Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز به نقل از فارس زهرا آیت‌اللهی ، در خصوص تأثیر طرح ممنوعیت ازدواج کودکان زیر 13 سال گفت: طبق قانون سن قانونی ازدواج 13 است و اینکه افزایش این سن به 15 سال به صلاح دختران است یا خیر، بحثی کلی است.

آیت‌اللهی با بیان اینکه در خصوص ازدواج دختران باید به مسائل الویت‌دارتر بپردازیم،‌ افزود: طبق آمار شمار دختران مجردی که سن آنها حدود 40 سال است بالاتر از آمار دخترانی است که زیر 13 سال ازدواج می‌کنند، به عقیده بنده این مسئله از اولویت بیشتری برخوردار است و باید بیشتر به این موضوع پرداخته و برای آن برنامه‌های اساسی طرح کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص آمار طلاق در ازدواج‌های بین 13 تا 18 سال عنوان کرد:‌ بر اساس آمارها شمار طلاق در ازدواج‌های زیر 18 سال از ازدواج‌های بالای 18 سال کمتر بوده و آمار طلاق در ازدواج‌های بالای 18 سال چند برابر است.

وی در این باره ادامه داد: در نتیجه نمی‌توان گفت که ازدواج زیر 13 سال باعث افزایش آمار طلاق در جامعه می‌شود.

رئیس شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده در خصوص شرایط خاص ازدواج‌های زیر 13 سال بیان کرد: این نوع ازدواج‌ها را تنها در شرایط خاصی می‌توان یک ازدواج منفی تلقی کرد.

به عنوان مثال ازدواج‌های اجباری را می‌توان یک ازدواج منفی قلمداد کرد اما باید توجه کنیم که ازدواج اجباری از سوی قانون منع شده است در نتیجه باید به جای ممنوعیت ازدواج زیر 13 سال طرحی مبنی بر ممنوعیت ازدواج اجباری دختران مطرح کنیم.

آیت‌اللهی ادامه داد: اگر در شرایطی دختری با سن 13 سال تمایل به ازدواج داشته باشد و تمام شرایط خانوادگی و دیگر مسائل فراهم باشد لزومی ندارد که با استفاده از قانون از این امر جلوگیری کنیم. چرا که در این صورت تنها نتیجه‌ای که حاصل می‌شود افزایش ازدواج‌های ثبت نشده خواهد بود.

وی در خصوص تبعات ازدواج‌های ثبت‌نشده نیز عنوان کرد:‌ در صورت عدم ثبت ازدواج بیشترین آسیب به دختران وارد خواهد شد. چرا که در آینده در صورت بارداری دختران مشکلات عدیده‌ای برای ثبت فرزند و نصب آن و در صورت درخواست طلاق از سوی دختر به علت ثبت نشدن ازدواج مشکلات زیادی برای دختران ایجاد خواهد شد.

رئیس شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده در خصوص تأثیر این طرح در جامعه و بهبود وضعیت دختران، گفت: این طرح نمی‌تواند تأثیر بسزایی در بهبود شرایط ازدواج برای دختران داشته باشد.

آیت‌اللهی افزود: بهتر است به جای طرح این قانون و تلاش برای افزایش سن ازدواج سعی کنیم تا با فرهنگ‌سازی ازدواج‌های زیر 13 سال را به ازدواج‌هایی منطقی و معقول تبدیل کنیم.

706

رئیس شورای فرهنگی اجتماعی زهرا آیت‌اللهی ازدواج دختران

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۹۱۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود این ویتامین سبب لاغری می‌شود

ویتامین‌ها چه نقشی در افزایش وزن می‌توانند داشته باشند؟ ویتامین‌های چاق کننده کدامند؟ آیا خوردن قرص ویتامین دی باعث چاقی می‌شود؟ کمبود چه ویتامینی باعث گرسنگی می‌شود؟ آیا می‌دانستید برخی از ویتامین‌ها در اشتها نیز تأثیر می‌گذارند و در نتیجه باعث می‌شود که غذای بیشتری بخوریم و بنابراین بر چاق شدن تأثیر می‌گذارند. به عنوان مثال، سطح پایین ویتامین B ۶ سطح سرتونین مغز را کاهش می‌دهد و همین موضوع بر افزایش اشتها تأثیر می‌گذارد. از طرف دیگر برخی از افراد مولتی ویتامین‌ها را بر افزایش وزن و یا لاغری مقصر می‌دانند و به سبک زندگی و برنامه غذایی خود توجه نمی‌کنند.

به گزارش خبرآنلاین، ممکن است ویتامین D بتواند به عنوان ویتامینی که افزایش اشتها را تحریک می‌کند، مطرح شود. ویتامین D در واقع یک هورمون است که در بدن ساخته می‌شود و نقش مهمی در تنظیم سطح سرمی سایر هورمون‌ها و عملکرد سیستم عصبی دارد. برخی مطالعات نشان داده‌اند که کمبود ویتامین D می‌تواند باعث کاهش اشتها و افزایش ریسک ابتلا به کاهش وزن شود. بنابراین، مصرف ویتامین D به صورت معتدل و بر اساس توصیه پزشک ممکن است در افزایش اشتها و وزن مفید باشد.

مهم است بدانید که تعدادی عوامل دیگر نیز می‌توانند بر روی اشتها تأثیر بگذارند، از جمله فعالیت بدنی منظم، روزمره، تنوع رژیم غذایی، مصرف غذا‌های پرکالری، تغذیه متعادل و سلامت عمومی بدن. به همین دلیل، بهتر است با متخصص تغذیه یا پزشک مشورت کنید تا رژیم غذایی و مکمل‌هایی که ممکن است اشتها را تحریک کنند، به شما توصیه شوند.

دیگر خبرها

  • الفاظ رکیک سپهر حیدری پس از ممنوعیت حضور دختران پرسپولیسی در ورزشگاه
  • از تأثیر معلمان بر لوح سفید کودکان نباید غافل شویم
  • موانع فرزندآوری باید رفع شود/ زوج‌های جوان و مجرد‌ها باید در مسیر رونق بخشی به خانواده قرار بگیرند
  • مخالفت شدید روزنامه وابسته به سپاه با ممنوعیت جدید ورود زنان به ورزشگاه‌ها: این یعنی اعتراف به شکست فرهنگی/ مراقب پیامدهای بین‌المللی این اقدام باشید
  • عملیات وعده صادق جهانیان را نسبت به مسئله غزه بیدار کرد
  • رابطه سلامت روده و سلامت مغز
  • اسبقیان: حواشی بازی پرسپولیس - سپاهان را به صورت جدی پیگیری می کنیم/ کرامت زن مسلمان باید در ورزشگاه ها حفظ شود
  • تأثیر بزرگ مسی روی اینترمیامی
  • ممنوعیت استفاده از کلمه «اسرائیل» در رسانه‌های عراقی
  • کمبود این ویتامین سبب لاغری می‌شود