Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی دولت در پاسخ به خبرگزاری دانشجو گفت: هنر دیپلماسی ما این خواهد بود که بتوانیم امریکا را همان گوشه نگه داریم و دولتمردان فعلی امریکا را از صفحه سیاسی جهان حذف کنیم. به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو محمد باقر نوبخت سخنگوی دولت در پاسخ به سوال خبرگزاری دانشجو در خصوص این که اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای که در خصوص برجام منتشر کرده علاوه بر حمایت از برجام دغدغه مسائل موشکی و سیاست‌های منطقه‌ای ایران را داشتند و تلویحا خواستار مذاکرات مجدد با جمهوری اسلامی بودند گفت: خواهش من از اصحاب رسانه و مخاطبین شما این است که به این موضوع توجه کنند در سخنرانی ترامپ یک موضوع مهم تحت عنوان برجام مشهود بود و مواضع دولت امریکا پیرامون این موضوع آشکار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تصریح کرد: بر این اساس بعد از این بیانیه اتحادیه اروپا بلافاصله به صورت زنده نه به شکل یک بیانیه یا یادداشت خانم موگرینی مواضع این اتحادیه را که مغایر با مواضع ایالات متحده بود بیان کرد.

**خوابی که ترامپ در مورد برجام می‌بیند تعبیر نخواهد شد
نوبخت با بیان اینکه اروپایی‌ها به همین حد نیز بسنده نکردند و پس از بیانیه ترامپ سه کشور انگلیس، فرانسه و آلمان هم به طور مجزا بیانیه‌ای منتشر کردند گفت: این وضعیت نشان داد خوابی که ترامپ در مورد برجام می‌بیند تعبیر درستی نخواهد داشت.

**مراقب باشیم کشورهای جدیدی حول امریکا متحد نشوند
سخنگوی دولت با تاکید براینکه با این شرایط نباید اجازه دهیم مباحث به گونه‌ای پیش رود که خط کشی جدید ایجاد شده در مناسبات بین المللی یعنی اینکه یک طرف امریکا و یک طرف همه کشورهای جهان کنار ایران هستند به هم بخورد گفت: الان دنیا موضع ایران را تایید می‌کند و ما باید تلاش کنیم یک اتحاد و اتفاقی میان آن‌ها تشکیل نشود.

**هنر دیپلماسی ما باید این باشد که دولتمردان فعلی امریکا را از صفحه سیاسی حذف کنیم
رئیس سازمان برنامه و بودجه افزود: این مسئله حقانیت جمهوری اسلامی است و هنر دیپلماسی ما خواهد بود که بتوانیم امریکا را همان گوشه نگه داریم و دولتمردان فعلی امریکا را از صفحه سیاسی جهان حذف کنیم که در مسائل آشکار حقوق بین الملل مخالفت می‌کنند و سخنان غیرمعقول به کار می‌برند.

وی با اشاره به تخصص دولت فعلی امریکا در خروج گفت: این دولت متخصص خروج از اتحادیه‌های منطقه ای، خروج از پیمان‌های حفاظت محیط زیست و... که در عین حال برای همه آن‌ها قرارداد امضا کرده است.

نوبخت یادآور شد: این روند نشان می‌دهد که آن‌ها با همه چیز مخالفند و ما باید تلاش کنیم دوباره اتحادی حول امریکا تشکیل ندهیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۹۱۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان

یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به توجه ویژه دولت سیزدهم در توسعه همکاری‌های اقتصادی ایران با کشور‌های همسایه، دیپلماسی انرژی دولت را به عنوان راهبردی مهم در راستای تحقق آن هدف معرفی کرد.

گروه نفت و انرژی بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «سید جواد حسینی کیا» عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون دیپلماسی فعال انرژی دولت سیزدهم اظهار کرد: در حال حاضر نگاه این دولت، افزایش تعاملات با کشور‌های همسایه و منطقه است. دولت سیزدهم در طول چند سال گذشته سعی داشته به جای دست پا زدن برای افزایش همکاری‌های اقتصادی ایران با چند کشور اروپایی، روابط خود با کشور‌های همسایه را توسعه و تعمیق دهد. این دولت سعی کرده با اتخاذ چنین رویکردی منافع ملی ایران را به بهترین نحو ممکن محقق سازد.


این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصریح کرد: افزایش تعاملات ایران با کشور‌های همسایه در حوزه انرژی یقیناً منفعت بسیار زیادی را برای کشورمان به ارمغان خواهد آورد. تداوم دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم می‌تواند به افزایش ثبات سیاسی در منطقه و همینطور تامین منافع تمامی کشور‌های همسایه منتج شود؛ لذا، این سیاست دولت به نفع ایران و همه کشور‌های مجاور خواهد بود.


وی تاکید کرد: یکی از مهمترین ویژگی دولت سیزدهم این است که به جای چشم دوختن به نتیجه مذاکرات، به فکر سیاست گذاری‌های فعال در راستای فروش نفت و گاز و استفاده از درآمد‌های حاصله برای رشد اقتصادی کشور است. بر اثر همین سیاست گذاری‌ها بود که ما توانستیم زمینه را برای فروش منابع نفت و گاز را فراهم کنیم و به رشد اقتصادی مطلوب سال گذشته برسیم.


وی در پایان خاطرنشان کرد: رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی و فروش نفت و گاز کشور بر اثر سیاست گذاری‌های درست و تلاش مسئولان به دست آمد. تجربه ثابت کرده است، هر جا به داشته هایمان اتکا کرده‌ایم و به توان داخلی اعتماد داشتیم، نتیجه خوبی برای اقتصاد ایران حاصل شده است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: نفت خام ، گاز ، صادرات نفت ، دیپلماسی انرژی ، وزارت نفت ، دولت سیزدهم لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9z

دیگر خبرها

  • وقتی «فرهنگ» در میدان «دیپلماسی» قد عَلَم می‌کند
  • شبح جنگ چگونه از ایران دور شد؟
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • ظریف: یکی از دلایل موافقت آمریکا با برجام، کاستن از حضور خود در منطقه بود / اعراب منطقه و اسرائیل به همین دلیل با برجام مخالف بودند؛ نمی‌خواستند شاهد کاهش حضور آمریکا در منطقه باشند / خیال می‌کنیم اگر در روندی شرکت نکنیم شکل نمی‌گیرد / در کاسپین این اشتبا
  • روایت ظریف از دلایل موافقت آمریکا و مخالفت اعراب و اسرائیل با برجام
  • اتحادیه جهانی علمای مسلمان: خیزش‌های دانشجویی برای حمایت از فلسطین را ارج می‌نهیم
  • دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان
  • زنجیره یکپارچه تامین و تولید مرغ در گلستان تشکیل می‌شود
  • افشاگری روحانی درباره دلایل ردصلاحیتش
  • سد طالبان بر مسیر «دوستی»