم رئیسی در نشست خبری مشترک با نخست‌وزیر پاکستان با بیان اینکه تدوام همکاری بین دو کشور در جهت منافع دو کشور تعریف می‌شود، اظهار کرد: ما مایل به ارتفای این روابط در سطوح بالا میان دو کشور هستیم. سطح روابط اقتصادی و تجاری بین دو کشور قابل قبول نیست و در گام اول ۱۰ میلیارد دلار افزایش یابد.

رئیس‌جمهوری همچنین با ابلاغ سلام رهبری انقلاب و ملت ایران به مردم پاکستان، اظهار کرد: به مردم پاکستان که همواره از اسلام و ارزش‌های اسلامی دفاع و مردم مظلوم غزه و فلسطین حمایت کردند و در خیابان‌های این کشور، آزادی قدس شریف را فریاد زدند و به مردمی که همیشه از حق و عدالت دفاع کرده‌اند و می‌کنند سلام و درود می‌فرستیم.

وی افزود: برای مردم و دولت پاکستان که از ظلم رژیم صهیونیستی و کودک‌کشی و نسل‌کشی‌ای که به دست جنایتکار رژیم صهیونیستی با حمایت غربی‌ها و آمریکا در غزه انجام می‌شود، به ستوه آمدند و عدالت را فریاد می‌زنند، همواره احترام قائلیم و مواضع آنها را ستودنی می‌دانیم. 

رئیس دولت سیزدهم ادامه داد: آنچه که امروز مردم دنیا را غصه‌دار کرده این است که سازمان‌های بین‌المللی و سازمان‌های به‌ظاهر مدافع حقوق بشر کارآمدی خود را از دست داده‌اند. سازمان ملل کارآمدی خود را از دست داده و شورای امنیت وظیفه خود را انجام نمی‌دهد. مردم مسلمان ایران و پاکستان و مردم آزاده جهان همه به ستوه آمده‌اند، اما یقین داریم موضع امت اسلامی و مردم ایران و پاکستان و ملت مقاوم فلسطینی‌ها پاسخ خواهد داد و حتماً زمینه‌ساز نظم عادلانه جهانی خواهد شد.

رئیسی تاکید کرد: ایران و پاکستان فقط همسایه نیستند، بلکه روابط دو کشور تاریخی، تمدنی و عمیقاً اعتقادی و دینی است. امری که ملت بزرگ ایران را با ملت بزرگ پاکستان پیوند می‌دهد اعتقادات و باورهاست و این پیوند ناگسستنی است.

رئیس دولت سیزدهم با بیان اینکه ظرفیت‌های بسیار بین ایران و پاکستان وجود دارد، اظهار کرد: حتماً تبادل این ظرفیت‌ها می‌تواند در جهت منافع دو کشور به کار گرفته شود. در نشست‌های مشترک با نخست‌وزیر پاکستان تصمیم گرفتیم روابط دو کشور را در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی و تجاری، فرهنگی و در همه سطوح ارتقا ببخشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • نظر دولت در مورد تعطیلی پنجشنبه‌ها چیست؟
  • روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس تغییر کرد
  • نسل کشی در فلسطین سینه همه بشریت را به درد آورده است
  • مسلمانان روهینگیا همچنان با پاکسازی قومی مواجه هستند
  • شکایت حزب کنگره هند از مودی به دلیل اظهارات علیه مسلمانان
  • گلستان دومین استان امن برای سرمایه گذاری است
  • گرمای شدید در بنگلادش ۴ قربانی گرفت
  • گرما در بنگلادش قربانی گرفت
  • سطح روابط اقتصادی بین ایران و پاکستان ۱۰ میلیارد دلار افزایش می‌یابد
  • تایلند و ویتنام به یک چهارم نهایی صعود کردند/ حذف چین و میانمار